Vatikanet om morgenen

Vatikanet om morgenen

Pris fra 452 kr

Spring de lange køer over til Vatikanet med billetterne med hjemmefra! Vores tur til Vatikanet om morgenen giver dig mulighed for at opleve alt det bedste af, hvad Vatikanet har at byde på sammen med din guide. 

Højdepunkter:
- Nyd en 2-timers guidet tur rundt i Vatikanet
- Udforsk Vatikanets verdensberømte museer
- Oplev det fantastiske Sixtiniske Kapel
- Besøg Peterskirken på egen hånd bagefter

Guidet tur i Vatikanet 
Morgenturen til Vatikanet dækker alle de største højdepunkter i Vatikanets museer kæmpemæssige kunstsamling. 

Din engelsktalende guide vil vise dig rundt på det kæmpemæssige museum og sikre, at du får det maksimale ud af din tid i Vatikanet. Vores guider på vores Vatikanture er vellidte og vi får tit positive tilbagemeldinger fra vores danske gæster. 

Du vil blandt andet komme til at se Raphaels værelser, Belvederes gårdsplads og naturligvis Det Sixtinske Kapel.

Efter besøget i Det Sixtinske Kapel, som er det sidste stop på turen, får du adgang til Peterskirken, hvor du på egen hånd kan opleve denne storslåede kirke, lige så længe du ønsker!

Vi tilbyder også præcis samme tur om eftermiddagen - Vatikanet om eftermiddagen.

Hvis du også godt kunne tænke dig en guidet tur af katakomberne og Peterskirken, så prøv vores Vatikanets Museum, katakomberne og Peterskirken i stedet.

Turen foregår på engelsk. 

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med på din tur. 

Hvor begynder turen?
Turen starter ved When In Rome Tours-kontoret. Du bedes møde op 30 min. inden turen starter.  

Hvor ender turen?
Turen ender ved Peterskirken. 

Hvor lang tid varer turen?
Turen varer ca. 2 time.

Er der en dress code?
Ja, der er en streng dress code i Vatikanet. Skuldre og knæ skal være dækket, det gælder for både mænd og kvinder. Du må godt have sandaler på. 

Findes der børnebilletter?
Ja, der er børnebilletter for børn mellem 6-17 år. Børn under 6 år er gratis i følge med en betalende voksen. 

Vigtig information:

- Du springer alle officielle køer over og de kan være meget lange, helt op til flere timer. Dog kan der på nogle dage som romerske/katolske helligdage, weekender og andre højtider være kø. Dette kan ikke undgås, men disse køer vil stadig være kortere end de officielle køer. 
- På grund af attraktionens store popularitet og antallet af besøgende på stedet, kan din rundvisning komme til at tage længere end beregnet. 
- Lukkede datoer kan opstå med meget kort varsel. I dette tilfælde kontakter vi dig og tilbyder alternative datoer eller refunderer din booking. 
- Da der er høj sikkerhed og flere sikkerhedscheck anbefaler vi kraftigt at der ikke medbringes store tasker eller poser.
- Denne tur en gåtur, da køretøjer ikke er tilladt i Vatikanet, så husk passende fodtøj.

 

Fantastisk 4.4

4.4 77 kundekommentarer
Supergod guide

Christina var en rigtig god guide. Hun udfyldte ventetiden med gode informationer, så det ikke blev så langt. Hun var nem at forstå og gjorde det interessant og sjovt. Alt fungerede fint.

Lone, Kolding
TOR, 26 JUL 2018
4.4
Vartikanet om morgenen

Vi havde købt billetter til onsdag morgen, dette er en god dag da der er messe foran Peterskirken hver onsdag klokken 10, det vil sige at der ikke var helt så mange mennesker på dette tidspunkt. Kirken åbner dog først klokken 13 på denne dag.
Med Rombilletten virker alt perfekt - ingen problemer overhovedet.

Inger, Nordborg
LØR, 18 MAR 2017
4.4
Super guide og smukt sted.

Super guide og smukt sted. Selvfølgelig proppet med mennesker, men det ved man jo, når man besøger Rom i maj. Kan man acceptere det, er det en meget stor oplevelse

Anders, Kbh. ø.
MAN, 09 MAJ 2016
4.4
Fantastisk guide

Vi oplevede en meget professionel og tillidsvækkende modtagelse hos arrangøren i Rom. Guiden; Virginia var fantastisk. Meget kompetent og hun guidede med en indlevelse, som gjorde oplevelsen særlig for hele gruppen.

Charles
TIR, 26 APR 2016
4.4
Venlig modtagelse og dygtig guide.

Excellent.

Per, Horsens
SØN, 24 APR 2016
4.4
Dejlig rundvisning

Dejlige Chiara gav en skøn rundvisning. Fin rundvisning med alle higlights. Fint hvis man kun er semi kulturel. Er man meget kulturel skal man vælge en længere tur. Meget fint tilpas for os.☺

Preben, Vejle
FRE, 08 APR 2016
4.4
Guidet tur i vatikanmuseet og det sixtinske kapel.

Det var en utrolig stor oplevelse. Vi var så heldige at blive guidet af en fantastisk engageret fortæller. En oplevelse vi sent glemmer. Det var meget let at købe billetterne på forhånd. Vi oplevede ingen problemer. En oplevelse vi varmt kan anbefale.

Niels, Arden
SØN, 03 APR 2016
4.4
Kan varmt anbefales

Vatikanet er altid et fantastisk sted at besøge.

Winnie, Kastrup
ONS, 30 MAR 2016
4.4
Rigtig god rundvisning

Super nemt at bestille hjemmefra. Havde en super dygtig og humoristisk guide fra USA. Kan varmt anbefales.

Janni, Nærum
FRE, 25 MAR 2016
4.4
Rundvisning i Vatikanet

En spændende rundvisning - med en kompetent guide. Der startede med en elektronisk rundvisning af en times varighed på en stor trykfølsom skærm. Vi blev guidet igennem hele Pinakotekte - med alle udstillinger - kunst - samt en fortælling om de forskellige kunstnere - så vi var forberedt på hvad vi skulle ind og se - derved kunne vi koncentrer os om sanse indtrykne da vi gik rundt. En fantastisk oplevelse.

Niels, Otterup
LØR, 27 FEB 2016
4.4
Alletiders rundvisning

Det var en rigtig god guide der viste os rundt. Og hun havde bare styr på alle historierne og års talene

Thomas, Rødvig stevns
SØN, 07 FEB 2016
4.4
Rundtur i Vatikanet

Det var en rigtig god og spændende tur - blot alt for mange mennesker, men det har intet med guiden at gøre. Meget levende og professionelt. Kan varmt anbefales.

Christina, Birkerød
MAN, 04 JAN 2016
4.4
Vatikanet om morgenen

Vores guide, Luigi, var meget passioneret og fortalte vidt og bredt om de mange ting vi så i Vatikan-museet.
Kan varmt anbefales til andre.

Carsten, Ørbæk
LØR, 21 NOV 2015
4.4
Alletiders!!

En meget spændende og interessant rundvisning, og super god guide. Alt var som det skulle være og levede op til forventningen

Tina, Kolding
SØN, 06 SEP 2015
4.4
Skøn rundtur - sød guide

Rigtig god tur med en meget levende og engageret guide - Luigi, der bare gjorde den fantastiske oplevelse, det er at være i Vatikanet og det sixtinske kapel, til en endnu større oplevelse. Kan helt sikkert anbefales.

Kirsten, Smørum
ONS, 02 SEP 2015
4.4
Vatikanet

Fin tur, men der var alt for mange mennesker og det var alt for varmt.

Kate heger, Tune
ONS, 05 AUG 2015
4.4
For lang

annonceret til 2 timer. Varede 4 timer. Alt for lang tid for os. Meget engageret guide.

Eva hildebrandt, Odense m
SØN, 02 AUG 2015
4.4
Vatikanet morgen tur

Hej

Det hele var perfekt. Turen afgik til tiden og vi fik set en masse på forholdsvis kort tid.
Guiden (husker desværre ikke navnet) var bare super god. Stor ros til hende.

Morten, Esbjerg ø
SØN, 02 AUG 2015
4.4
Dejlig og meget vedkommende guidet tur

Meget entusiastisk guide, som virkelig kendte sit stof.

Eva, Frederiksberg c
MAN, 27 JUL 2015
4.4
Morgentur i Vatikanet

Super duper tur - uden om de lange kø'er - en fantastisk guide, der virkelig viste, hvad hun talte om - kan varmt anbefales...

Gert, Store heddinge
MAN, 20 JUL 2015
4.4
Skip køen.

Det var virkeligt nemt at bestille hjemmefra og helt sikkert noget jeg vil gøre igen. Så stod der "skip køen" og det gjorde vi virkelig, og der var nok flere timers ventetid ved Vatikanet den morgen men vi blev ledt lige igennem. Super dygtig guide som fortalte interessant og medlevende på hele turen. Kan klart anbefales.

Torben hald, Fredericia
ONS, 15 JUL 2015
4.4
Super Italiensk Guide

Vi havde en rigtig Italiensk guide og han gjorde det super godt - og havde helt fra starten styr på sin gruppe. Vi slap ikke for at stå i kø, men det var bestemt ikke hans skyld, men antallet af turister der gerne vil i Vatikanet.
Vi var nogle få ud af gruppen der ikke skulle guides i Peterskirken, hvad jeg faktisk havde forventet da jeg bookede, og jeg ved ikke hvordan jeg skulle have booket anderledes for også at få det med - men igen - guiden gjorde det godt og forklarede kort hvad vi skulle lægge særligt mærke til der - og så var det faktisk også fint at opleve den storslåedhed på tomandshånd.

Helle, Gjern
FRE, 03 JUL 2015
4.4
Fantastisk guide

Vi var i en lille gruppe på i alt 12 personer, der var så heldige at få en fantastisk guide. Hun var vidende, venlig, hjælpsom og i det hele taget en fornøjelse at have som guide. Det er en stor fordel ikke at være for mange, da der er rigtig mange mennesker, der besøger Vatikanet - også om morgenen. Eneste minus var, at mødestedet kan være lidt svært at finde.

Kåre, Allerød
ONS, 24 JUN 2015
4.4
Fantastisk

God og dygtig guide.

Irmgard, Tranbjerg
LØR, 06 JUN 2015
4.4
Rundvisning med Luigi

Vi fik en rigtig fin rundvisning. Kan varmt anbefales. Jeg er meget glad, at vi bestilte billetter hjemmefra for hold op hvor var køen lang for dem der ikke havde gjort det.

Josefine, Randers
TOR, 04 JUN 2015
4.4
Super tur rundt i Vatikanet - kan varmt anbefales!

Vores guide var Luigi, utrolig dygtig og vidende om detaljer i kunsten og historien bag kunstnerne. Han guidede os igennem menneskemængderne på utrolig sød og venlig måde, fik alle med og sørgede hele tiden for, at de mindste personer kom forrest, så alle fik noget ud af det.
Turen varede 3 timer, selvom den kun skulle ha' varet 2, men han gik ikke på kompromis, og jappede heller ikke noget igennem, det var meget positivt.
Var dog også glad for, at vi havde valgt at tage Peterskirken på egen hånd til sidst, for det er lidt anstrengede at lytte på engelsk med italiensk accent i så lang tid :-)

Charlotte, Næstved
TOR, 04 JUN 2015
4.4
Anmeldelse af Vatikanet om morgenen

Vi havde en utrolig positiv oplevelse af turen. Vi ankom 10.30 til kontoret og efter en halv time var gruppen klar (12 stk) efter vores guide Luigi havde givet en kort instruks omkring turen. Vi undgik den lange kø som den dag var ca 3 timer. Selve rundvisningen varede ca 2,5 timer med en meget veloplagt og vidende guide.Det var en rigtig god oplevelse og kan kun anbefaels.

Lone, Holbæk
SØN, 17 MAJ 2015
4.4
Kan absolut anbefales

Kan kun anbefales. Vi fik en god og inspirerede guide ( Christine), som vidste meget og var god til at formidle det. Sprang alle køer over og det i sig selv er jo hurtigt 2-3 timer sparet, hvor man ellers blot havde stået i kø. Mødestedet var nemt at finde

Jacob, Haslev
SØN, 17 MAJ 2015
4.4
Vatikanet om morgenen

En dygtig guide, der gav sig god tid til at fortælle. Vi var kun 12, så han havde en god kontakt med os alle. En oplevelse vi gerne vil anbefale til andre

Jørgen christian, Skjern
LØR, 16 MAJ 2015
4.4
Super guide

Guideen var levende og inspirerende. Rundvisningen var dog for lidt om det sistinske kapel.

Mette, Holbæk
FRE, 15 MAJ 2015
4.4
Fantastisk engageret og inspirerende guide

Utrolig inspirerende og faglig kompetent guide Jiara - tror jeg guiden hedder- lille slank og mørk med spillevende øjne

Michaela, Haarby
FRE, 15 MAJ 2015
4.4
God oplevelse på morgenturen til Vatikanet.

Vi havde booket en tur i Vatikanet hjemmefra. Det blev en rigtig god oplevelse. Vores bureau i Rom havde en herlig afslappet men alligevel yderst professionel tilgang til opgaven. Vi havde bestilt en engelsktalende guide og vi var i en gruppe, hvor alle havde ønsket dette. Det gjorde, at alle var opmærksomme, når guiden talte i vores små radiomodtagere. Turen var programsat til at vare ca.2 timer, men den tog godt 3. Om dette skyldtes hendes grundighed, eller at der var ufatteligt mange mennesker i Vatikanet denne formiddag, skal jeg lade være usagt.

Erhardt, Karlslunde
SØN, 10 MAJ 2015
4.4
Spring køen over

God planlægning at købe en guidet tur tidligt på dagen. Vi slap for at stå på fortovet i timevis, inden vi kom ind. God og sød guide, som øste af sin enorme viden om stedet og dets kunsthistorie. Nem adgang til selve San Petri.

Irene tarp, Rødovre
SØN, 03 MAJ 2015
4.4
Vatikanet

Meget spændende oplevelse, jeg vil anbefale andre at booke en guidet tur. jeg har tidligere været i Vatikanet og oplevede stor ventetid. Da jeg nu var i Rom med min datter ville vi gerne få mest muligt ud af turen og det fik vi.

Charlotte, Holbæk
FRE, 17 APR 2015
4.4
Vatikanet - stort, flot og imponerende - godt at Chiara fik os gennem menneskemængden

Fredag 10.04.15 skulle vi en tur i Vatikanet. Det var med spændte forventninger - kunne turen blive lige så god som Colosseum? Her havde vi jo fornøjelsen af at have Chiara som guide. Men igen var vi heldige - vi blev igen tilknyttet Chiara's gruppe. Hendes viden er imponerende inden for det antikke Rom. Hun formår at gøre gamle malerier, skulpturer og sten meget levende og interessante. At hun i den grad kunne holde os oppe på stikkerne i 2½ time - og få os alle gennem menneskemængderne, og tale til os i ørebøfferne er ret godt gået. Hun formår at ta' børnene frem og udnævne disse til "body-guards"......så har hun jo også deres interesse gennem turen. At hun i så stor en gruppe formår at huske navne på en stor del af deltagerne er ret skarpt.
Ingen tvivl om at Michelangelo etc. vil forblive i min erindring fremover......takket være Chiara - 5 stjerner er ikke nok til hende.

Tina, Tilst
TIR, 14 APR 2015
4.4
Super guide

Som var rigtigt god til at finde plads til os på trods af vanvittig mange mennesker

Werner, Tureby
MAN, 13 APR 2015
4.4
Vatikan museums besøg

Bestillingen på nettet var let. Mødeadressen fandt vi også, om end med lidt besvær. Guiden var sød og meget vidende (både i kunsthistorie og arkæologi). Vi fik nogle gode introduktioner til det vi så.
Så alt i alt en god tur, som jeg når jeg skal til Rom igen, vil benytte mig af til bl.a. Forum Romanum

Michael vestergaard, Nyborg
LØR, 11 APR 2015
4.4
Vatikanet

Fantastisk oplevelse Undgå lang kø mød om morgenen

Ove bak, Randers sv
FRE, 10 APR 2015
4.4
En super guide

Guiden var den, der gjorde, at det blev en positiv og spændende oplevelse at besøge Vatikanet sammen med 20.000 andre turister. Eugenie (?) var levende og virkede hurtigt, som om hun var der kun for os.
Den interaktive tavle, som vi så på i begyndelsen, var et hit.

En lille negativ kommentar: Nogle af de små headsets virkede ikke optimalt, så det kunne være vanskeligt at høre, hvad der blev sagt hele tiden.

Benedicte, Holte
MAN, 06 APR 2015
4.4
Fantastisk guided tur

Vi blev guided af Luiggi og synes alle 4 at vi fik en fantastisk guided tur - det var den 20.12 og der var ok plads til at gå rundt og opleve bl.a.det sixtinske kapel og super vidende guide der gav en fin indføring i både kunsthistorie og mere alment omkring vatikanet. Det kan kun anbefales...

Inge, Frederiksberg.c
LØR, 03 JAN 2015
4.4
God guide betyder alt

Den indiske kvinde, som guidede os gennem Vatikanet var yderst kompetent og dygtig - meget nem at forstå også for folk som normalt ikke taler engelsk - det betyder meget for oplevelsen at få de gode historier, der knytter sig til stedet. Også dejligt at springe den lange kø over.

Kirsten, Hedehusene
SØN, 12 OKT 2014
4.4
en oplevelse uden lige

vi havde bestilt billeder til tirsdag formiddag 23/9 hjemmefra .det er ikke sidste gang vi gøre det.Vi fik en oplevelse til mindst 10 stjerner af de 5 .vi kom for sent til mødestedet ,der var morgen trafik ,vi blev modtage med åbent arme .så gik det ellers over stok og sten.det skal siges jeg er dårlig gående,det tog guiden hensyn til .vi havde en 70 års fødselsdag med ,så der blev sunget fødselsdag sang for ham .Vores guide kunne fortælle både med arme og ben så vi forstod det . Det kan kun anbefales at tage med på sådan en tur.

Hannegrethe, Allerød
TOR, 09 OKT 2014
4.4
Fantastisk, nemt og alle pengene værd

Da jeg så den lange, lange kø for at komme ind i Vatikanet - sendte jeg en varm tanke til RomBiletter.dk.
At det så også blev en fantastisk og spændende oplevelse gjorde bare at hele min ferie i ROM var startet på aller bedste måde. Mega dygtig guide.

Helle, Skive
MAN, 06 OKT 2014
4.4
Helt fantastisk medrivende guide

Vi havde Chiara som guide på vores tur i Vatikanet.
Det kan på det varmeste anbefales med Chiara som guide. Vi fik så meget at vide på en professionel og sjov måde. Hun kunne huske vores navne med det samme og havde helt styr på sin gruppe.
Vi stod på intet tidspunkt i kø. Chiara havde overblikket og så med det samme, hvor vores gruppe skulle stå, for at se bedst.

Nanna thorball, Kgs. lyngby
MAN, 06 OKT 2014
4.4
Rundvisning i vertikanmuseet + det sixtinske kapel og peterskirken

Fik en helt fantastisk rundtur af en yderst kompetent guide, som kunne svare på alle spørgsmål. Nu kan jeg jo ikke gennemskue om hun fortalte historier der ikke var rigtige, men jeg tvivler og hun talte fint engelsk.

Så klart en anbefaling fra mig. Dog vil jeg advare mod, at komme der om mandagen. Undgå det hvis muligt. Der er lukket om søndagen så der er ekstra mange om mandagen. Havde jeg vidst det havde jeg planlagt anderledes.

Ole, Næstved
FRE, 19 SEP 2014
4.4
Super guide, ingen kø og fantastisk oplevelse

Vi gik lige hen til kontoret, mødte den veloplagte guide og sprang den alenlange kø helt over. Et fantastisk besøg med en guide der virkelig kunne sit kram! Helt klart et besøg værd, og en god ide med den guidede rundtur frem for bare selv at gå rundt.

Gitte, Viborg
MAN, 08 SEP 2014
4.4
Fantastisk oplevelse.

Det var en stor oplevelse at se Vatikanet , og vi havde en fantastisk guide, som vidste alt, og kunne fortælle på en spændende og medrivende måde. Vil helt sikkert anbefale denne tur - og en ekstra bonus var at slippe for den ellers meget lange kø.

Julie, Viborg
FRE, 29 AUG 2014
4.4
God oplevelse.

det var en god oplevelse :) men hvis i kan undgå mandag så tag hellere en anden dag da der er lukket søndagen, så lad os bare sige at der var mange det sagde vores guide også :) hun var go til at fortælle så man kunne forstå det :)

Lene, Hedehusene
FRE, 22 AUG 2014
4.4
Don't go there - uden bestilling og guide

Selv fra morgenstunden er køen til almindeligt billetsalg ubegribelig lang. Jeg var mere en lykkelig over at gå lige forbi. Oven i hatten havde jeg en fantastisk guide med på turen - de 5 stjerner er til hende :)

Anita, København k
FRE, 22 AUG 2014
4.4
En fantastisk indlevene guide

Der er ingen tvivl om, at vores tur gennem Vertikanet - museet - Sixtinske kapel og Peterskirken aldrig ville have blevet det samme hvis vi var gået ind på egen hånd. Den kvindelige guide var så entusiastisk og så fantastisk og samtidig med god humor.

Birgit, Haslev
MAN, 30 JUN 2014
4.4
Vatikanet - 5. maj 2014 om morgenen

Vi havde en fantastisk guidet tur i Vatikanet med den engelsktalende guide Chiara. Chiara er en utrolig engageret og sprudlende guide, og meget let at forstå. Vi var forundrede over, at hun kunne huske vore navne, bare ved at høre dem en enkelt gang. Da vi mødte hende 3 dage senere, kunne kun stadig huske os. Nem bookning og betaling. Rart at have booket på forhånd. Kan klart anbefales.

Helle, Kokkedal
TIR, 13 MAJ 2014
4.4
Besøg i Vatikanet

Vi var tre piger der tog til Rom, havde bestilt billetter til Vatikanet hjemmefra.
Det var vi heldig med, da køen var lang også på en torsdag.
Det var rigtig nemt at bestille over RomBilletter .dk.

Marie, Isskov
MAN, 12 MAJ 2014
4.4
Acceptabel indsats af guide under svære omstændigheder

Brugervenligt at bestille billetter online og god geografisk placering af kontor i forhold til registering og mødested med guide. Dog var det mindre tilfredstillende at vores gruppe var på 24 personer (alt for mange med en guide). Dette betød at rundvisningen blev noget upersonlig og omstændig, da så mange personer skulle med rundt. Der var således ikke mulighed for at stille spørgsmål eller lignende til guiden. Derudover var der bemærkelsesværdig dårlig lyd på høretelefonerne - dette havde stor effekt på oplevelsen af turen og mærkeligt at det ikke var bedre. Guiden forsøgte sit bedste og lagde en indsats, men turen bar præg af at være en pengemaskine hvor kvantitet var i hovedsædet fremfor kvalitet. Det skal dog understreges at det ikkeer guidens skyld at hun sendes afsted med 24 personer med en nærmest ikke eksisterende lyd i høretelefonerne. I bagklogskabens lys ville jeg have fortrukket at være på egen hånd, det er jo ingen tvivl er om at Vatikanet skal besøges.

Tobias, Maribo
MAN, 28 APR 2014
4.4
Super dygtig og sød guide

Super positiv oplevelse var denne guidede tur til Vatikanet onsdag morgen før påske. Vores guide Chiara var helt fantastisk, super sød, humoristisk og dygtig. Hun kunne fortælle en masse spændende ting, som vi ikke selv ville have kunnet læse os til. Onsdag morgen viste sig at være en god dag, god plads i musserne, da mange vælger at være på pladsen foran Peterskirken, da paven der velsigner flokken. Så var der mere plads til os indenfor.
Eneste gode råd til RomBilletter.dk må være at gøre opmærksom på, at man skal have 10 euro i kontanter til depositum for hvert headset... det vidste vi ikke, men måske har vi bare ikke læst papirerne godt nok?

Anette, Frederikssund
TIR, 22 APR 2014
4.4
Stille morgen i Vatikanet

Onsdag, den 9. April var en usædvanlig stille morgen i Vatikanet. Vi følte os meget velkomne og var ventede. Guiden lærte vores lille (10 prs.) gruppes navne på stedet var helt uovertruffen, både i sin viden og i måden, hun håndterede gruppen på. Stor, stor ros til Chiara!
Hvis der er mulighed for det i opsætningen af voucheren, ville det være en fordel, at det er fremhævet hvor man skal møde op og, at man skal være der et kvarter før.

Henri, Randers c
MAN, 14 APR 2014
4.4
Super tur

Super hjemmeside - nemt at bestille og beskrivelsen levede helt op til vores forventninger.
Guiden var bare dygtig og super til at navigere rundt blandt de mange mennesker i Vatikanet.
Super oplevelse med megen information og detaljer som vi ikke ville have fået på egen hånd.

Lotte, Odense c
SØN, 06 APR 2014
4.4
Dejligt at der ikke var så mange turister

Det var fint at besøge Vatikanet om morgenen, da der ikke var så mange gæster

Anna marie, Roslev
LØR, 05 APR 2014
4.4
God oplevelse

Fantastisk oplevelse - specielt Peters Kirken. Vi havde en formidabel guide, der i den grad levede ind i hvad hun fortalte - var meget fængende. Vi havde valgt Rom i marts måned i forventning om, at der ikke var så mange turister. Det var der heller ikke i starten på rundvisningen, men det "sandede" lidt til undervejs (fik lidt fornemmelse af klaustrofobi), men dette var hurtigt overstået da det er rimeligt stort område at skulle igennem. Vi oplevede at der var mange skolebørn, og det var overalt. Peters Kirken er formidabel, den skal opleves. Da vi kom ud der fra, slutning på en spændende rundvisning, blev vi noget paf over at se en kø af mennesker så lang som øjet rakte, så vi kan kun anbefale at forudbestille en rundvisning - en rigtig god oplevelse. Men som vores guide sagde er det et helvede i sommermånederne da temperaturen når ekstreme højder.

Bente, Haslev
LØR, 29 MAR 2014
4.4
Skal opleves hvis man er i Rom

En meget positiv oplevelse. Alt fungerede perfekt. Mødestedet var lidt svært at finde, men heldigvis er der mange søde mennesker som hjælper hvis man spørg. Det eneste vi snakkede om var, at det havde været rart at vide på forhånd at store tasker, rygsække er forbudt i Vatikanet. Hvis det var oplyst ved booking havde vi selvfølgelig ikke taget rygsæk med. Vi var nød til at deponerer vores og hente den efter besøget. Men som sagt en meget positiv oplevelse og en super sød engelsktalende guide.

Mette, Humlebæk
FRE, 28 MAR 2014
4.4
lige i øjet

meget venlig og kompetent guide, der ud over en meget præcis gennemgang af det vi oplevede, tog sig tid til at svare på alle spørgsmål.

Vi havde overset det forhold at turen kunne kombineres med en tur gennem Peterskirken, men det blev løst hurtigt og nemt.

Claus, Nykøbing falster
SØN, 23 MAR 2014
4.4
Rigtig god guide

Vores amerikanske guide Christina var fantastisk. Det er en god ide at man kan gå rundt selv efter turen og at man kan se kirken på egen hånd bagefter.

Lotte, Hørsholm
TOR, 06 MAR 2014
4.4
engageret guide

En dejlig tur, med fuld valuta for pengene. Meget vidende og entusiastisk guide.

Gitte, Taastrup
TIR, 11 FEB 2014
4.4
Vatikanet

Det var en rigtig god tur rundt på museumet, det sixtinske kapel etc.
Guiden viste hvad han snakkede om. Selv om det var sidst i Januar var der mange menesker så det var godt vi havede booket i forvejen så vi undgik køerne. Turen er bedst om formiddagen.

Klaus, Viborg
MAN, 03 FEB 2014
4.4
Super oplevelse meget professionnelt!

Vi havde en fantastisk guidet tur i vatikanet med guiden Chiara, der var meget engageret og indlevende. Vi havde ikke bestilt guide til Peterskirken, men fik uden problemer lov at følge turen ved blot på stedet at betale lidt ekstra. Vi havde bestilt en tur om lørdagen, men fik sms om at kapellet var lukket den dag og fik uden problemer ændret turen til om fredagen. Nem bookning og betaling. Rart at have booket på forhånd. Kan klart anbefales.

Pernille, Frederiksberg
TIR, 14 JAN 2014
4.4
Vertikanet

Det var vores første besøg i Vertikanet. Det var noget større end forventet og noget imponerende. Det er absolut at anbefale, hvis man er interesseret i kunst og historie. Vi havde en meget ivrig og tydeligt talende guide, som gav hele turen et ekstra pift opad.

Anni, Hinnerup
MAN, 18 NOV 2013
4.4
Vatikanet

Undgå lange køer - besøg Vatikanet fra morgenstunden.

Allan, Skørping
LØR, 09 NOV 2013
4.4
læge

Det var en fin oplevelse med et overflødighedshorn af kunstskatte

Michael, Holstebro
MAN, 21 OKT 2013
4.4
Godt tilrettelagt!

Vi havde en rigtig god guide der formåede at få os hurtigt frem, trods de mange mennesker der var over alt i Vatikanet. Guiden fortalte mange spændende detajler på turen rundt i Vatikanet. Alt i alt en meget god oplevelse, alting fungerede bare!

Jane, Holbæk
MAN, 14 OKT 2013
4.4
Verticanet

Vi havde en rigtig god guide Maggie som var god til at fortælle og tog sig godt af sine gæster.

Ejnar, Esbjerg
MAN, 14 OKT 2013
4.4
Guidet Tour.

Overvældende, med en meget dedikeret guide, hun gjorde det fantastisk.

Pia, Brønshøj
FRE, 11 OKT 2013
4.4
Vatikanet om morgenen

Denne tur gav et indtryk af, hvor stort og overvældende Vatikanet med Vatikanmuseet, Peterkirken, Det Sixtinske Kapel m.m. er.
Historiefortællingen, Michelangelo's skønne malerier og meget, meget andet var en utrolig smuk oplevelse, vi ikke ville have undværet, og er helt sikkert et sted, som vi gerne vil vende tilbage til.
Vores guide Maggie bidrog i særlig grad ti,l at vi fik en informativ og uforglemmelig oplevelse.

Lise, Højbjerg
FRE, 20 SEP 2013
4.4
Det Sixtinske Kapel i Rom

Det var var bare super, at have en vidende og engageret guide,der kunne og ville dele sin viden med os turister. Det var lige som tiden blev sat i stå og man gik derfra stærkt mentalt beriget.

Lars, Nyborg
SØN, 08 SEP 2013
4.4
Nemt bestilt, professionelt arrangeret og flot afviklet.

Bestillingen af billetter via Ticmate var enkel - betaling via Dankort i danske kroner og altså uden gebyr for overførsel i fremmed valuta.
Mødested i lyst og venligt lokale tæt på Vatikanet og velorganiseret modtagelse og arrangement.
Fint gennemført arrangement, hvor vi fik set det væsentlige, men naturligvis ikke kunne begrave os i detaljer - der er rigtig mange mennesker og bare det at holde sammen på en gruppe i dette mylder af andre grupper og individuelle besøgende er en opgave. Vi havde en stor oplevelse med en meget dygtig guide og fortsatte nemt på egen hånd i Peterskirken.

Finn, Fredensborg
TIR, 03 SEP 2013
4.4
Super oplevelse

Vi en familie på 4 ,med to teenagere havde en yderst go tur i Verticanet ... Guiden var super! Informativ, humoristisk ,sprogligt let at forstå og helt klart en rigtig "Donna". Niveauet var passende .

Mette, Taastrup
FRE, 26 JUL 2013
4.4
Vatikanet om morgenen

Havde en fremragende guide (Luigi) på turen som gjorde turen fantastisk interessant. Han vidste alt og man kunne virkelig mærke at han brædte efter at få lov til fortælle. Han har enorm viden om alting. Vi var en lille gruppe på ialt 7 personer hvilket var perfekt og turen varede ca. 3 1/2 time hvilket var mere end vi havde forventet. Vi fik mere end fuld valuta for pengene.

Lene, Næstved
SØN, 30 JUN 2013
4.4
fantastisk oplevelse

Vi oplevede en fantastisk guide, som med sit sprudlende humør og væremåde formåede at gøre turen til en fantastisk oplevelse.

Esther, Tarm
LØR, 22 JUN 2013
4.4
For statue-elskere og kvægdrivere

Flink guide, men museet er ringe. Man ser en masse ting, men uden sammenhæng - her en statue af Cleopatra, der en statue af Pave Histerpistus den 117'nde, her et vægtæppe, der et kæmpe landkort. Bunker af statuer af alskens berømte, lange gange med ornamentering og pynt og ornamentering som kongeslotte kun kan drømme om. Men med en million andre turister, og i Rom's værste sommervarme (der er meget lidt eller slet ingen aircondition) er det en kvæg-oplevelse.
Turen sluttede i det Sixtinske Kapel, hvor vagterne kommanderer rundt med dig, undertiden via megafon. Hvordan det lugter i det Sixtinske Kapel? Af sved, hovedsagligt. Loftet er fantastisk smukt, men ret højt oppe. Vores guide var generelt meget vidende, men måtte forresten opgive at finde ud af hvor mange vi egentlig var. Meget ventetid overalt, og evigheder af grupper af turister som skal igennem samme dør på samme tid ... måske er det bedre udenfor turistsæsonen.

Bo, Herlev
SØN, 16 JUL 2017
4.4

Bestil billetter

Vælg dato
Vatikanet om morgenen Info
Vatikanet om morgenen, RomBilletter.dk

Vatikanet om morgenen
MØDESTED (Kort, se under ”Vejviser”):

When In Rome Tours
Via Sebastiano Veniero 21
000192 Roma, Italy

Info

Vatikanet om morgenen
Venligst tjek kalender for dato og tid.

Vejviser

Vejviser
Ottaviano Station. Herfra er der 5 min. gang!

78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv