Det bedste af Rom 3,5 time

Det bedste af Rom 3,5 time

Pris fra 534 kr

Denne 3½-timers tur dækker alle de kendte steder du absolut må se, når du besøger den smukke by! Det her er turen du skal tage på, hvis du gerne vil se det bedste af Rom sammen med en guide og lære mere om byens imponerende historie. 

Højdepunkter:
- Nyd en 3½-timers guidet tur rundt i Rom
- Oplev Roms største seværdigheder
- Besøg ruinerne Forum Romanum & Palatinerhøjen
- Bliv vist rundt i Colosseum
- Smid en mønt i Trevi-fontænen
- Besøg den pulserende plads Piazza Navona

Oplev det bedste af Rom
Gå i heltene og tyrannernes fodspor, som Julius Cæsar, Nero og Trajan, mens du lærer om Roms grundlæggelse, imperiets rejse mod magten til Roms fald. Gå rundt i blandt og beundre de gamle Forum Romanum ruiner, Palatinerhøjen og Colosseum. Snart vil du lære, hvorfor alle veje fører til Rom!

Efter turen rundt i det gamle Rom, går turen videre til hjertet af renæssancens Rom, her vil du besøge Trevi-fontænen (husk at smide en mønt i), den charmende plads Piazza Navona og det imponerende Pantheon. Under hele turen er du sammen med din engelsktalende guide der fortæller alt om de forskellige monumenter, områder og attraktioner du ser på turen. 

Turen foregår på engelsk. 

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med på din tur. 

Hvor begynder turen?
Turen starter foran Turist Informationscentret på Via dei Fori Imperiali.  

Hvor ender turen?
Turen slutter i området omkring Piazza Navona. 

Hvor lang tid varer turen?
Turen varer ca. 3½ time.

Findes der børnebilletter?

Ja, børnebilletter er tilgængelige for børn mellem 6-17 år. 
Børn mellem 0-5 år er gratis ifølge med en betalende voksen.  

Vigtig information:
- Du springer alle officielle køer over og de kan være meget lange, helt op til flere timer. Dog kan der på nogle dage som helligdage, weekender og andre højtider være kø. Dette kan ikke undgås, men disse køer vil stadig være kortere end de officielle køer.
- Udsolgte datoer kan opstå med meget kort varsel. Hvis det skulle ske kontakter vi dig og tilbyder alternative datoer eller refunderer din booking.
- Da der er høj sikkerhed og flere sikkerhedscheck anbefaler vi kraftigt at der ikke medbringes store tasker eller poser. 
- Denne tur foregår til fods, så husk passende fodtøj. 

 

Fantastisk 4.6

4.6 38 kundekommentarer
Enestående oplevelse med super guide

Peterskirken: Vi havde en enestående oplevelse på turen og en meget grundig guide, der var meget spændende af høre på. En fantastisk rundtur med en masse af andre mennesker omkring os... :-)
Det bedste af Rom: Den mest spændende oplevelse, ikke mindst på grund af vores skønne guide (Claire?). Hun var charmerende, intelligent, humoristisk, meget let at forstå, vidste virkeligt meget om Rom både fortid og nutid - en super guide, som vi varmt kan anbefale alle andre :-).

Søren, Esbjerg
ONS, 16 MAJ 2018
4.6
Fantastisk guide

Vores guide på turen var super sød, energisk, rigtig god til engelsk og derfor også nem at forstå. “Big mamma” som hun kaldte sig selv, gjorde turen endnu mere spændende ved at hun selv havde en så stor interesse for det hun fortalte om. Og turen i sig selv var også bare smuk!

Ann-sofie
TIR, 02 JAN 2018
4.6
Vatikanet, Peterskirken m.v.

Vi var tre generationer som alle fik meget ud af besøget. Man kan næsten ikke være i Rom uden at se disse seværdigheder og det kan meget anbefales at gøre det med guider. Dels får man meget mere at vide og dels skal man ikke stå i kø i flere timer.

Anne, Lemvig
SØN, 24 SEP 2017
4.6
Guided tour to Vatican, Sixtinske Kapel and Sct.Peters Church

We were on a Guided Tour to The Vatican, the Sixtinske Kapel and Sct. Peters Church. It was a very interesting tour and our Guide Claudia ( know it isn`t spelled right) was a funny and very excellent Guide. She gave us a lot of informations, and her English was easy to understand.
Even we were a big group we became a very present and friendly presentation of the great story about the attractions.
Our best recommendations to Claudia and Rom Ticket

Kirsten, Bramming
MAN, 11 SEP 2017
4.6
Dygtig guide!!!!

Vi blev mødt af en (noget forsinket) oplagt guide, som undskyldte mange gange og satte af i trav fir at indhente tiden. Afgang mod Coloseum og vi fik en helt fantastisk dag ud af det. Han var meget, meget dygtig. Vi var 9 tilhørere og det var en fin størrelse på gruppen. Vi vil til enhver tid bestille guidet tur på denne måde igen, hvis standarden er den samme i alle storbyer.

Lissi, Bramming
TIR, 29 AUG 2017
4.6
Virkelig spændende og velplanlagt tur!

Turen gennem det antikke Rom og efterfølgende nogle forskellige seværdigheder rundt omkring i Rom var en super god måde at se Rom på. Vi valgte at tage turen vores første dag i Rom og følte os godt "introduceret" til Rom efterfølgende. Guiden talte godt engelsk og var utrolig engageret og var tilmed uddannet arkæolog og kunne derfor fortælle mange spændende historier om byen. Bestemt en tur alle bør vælge!

Nicolaj bach, Tilst
SØN, 19 JUN 2016
4.6
Kan varmt anbefales

Vi havde en fantastisk tur rundt i Rom. En passende gruppe på 12 personer, med en rigtig sød, sjov og meget kompetent guide. Og uden om køen ved både Colluseum og Forum Romanum :)

Susanne, Helsinge
ONS, 25 MAJ 2016
4.6
Fantastisk oplevelse!

Vi havde en fantastisk guidet tur i Rom. Det havde slet ikke været den samme oplevelse, hvis vi selv havde gået turen. Guiden var utrolig dygtig, vidende, sød, sjov og underholdende. Vi kan kun give vores aller bedste anbefalinger. Vi havde også en tilsvarende tur i Vatikanet. Dog med en anden guide, Christina. Hun var dog mindst lige så god som vores guide Martina, på denne her tur. Hvis man vil have det fulde udbytte af en tur til Rom bør man slet ikke være i tvivl om, at booke tilsvarende billetter. 5 stjerner herfra :-)

Gitte bay, Thisted
TIR, 24 MAJ 2016
4.6
En super oplevelse

Det var en super oplevelse især guiden Chiara var vidende og i stand til levende at formidle historie og oplevelser. Klart en oplevelse som kan anbefales.

Peter, Hillerør
LØR, 30 APR 2016
4.6
Sød guide på god rundtur

På en familietur til Rom havde vi købt en rundvisning, og det var en god oplevelse. Vi fik set en masse og fortalt en masse af en sød guide. Desuden slap vi for at stå i kø ved Coloseum og Forum Romanum

Susanne, Højbjerg
ONS, 13 APR 2016
4.6
Super tur!!

Vælg denne tur hvis du ønsker at se de pågældende seværdigheder samtidig med at du får en god guide'et tur- samtidig med at du springer de ekstremt lange køer over.
Kan varmt anbefales!!!

Jeppe, Hjørring
TIR, 05 APR 2016
4.6
Det bedste af Rom

Dejlig tur - masser af info - god guide

John, Kastrup
TIR, 29 MAR 2016
4.6
Det blir ikke bedre

Fantastisk guide. Let at forstå. Hun brændte så meget for emnet.

Helle bruhn, Frederikssund
MAN, 21 MAR 2016
4.6
Fantastisk guidet tur

Vi havde en fantastisk tur rundt i Colloseum m.m. Guiden Chiara var meget engageret, og da vi var en lille gruppe på 9, var der tid til mange spørgsmål. Sidste halvdel af turen var vi kun 3, så det var endnu bedre. Hun fortalte meget levende om datidens Rom og hvad fremtiden vil bringe. Kan kun anbefales. Jeg havde fortrudt, at jeg ikke have bestilt en guidet tur til Vatikanstaten. Chiara sørgede for at jeg kom med samme eftermiddag.

Mette, Hobro
SØN, 06 MAR 2016
4.6
Superb oplevelse

Rigtig god tur med en engageret guide, som ud over at være faglig dygtig også kunne fortælle historierne på en måde, så man virkelig kunne forestille sig, hvordan det måtte have set ud i gamle dage.
Virkelig en tur man bør tage, hvis det er første gang, man er i Rom.

Per
SØN, 27 DEC 2015
4.6
Lærerig tur

Tempofyldt tur med meget vidende guide(Sara) som talte meget hurtigt, hun gjorde også meget ud af at samle os som gruppe og lærte vores navne og familierelation, det var i det hele taget en rigtig god og lærerig tur.

Jens, Struer
FRE, 11 SEP 2015
4.6
Colosseum og det bedste af Rom

Denne guidet tur var en super oplevelse da vi var så heldige af få en guid hun formåede på engelsktale at levende gøre turen på en rigtig god måde så alle kunne være med og vi fik rigtig meget ud af det.
Hun havde en god humor og mimik hun nåede ud til alle på holdet, så 1000 tak til den søde unde guide ved navn Chiara.

Ole, Frederikshavn
ONS, 09 SEP 2015
4.6
Fantastisk tur til Coloseum

Rigtig god guide.

Kate heger, Tune
TOR, 06 AUG 2015
4.6
Super, kan anbefales

Skøn tur både i Colosseum, Forum Romanum og byens små gader og bygninger og meget meget mere. Guiden var fantastisk og levende og havde helt styr på, at hun havde os alle med, både fysisk men så sandelig også når hun fortalte om det vi så. Hun gav rum til fotografering og hjalp gerne til... Pengene er godt givet ud på den oplevelse.

Dorthe, Frederiksberg c
FRE, 29 MAJ 2015
4.6
Fantastisk oplevelse

Meget stort og imponerende. Dygtig og kompetent guide.

Wandy, Randers nv
TOR, 28 MAJ 2015
4.6
Fantastisk oplevelse

Meget stort og imponerende. Dygtig og kompetent guide.

Wandy, Randers nv
TOR, 28 MAJ 2015
4.6
Super god og interessant tur

Vi havde en rigtig sød og dygtig guide fra London (Nicola), som bare havde rigtigt meget at fortælle. Turen kom derfor til at vare hele 5 timer .... men det var helt okay :-) Vi var også forbi Piazza Navona og Pantheon, og hun sluttede af med at give os nogle gode fif til lokale spisesteder. Vi havde 2 børn på 8 og 11 år med, som klarede det fint. Godt med vand og is undervejs, så var den klaret.

Grete, Herlev
SØN, 17 MAJ 2015
4.6
Fantastisk oplevelse, guiden var dygtig

Fantastisk oplevelse selvom det regnede. Guiden var meget dygtig og dynamisk, hun kunne sit kram. Perfekt med en lille gruppe på 10, det gjorde turen personlig. Dejlig ikke at skulle have 'antenna' på

Jeanette, Roskilde
FRE, 01 MAJ 2015
4.6
Vi havde en helt fantastisk guide. Kan ikke roses nok

Fantastisk

Lone, Hellerup
FRE, 24 OKT 2014
4.6
Sabina var en super god guide

Med en guide som Sabrina, får man virkelig noget for pengene. Hun får os til at forstå historiens vinge sus. Tak for det

Lesley, Borup
TOR, 16 OKT 2014
4.6
Too much speed

The guide was an American woman who talked so fast that all of us, exept one couple from USA , had Big difficulties in getting all the details. She was also walking so fast, that many of us had problems following her.
Finally we Simply lost her at the Trevi.
The tour was very very interesting and we can recommend it, because you experience so much on the tour.
But you have to be fit and fast and more than normally good at english

Ole, Smørum
LØR, 11 OKT 2014
4.6
fantastisk guidet tur

det var en fantastisk tur, ikke mindst pga. vores guide, som vi følte virkelig brændte for sit arbejde. Vi var så heldige også at have hende til vores tur i Vatikanet og vi blev ikke skuffede
Det var rigtigt nemt at booke billetter hjemme fra - måske lidt bedre reklame ved mødestedet i Rom, var lidt svært at finde, men ellers rigtig godt

Michael, Hvidovre
FRE, 03 OKT 2014
4.6
Fantastisk

God vidende guide, havde vi da bare sparet i Vatikanet og købt denne guide fremfor (Rom og Vatikankortet) hvor man blot bliver fulgt ind og skal købe en audioguide (walkman)

Lars, Vamdrup
TOR, 02 OKT 2014
4.6
Super guide og hyggelig tur

Vi var kun 2 par sammen med en fantastisk guide - hun var i starten af 30'erne, og vidste rigtig meget om Rom og historien den indeholder. Vi fik en ekstra god tur fordi vi kun var så få personer, og det var et stort plus. Kan klart anbefales. Det skal siges at ved at tage denne tur sprang vi flere hundrede andre personer over i den enorm lange kø der var for at komme ind i Colosseum...

Daniel, Vanløse
MAN, 29 SEP 2014
4.6
Tak til Chiara

Det var en sand fornøjelse at blive guidet rundt på denne tur i Colosseum, Forum Romanum og det gamle Rom. Vores guide, Chiara, var utroligt engageret og god til at formidle sine kæmpe store viden til både børn og voksne. Kan anbefales!!

Sanne, Charlottenlund
MAN, 18 AUG 2014
4.6
Det var nemt og ukompliceret.

Hej Rombilletter.
Colosseum Fantastisk.5/5
Peterskirken Fantastik.5/5
Pompeii var også Fantastik,men lyden fra radioens senderen var temmelig skrattende.5/5

Jens, Hirtshals
TIR, 15 JUL 2014
4.6
God tur rundt

Meget vidende men også meget hurtigtalende guide. Lidt svært at følge den talestrøm.

Lars, Tinglev
MAN, 14 JUL 2014
4.6
rigtig god tur

Turen var en fin tur - dog havde den iøvrigt søde amerikanske guide Sandra den misforståelse at vi alle havde amerikansk som modersmål :-) dvs med andre ord sige at hun ofte talte alt for hurtigt og indforstået ! Der var ingen engelske eller amerikanske deltagere på turen!

Claus, Frederiksberg
MAN, 21 APR 2014
4.6
Super spændende og rigtig god og engageret guide

Super spændende og rigtig god og engageret guide. Det var bare en oplevelse!

Per, Kerteminde
SØN, 13 APR 2014
4.6
Colosseum en stor oplevelse fra gamle dage

Sikke en historie fortalt af en engageret guide, der have styr på alle data. Tænk hvor barbariske romerne var med gladiatorkampe mand og mand imellem og mand og dyr imellem. Ja de var vel på linje med vores egne vikinger.

Bente, Ringsted
TIR, 26 NOV 2013
4.6
Colosseum

Rigtig godt - super god guide. Lidt overraskkende at hun var amerikaner, men det gjorde det bare meget nemmere at forstå hende, og hun var klart meget vidende og gjorde det hele meget spændende.

Jørgen, Løsning
TOR, 17 OKT 2013
4.6
Et rigtigt godt fundament for vores besøg i Rom

Vi opholdt os 5 dage i Rom og indledte opholdet med en godt 4 timers guidet rundtur på Colosseum, Forum og centrale pladser i Rom - og det var en rigtig god start på vores ferie i byen. Det var faktisk feriens højdepunkt.

Vi var heldige med en fantastisk dygtig italiensk guide (Kiara), som på klar og tydelig engelsk fortalte om seværdighederne. 5 stjerner til hende.

Måske bør man overveje at begrænse turen og eksempelvis "nøjes" med Colosseum og Forum.

Søren, Roslev
SØN, 29 SEP 2013
4.6
Fantastisk oplevelse, fantastisk vidende guide

Denne tur er et "must" for en Rom-besøgende, der gerne vil vide det meste om Colosseum, Forum Romanum, Panteon, Trevi fontænen og så meget mere. Omkring 4 timer til fods med kun 12 deltagende i gruppen. Arrangøren var "When in Rom Tours" og deres guide Kiara var til UG, 13 eller 12 alt efter hvilken skala man ønsker at benytte. Turen kan KLART anbefales, man får så meget for pengene. Vi var 4 i vores lille gruppe, 2 som førstegangsbesøgende i Rom og 2 med 5 gange bag sig. Vi fik alle meget ud af denne tur.
Vi var i Vatikanet med samme udbyder "When in Rom tours", samme suveræne oplevelse.

Christian, Kirke såby
LØR, 28 SEP 2013
4.6

Bestil billetter

Vælg dato
Det bedste af Rom 3,5 time Info

Det bedste af Rom 3,5 time
MØDESTED:
Via dei Fori Imperiali 1,
00187 Rom, Italien

Info

Det bedste af Rom 3,5 time
Udvalgte dage kl. 8.45 eller 15.

Vejviser

Vejviser
Colosseo Station. Herfra er der 4 min. gang!

Kort Kort

78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv