Søg efter billetter

Hvorfor købe hos os?

Billetter til Rom

Velkommen til RomBilletter.dk, stedet for dig der ønsker billetter til attraktioner, oplevelser eller sightseeing i Rom.
Her kan du nemt og hurtigt købe billetter til sightseeing i Rom, billetter til en guidet tur i Vatikanet & Peterskirken, opleve Colosseum og Forum Romanum, nyde Rom om natten eller se Rom fra en segway. Eller hvad med en bustur til Pompei eller gå på opdagelse på Roms smukke pladser med en lokal guide?

  • Over 3,5 millioner solgte billetter

    4000+ oplevelser i 30 byer

  • 100% sikkert betalingssystem

    Du kan være 100% tryg når du køber på vores hjemmeside

  • Betal i DKK

    Du betaler i danske kroner! Ingen skjulte gebyrer

Lignende oplevelser

Lignende kategorier

Vatikanmuseet: Rundvisning på engelsk

Fra 555 kr

Denne rundvisning i Vatikanet i Rom lader dig gå forbi de lange køer udenfor Vatikanmuseet, så du kan bruge mere tid indenfor. Der kan du udforske verdens mest fantastiske kunstsamling - og bruge mindre tid på at vente.

Højdepunkter

- Spring den lange kø over til Vatikanet
- Lyt til din engelsktalende guide
- Udforsk verdens mest betagende kunstsamling
- Se det storslåede Sixtinske Kapel
- Gå på opdagelse i Peterskirken
- Nyd en tur i en gruppe på max. 20 gæster

Hvad kan jeg forvente?

Besøg alle de bedste dele af Vatikanmuseet - fra Det Sixtinske Kapel til mindre kendte kunstværker for at afslutte turen med et besøg i Peterskirken.

Guiden fortæller dig undervejs om alt, du ser, og bringer værker til live gennem ord. Du lægger mærke til dele af kunsten, som du måske aldrig har lagt mærke til før. Du lærer også om kunstnerne bag værkerne.

Et absolut højdepunkt ved at besøge Vatikanmuseet er selvfølgelig Det Sixtinske Kapel. Rundvisninger er ikke tilladt inde i kapellet, så din guide fortæller dig alle detaljerne, inden du bevæger dig derind.

Som det næste springer du køen over ved at gå igennem en særlig dør, der leder dig direkte ind i Peterskirken og forbi endnu en kø. Se det fascinerende alter og Michelangelos smukke skulptur, La Pietà, inden du træder ud på Peterspladsen.

Hvor morgen med undtagelse af om onsdagen vil denne gruppe få en særlig guidet tur inde i Peterskirken - på onsdage er Peterskirken nemlig lukket for offentligheden. På rundvisninger om eftermiddagen vil guiden fortælle dig om Peterskirken fra Peterspladsen, inden gruppen går ind i kirken for at beundre den på egen hånd.

Vores tur slutter ude på Peterspladsen, hvorfra du kan se Pavens balkon, eller tage et selfie med kirken i baggrunden. 

Hvordan fungerer det?

Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med på din tur.

Hvor begynder turen?
Turen begynder ved foden for den brede trappe på den anden side af vejen - lige over for Vatikanmuseet. Vær der venligst 15 minutter, før turen starter.

Hvor slutter turen?
Turen slutter ved Peterspladsen.

Vigtig information

- Onsdag morgen og aften kan Peterskirken være lukket for offentligheden grundet, at den pavelige audiens finder sted på Peterspladsen. Kunder, som ønsker at besøge Peterskirken, rådgives til at booke turen til en anden dag. Peterskirken kan også lukkes uden varsel på grund af religiøse ceremonier. Når dette sker, tilbydes der gerne en længere tur gennem Vatikanmuseet, så turen stadigvæk varer den tid, den skal. Vi stræber selvfølgelig efter at give grupperne besked i god tid, hvis Peterskirken bliver lukket, men det er desværre ikke altid muligt - og i disse tilfælde kan vi ikke give rabat eller betale pengene tilbage.
- Turen er desværre ikke egnet for kørestolsbrugere eller gæster med gangbesvær. Turen er heller ikke egnet for gæster med barnevogne eller klapvogne.

Billetkategorier

Voksen (15+)
Barn (4-14)
Spædbarn (0-3): Gratis

Øjeblikkelig bekræftelse

Print ud e-billet

Spring køen over

Live guide

Varighed: 3 timer

Vejviser

Vatikanmuseet: Rundvisning på engelsk

Adresse
Hjørnet mellem Viale Vaticano og Via Tunisi 00192 Roma

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.