Udvidet tur til Vatikanet

Udvidet tur til Vatikanet

Pris fra 714 kr

Nyd denne udvidede tur til Vatikanet, som inkluderer Bramante-trappen, det Sixtinske Kapel, Pinacoteca og Peterskirken. Det er et must for enhver der er på udkig efter en dybdegående tur i Vatikan-museet. 

Højdepunkter:
- Spring køen over til Vatikan-museet
- Nyd den særlige adgang og dybdegående rundtur
- Se den fascinererende Bramante-trappe, normalt lukket
- Besøg Etruscan-museet og det nyere Pinacoteca
- Undgå køerne til Peterskirken
- Nyd en lille turgruppe på max. 20 

Nyd en udvidet rundtur i Vatikanet
Spring køen over til Vatikan-museet og spar på din dyrbare tid i Rom.

Turen starter med en eksklusiv adgang til den berømte Bramante-trappe, en spiral lavet i sten bygget i 1512 inde i tårnet. Få har sat fod i den i moderne tid og et besøg er yderst sjældent. 

Beundre de smukke malerier i det vatikanske Pinacoteca-galleri, inklusiv Raphaels ‘Transfiguration’, Caravaggios ‘Deposition from the Cross’ og Leonardo Da Vincis ufærdige ‘St. Jerome in the Wilderness’.

Derudover vil du naturligvis besøge alt fra gårdhaven til galleriet med vægtæpper, galleriet med kort, Candelabra-galleriet og højdepunktet på enhver tur i Vatikanet Raphael-værelserne. 

Din tur inkluderer selvfølgelig også Vatikanets mest berømte rum, det Sixtinske Kapel. Her vil du få tid til at suge til dig af indtrykkene.

Sidste stop på din tur tager dig gennem den særlige dør i det Sixtinske Kapel og forbi endnu en lang kø for at komme ind i Peterskirken. Hver dag, pånær onsdag, vil du få en guidet tur inden i den kæmpemæssige bygning - en af de vigtigste i kristendommen og hjem til Michelangelos berømte skulptur ‘La Pieta’.

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med på din tur. 

Hvor begynder turen?
Turen starter ved bunden af de brede trin på den anden side af gaden overfor Vatikant-museet. Trinene ligger mellem Caffé Vaticano og Hotel Alimandi Vaticano på hjørnet af Viale Vaticano og Via Tunisi. 

Du bedes møde op 15 min. inden din tur starter. 

Hvor slutter turen?
Turen ender ved Peterskirken. De fleste onsdage, når Peterskirken er lukket, ender turen ved Vatikan-museets indgang. 

Hvor lang tid varer turen?
Turen varer 4,5 time.

Hvilke sprog findes turen på?
Turen findes på engelsk, tysk og fransk. 

Er der en dress code?
Ja, for at besøge religiøse steder skal du opfylde en striks dress code. Knæ og skuldre skal være dækket på både mænd og kvinder. City Wonders og Ticmate er ikke ansvarlige, hvis du bliver nægtet indgang pga. upassende påklædning. 

Hvilke billetkategorier findes der?
Voksen (19+)
Ung (6-18)
Barn (0-5): Gratis 

Vigtig information:
- Der kan forekomme ekstra sikkerhedskontrol pga. øget global sikkerhed. Det kan betyde forsinkelser ved sikkerhedscheckene. Vi beder dig derfor ikke medbringe store tasker eller rygsække på din tur. Vatikanet tillader kun små tasker og tillader ikke store tasker, kamerastativer, paraplyer eller rygsække. 
- Du kan benytte de gratis skabe til Vatikanet, men det kan betyde, at du skal forlade din tur tidligt for at hente dem igen ved indgangen. 
- Onsdag morgen og eftermiddag kan Peterskirken være lukket pga. pavens audiens på Peterspladsen. Hvis du ønsker at besøge kirken råder vi dig til at besøge den en anden dag. Peterskirken kan også lukke uden varsel pga. religiøse ceremonier. Når det sker tilbyder vi vores kunder en længere tur i Vatikant-museet, så turen forbliver lige lang. Vi forsøger at advicere om planlagte ændringer i Peterskirkens åbningstider, men det er ikke altid muligt, og i disse tilfælde er vi ude af i stand til at refundere dine billetter eller give rabat.
- Vi kan desværre ikke akkommodere gæster med kørestol eller andet behov for særlig assistance. Vi kan heller ikke akkommodere barnevogne eller klapvogne på denne tur. 
 

 

Bestil billetter

Vælg dato
Udvidet tur til Vatikanet Info

Udvidet tur til Vatikanet
Mød din guide ved bunden af de brede trin på den anden side af gaden overfor indgangen til Vatikant-museet. Trinene ligger mellem Caffé Vaticano og Hotel Alimandi Vaticano på hjørnet af Viale Vaticano og Via Tunisi.

Info

Udvidet tur til Vatikanet
Turen afgår dagligt (pånær søndag) kl. 8.00 eller 8.45.

Vejviser

Vejviser
Det nærmeste metrostop er Ottaviano.

Kort Kort

78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv