Søg efter billetter

Hvorfor købe hos os?

  • 100% sikkert betalingssystem

  • Betal i danske kroner

  • Over 3.5 millioner solgte billetter

Lignende oplevelser

Lignende kategorier

Peterskirken, gåtur i kuplen og katakomberne

4.5 (2)

Vidste du, at ingen bygninger i Rom må være højere end kuplen på Peterskirken? Det er vedtaget ved lov. Og nu har du chancen for at se den. Besøg Michelangelos kuppel og få en tur gennem Peterskirken, hvor guiden er ekspert i kunst og historie.

Højdepunkter

- Se Rom fra den bedste udsigt i hele byen
- Få en guidet tur gennem Peterskirken
- Kom ind i den pavelige grav, hvor der sjældent er adgang
- Lær fra en kunsthistorisk guide

Hvad kan jeg forvente?

Gør dig klar til at tage de kulturelle briller på. På denne tur vil du lære om historie og kunst, mens du får den bedst mulige udsigt i hele det centrale Rom! Du ser Rom fra kuplen, hvor du ser ud over hele Vatikanstaten, haverne og meget mere.

Du møder din guide på Peterspladsen. I baner vejen henover marmorbrolægningen til de første trappetrin i Michelangelos kuppel. Der er 551 trappetrin - heldigvis er der en elevator, der gør, at din gruppe kun skal gå op af 171 trin. Og du kan tage alle de pauser, du har brug for! Oppe på toppen får du en udsigt for livet. Det er så betagende. Hold endelig ikke igen med at tage billeder!

Hvad der kommer op, må før eller siden komme ned. Det samme gælder denne tur. Heldigvis er det nemmere at gå ned af trinene end at gå op af dem. Herefter har du chancen for at komme ind i Peterskirken, hvor du lærer om kunsten og kirkens historie. Du ser også den pavelige grav, hvor der normalt er begrænset adgang, og ikke mindst katakomberne. 

Hvordan fungerer det?

Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med på turen.

Hvor er mødestedet?
På Peterspladsen.

Vigtig information

- Besøg til Peterskirken finder ikke sted på onsdage. Derudover er kirken lukket for gæster under helligdage i løbet af kirkeåret og under begivenheder i Vatikanstaten. Hvis Peterskirken ikke kan besøges, foregår den guidede tur kun i Vatikanmuseerne (i omkring tre timer). I dette tilfælde refunderes billetterne ikke.
- Enhver, der ikke føler sig i stand til at gå op til toppen af kuplen, må gerne blive på tagterrassen (der hvor elevatoren stopper). De, der ønsker at gå hele vejen op til toppen, kan gøre det.

Billetkategorier

Voksen (18+)
Barn (6-17)
Spædbarn (0-5): Gratis

Hvad er ikke med i prisen?

Drikkepenge (valgfrit).
Transport til og fra dit hotel.
Mad og drikkevarer.

Bestil
Fra 381 kr

tir, 25 jun 2024

Øjeblikkelig bekræftelse

Mobilbillet accepteres

Live guide

Varighed: 1 timer 30 minutter

Når du ankommer til mødestedet, er det vigtigt at alle over 12 år, skal fremvise en negativ COVID-19 test, for at gæster, ansatte og optrædende kan følge sig sikre. Dette skal fremvises på en af følgende måder:

Fremvisning af Corona pas, hvor det fremgår:
-At man er fuldt vaccineret (Begge doser), og den sidste indsprøjtning er mindst 14 dage gammel, eller
-En negativ test (PCR eller kvik test) der ikke er ældre end 48 timer, eller
-Man kan bevise man har haft COVID-19 indenfor de sidste 6 måneder.

Afgangstider

Vejviser

Peterskirken, gåtur i kuplen og katakomberne

Adresse
Largo del Colonnato 1 00193 Rom Italien

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.