Rom på en dag

Rom på en dag

Pris fra 1059 kr

Hvis du gerne vil lære Rom rigtigt at kende, så tag på en heldagstur og lad din stedkendte guide vise dig rundt i byen. I løbet af denne tur, vil du ikke bare se alle byens mest berømte seværdigheder, du vil også få lov til at springe de timelange køer over til både Colosseum og Vatikanmuseet. 

Højdepunkter:

- Nyd en 8 timers guidet tur rundt i Rom
- Spring køen over til de største seværdigheder
- Få en rundvisning i Colosseum og Forum Romanum
- Oplev Pantheon, Piazza Navona og mere
- Besøg Vatikanmuseet og Det Sixtinske Kapel
- Spring køen over adgang til Peterskirken efter turen

Oplev Roms højdepunkter på én dag
Din tur starter i hjertet af Rom på Via dei Fori Imperiali. Her starter vi med et besøg på Colosseum. Når vi først er indenfor i dette kæmpe massive mesterværk, vil du høre om de voldelige kampe der udspillede sig her, mens du går i gladiatorernes fodspor.

Næste stop på turen er ruinerne Forum Romanum, hvor du får et glimt af, hvordan det var at leve i Rom i en tid med kejsere og tyranner, som Julius Cæsar, Marcus Aurelius og Nero.  

Herefter fortsætter vi til Capitol-højen, også kendt som Campidoglio blandt de lokale. Pladsen var designet af Michelangelo og har en enestående udsigt til Piazza Venezia, hvor Victor Emmanuele II monument og Mussolinis Palazzo ligger. Herfra går turen til Roms mest berømte springvand, Trevi Fontænen, og videre til det den smukke Pantheon og efterfølgende til det farverige Piazza Navona 

Omkring kl. 12.45 holder vi pause og spiser frokost. Selvom frokosten ikke er inkluderet, hjælper din guide gerne med at anbefale nogle gode steder at spise i nærheden.

Vi mødes igen kl. 14.45 ved vores agents kontor nær Vatikanet. 

Næste stop er Vatikanmuseet. Du vil se alle de store kunstgallerier som Belvederes gårdsplads, musernes værelse, galleriet med vægudsmykning, og selvfølgelig Det Sixtinske Kapel. Vi tager herefter hen til Peterspladsen, hvor turen ender. Hvis du har lyst til at se Peterskirken på egen hånd, kan guiden hjælpe dig med adgang uden om køen.

Turen foregår på engelsk. 

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med på din tur. 

Hvor begynder turen?
Turen starter på Via Sebastiano Veniero 21. Adressen vil fremgå af din e-billet. Du bedes møde op 30 min. inden turen starter.  

Hvor ender turen?
Turen ender ved Vatikanet. 

Hvor lang tid varer turen?
Turen varer ca. 8 timer.

Er der en dress code?
Ja, der er en streng dress code i Vatikanet. Skuldre og knæ skal være dækket, det gælder for både mænd og kvinder. Du må godt have sandaler på. 

Findes der børnebilletter?
Ja, der er børnebilletter for børn mellem 7-17 år. Børn under 7 år er gratis i følge med en betalende voksen. 

Vigtig information:

- Du springer alle officielle køer over og de kan være meget lange, helt op til flere timer. Dog kan der på nogle dage som romersk-katolske helligdage, weekender og andre højtider være kø. Dette kan ikke undgås, men disse køer vil stadig være kortere end de officielle køer. 
- Lukkede datoer kan opstå med meget kort varsel. I dette tilfælde kontakter vi dig og tilbyder alternative datoer eller refunderer din booking. 
- Da der er høj sikkerhed og flere sikkerhedscheck anbefaler vi kraftigt at der ikke medbringes store tasker eller poser.
- Denne tur en gåtur, da køretøjer ikke er tilladt i Vatikanet, så husk passende fodtøj.

 

Rigtig God 3.8

3.8 5 kundekommentarer
Rom Guide

Det var en fantastisk guide, med stor viden og en usædvanlig positivitet og gejst.

Det negative, informationen om, at vi selv skulle betale transporten fra torvet med de fire verdensdele til Vartiekan museet. det syntes jeg ikke fremgik tydeligt af Jeres program.

Ellers en super service.

Med venlig hilsen
Johnny R. Hansen

Johnny richard, Lundby
SØN, 08 APR 2018
3.8
Spændende historie og levende guide

Guiden gjorde hele den lange tur værd at gå. Utrolig levende fortæller for både børn og voksne.
Spændende tur rundt i Roms historiske ruiner, templer, kirker mm. Dog for lang tid at vi ikke kunne nå op i Peter kirkens kuppel før lukketid.
Nemt at finde mødestedet, når vi boede 5 min derfra. Lang tur at gå for ældre, børn og dårligt gående. Ellers alle pengene værd.

Jeanette, Fjenneslev
TIR, 19 APR 2016
3.8
God rundvisning

Fantastisk god tur guide, meget vidende, informativ, glad og med god humor. Selv om det er en lang dag, var den bestemt ikke kedelig.

Helle, Nibe
TOR, 19 JUN 2014
3.8
For meget på en dag

ROM er en super spændende dag, vi oplevede meget på en formiddag med en engelsktalende guide ( fra USA) som fortalte rigtig meget spændende om den gamle bydel, men hun talte lidt for hurtigt da vi jo ikke bare skal forstå engelsk, men også huske de mange historiske begivenheder, der var ingen pauser og på en varm forårsdag er det lidt nødvendigt med toiletbesøg og små pauser med hvil og mulighed for at få lidt at drikke. Vi havde bestilt heldagsturen og skulle derfor møde ved Vatikanet over middag så moddagspausen blev faktisk brugt på at gå dertil, vi havde kun lige tid til at købe en sandwich som blev spist under gåturen. Vi vil en anden gang dele oplevelserne over to dage. guiden i Vatikanet fortalte også længe og levende om billeder, skulpturer mm der, men vi fik ikke tid til at komme op i kuppelen. Kirken og de omgivende oplevelser er fantastisk. Godt vi undgik de mange og lange køer rundt i byen der sparede vi nok adskillige timer. Husk ikke at medbringe rygsæk da en sådan ikke må medtages pga sikkerhed. God ide at holde øje med de få toiletter som findes på turen da man ellers let kan komme til at stå i en lidt træls situation.
En meget spændende tur i en meget spændende by, men hovedet og benene har bedre af at se ROM på to eller tre dage så der også kan hygges lidt og nydes en god frokost og ikke mindst bare sidde på en plads/ et torv og indsnuse stemningen som er fantastisk ..... Kommer igen hvis vi kan :)
Tak for sidst Birgitte og Tom

Tom, Aalborg sø
SØN, 20 APR 2014
3.8
ROM på en dag - 6 timer guidet tur istedet for 8 timer i programmet.

1. del af den guidede tur var rigtig god, da vores guide var dygtig til at formidle og tog sig tid til vores spørgsmål.
2. del af turen var ikke ok, vores guide kom for sent til mødestedet, som vi øvrigt selv skulle finde. Det hele virkede meget sammenpresset og guiden var svær at forstå, dels fordi hun talte enormt hurtigt, stressede rundt og vores "lyttebøffer" ikke virkede optimalt.
Der var lagt en pause ind på 1 time og 45 minutter, hvor vi skulle finde madsted + selv finde det nye mødested, hvor 2. del skulle foregå + finde parkering i en by, man ikke kender. Det gav sved på panden og lettere stress.
Næsten kr. 1900 for 2 personer for 6 timers guidede ture og ikke 8, som der står i programmet.

Marianne, Odense c
MAN, 24 JUL 2017
3.8

Bestil billetter

Vælg dato
Rom på en dag Info

Rom på en dag
MØDESTED:

Via Sebastiano Veniero 21,
Rome 00192, Italy

Info

Rom på en dag
Turen starter: kl. 8.45 eller 11

Vejviser

Vejviser
Ottaviano

Kort Kort

78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv