Søg efter billetter

Hvorfor købe hos os?

Billetter til Rom

Velkommen til RomBilletter.dk, stedet for dig der ønsker billetter til attraktioner, oplevelser eller sightseeing i Rom.
Her kan du nemt og hurtigt købe billetter til sightseeing i Rom, billetter til en guidet tur i Vatikanet & Peterskirken, opleve Colosseum og Forum Romanum, nyde Rom om natten eller se Rom fra en segway. Eller hvad med en bustur til Pompei eller gå på opdagelse på Roms smukke pladser med en lokal guide?

  • Over 3,5 millioner solgte billetter

    4000+ oplevelser i 30 byer

  • 100% sikkert betalingssystem

    Du kan være 100% tryg når du køber på vores hjemmeside

  • Betal i DKK

    Du betaler i danske kroner! Ingen skjulte gebyrer

Lignende oplevelser

Lignende kategorier

Audiens hos Paven

Fra 367 kr

Oplev en eneste guidede tur til audiens med Paven. Tusindvis af pilgrimme af hele verden samles hver onsdag for at se Pave Frans og nu har du også muligheden! 

Højdepunkter

- Kom til audiens hos Paven med guide 
- Vær sikker på, at du kan høre guiden med dit headset
- Nyd det mest mulige stressfrie besøg
- Lad din guide føre din gennem menneskemængden
- Kom tidligt, få gode pladser
- Nyd en lille turgruppe (max. 20) 

Hvad kan jeg forvente?

Oplev audiens hos Paven
Til din audiens hos Paven giver vi dig et headset, en dygtig guide og en grundig gennemgang af, hvad du kommer til at opleve til din audiens hos Paven. 

Din guide beder om din invitation, henter den og tager den med til dig. Din guide får dig indenfor tidligt for at sikre den bedste chance for at finde gode pladser og bliver sammen med dig til Paven begynder sin tale. 

Du vil få et headset og blive fulgt hen til der hvor audiensen bliver holdt: enten Peterspladsen eller Paul VIs audienshal. Når du er kommet ind, vil din guide fortælle dig om begyndelsen for paveembedet fra de første kristne i Konstantins tid og op til det nutidige vidunder af Vatikanstaten. 

Din dygtige, engelsktalende guide vil give dig en detaljeret forklaring af, hvad der sket til audiens hos Paven og forberede dig på oplevelsen med Pave Frans. 

Oplev ærefrygten og vidunderet, som sker til audiens hos Paven, som de kardinale prædiker på forskellige sprog rækker ud til pilgrimmene og besøgende fra hele verden. 

Hvordan fungerer det?

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med på din tur. 

Hvor begynder turen?
Turen starter på Piazza Pio XII, i retning mod Peterskirken på den venstreside på hjørnet ved siden af avisboden. Du bedes møde op 15 min. inden din tur starter.

Hvor ender turen?
Turen ender tilbage på Peterspladsen.  

Hvor lang tid varer turen?
Turen varer 4 timer og 15 minutter.

Er der en dress code?
Ja, for at besøge religiøse steder skal du opfylde en striks dress code. Knæ og skuldre skal være dækket på både mænd og kvinder. City Wonders og Ticmate er ikke ansvarlige, hvis du bliver nægtet indgang pga. upassende påklædning. 

Hvilket sprog findes turen på?
Turen findes på engelsk, tysk og fransk. 

Billetkategorier

Voksen (15+)
Ung (4-14)
Barn (0-3): Gratis

Øjeblikkelig bekræftelse

Print ud e-billet

Spring køen over

Live guide

Varighed: 4 timer 15 minutter

Afgangstider

Vejviser

Audiens hos Paven

Adresse
Piazza Pio XII 00193 Roma Italy

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.