Aftentur til Vatikan-museet

Aftentur til Vatikan-museet

Pris fra 591 kr

Udforsk Vatikan-museet og det Sixtinske Kapel om aftenen og nyd alle mesterværkerne uden en massiv menneskemængde omkring dig. 

Højdepunkter:
- Besøg Vatikan-museet efter den officielle lukketid 
- Få en helt unik oplevelse
- Undgå turistmasserne og varmen i dagstimerne
- Lån et headset så du altid kan høre din guide
- Nyd en lille turgruppe på max. 20 personer

Udforsk Vatikan-museet efter lukketid 
Hvert år åbner Vatikan-museet op om aftenen efter lukketid for et yderst begrænset antal datoer om året. Hvis det lykkes dig at få en plads på vores 'Aftentur til Vatikan-museet', så kan du godt glæde dig! 

Hvis du nogensinde har besøg Vatikanet på en sommer dag, så vil du hurtigt opdage, at et besøg om aftenen er ret anderledes. De lange, stressende køer af mennesker og overophedede rum er væk. I stedet kan du nyde en afslappende rundvisning og opleve det bedste af museet. 

Som du udforsker Vatikan-museet sammen med din dygtige engelsktalende guide, vil du opleve mange af de samme højdepunkter som på vores dagsture. Du vil beundre vævernes fantastiske arbejde i galleriet med vægtæpper og de smukke malede lofter i Candelabra-galleriet. 

Du vil også udforske Raphaels værelser, som viser mesterens allerbedste. Din karismatiske guide vil fortælle dig om historien bag kunsten og kunsterne. 

Endelig vil du opleve Vatikan-museets ultimative højdepunkt, det Sixtinske Kapel, og den unikke atmosfære om aftenen. Ganske få har fået muligheden får at se under Michelangelos vigtigste kreation på denne tid af aftenen! 

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med på din tur. 

Hvor begynder turen?
Turen starter ved bunden af de brede trin på den anden side af gaden overfor Vatikant-museet. Trinene ligger mellem Caffé Vaticano og Hotel Alimandi Vaticano på hjørnet af Viale Vaticano og Via Tunisi. 

Du bedes møde op 15 min. inden din tur starter. 

Hvor slutter turen?
Turen ender ved Vatikan-museet. 

Hvor lang tid varer turen?
Turen varer 2,5 time.

Er der en dress code?
Ja, for at besøge religiøse steder skal du opfylde en striks dress code. Knæ og skuldre skal være dækket på både mænd og kvinder. City Wonders og Ticmate er ikke ansvarlige, hvis du bliver nægtet indgang pga. upassende påklædning. 

Findes der børnebilletter?
Ja, børnebilletter er tilgængelige for børn mellem 6-18 år. Børn under 6 år er gratis i følge med en betalende voksen. 

Vigtig information:
- Der kan forekomme ekstra sikkerhedskontrol pga. øget global sikkerhed. Det kan betyde forsinkelser ved sikkerhedscheckene. Vi beder dig derfor ikke medbringe store tasker eller rygsække på din tur. Vatikanet tillader kun små tasker og tillader ikke store tasker, kamerastativer, paraplyer eller rygsække. 
- Du kan benytte de gratis skabe til Vatikanet, men det kan betyde, at du skal forlade din tur tidligt for at hente dem igen ved indgangen. 

 

Bestil billetter

Vælg dato
Aftentur til Vatikan-museet Info

Aftentur til Vatikan-museet
Mød din guide ved bunden af de brede trin på den anden side af gaden overfor indgangen til Vatikant-museet. Trinene ligger mellem Caffé Vaticano og Hotel Alimandi Vaticano på hjørnet af Viale Vaticano og Via Tunisi.

Info

Aftentur til Vatikan-museet
Turen afgår fredag kl. 19.30.

Vejviser

Vejviser
Det nærmeste metrostop er Ottaviano.

Kort Kort

78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv