Søg efter billetter

Hvorfor købe hos os?

  • 100% sikkert betalingssystem

  • Betal i DKK

  • Over 3,5 millioner solgte billetter

Lignende oplevelser

Lignende kategorier

Romerske vingårde og vinsmagning

4.5 (2)
Fra 545 kr
Italien er synonym med kvalitetsvine, særligt Toscana-regionen. Tag med os på en halvdags-vinsmagningsoplevelse i de skønne omgivelser på Pallavicini-vingården. 

Højdepunkter:
- Prøv den eneste vinsmagningstur til Frascati-regionen
- Besøg den ældste og smukkeste vingård i området
- Nyd en lækker vinsmagning med 4 vine
- Smag gårdens kendte olivenolie
- Bliv hentet og bragt fra det centrale Rom

Vingårde og vinsmagning
Kom med os til de skønne Castelli Romani-bakker, hvor århundrede gamle vingårde og olivelunde omgiver dig fra begge sider. På busturen vil din guide fortælle dig om områdets fascinerende historie, forstærke din oplevelse med interessante fakta og historier. 

Snart ankommer du til en af de ældeste og mest idylliske vingårde i Frascati-regionen: Pallavicini-gården. Ingen kender jorden bedre end Pallavicini-familien. Gården og dens vine har modtaget adskillige internationale priser, som fastsætter Pallavicini-navnet som en af de allerbedste vinproducenter i Latium-regionen. 

Din guide vil tage dig på en gåtur på grunden, hvor du vil lære om alle faserne i Pallavicini-vinproduktionen og hvordan den har udviklet sig fra antikken til i dag. Du vil komme med ind i smukke drypstenshuler fra det 3. århundrede, hvor der står akacie- og franske egetræstønder på rad og række, hvor vinene bliver opbevaret. 

Højdepunktet af din tur er en professional vinsmagning ført an af Pallavicinis professionale sommerlier. Du vil få mulighed for at smage et fint udvalg af de samme vine som har givet Pallavicini-familiens deres nyeste priser og anerkendelser. Du vil smage to rødvine, Casa Romana og Soleggio, en hvidvin Poggio Verde og den elskede dessertvin Stillato. Du vil også få mulighed for at smage Pallavicinis særlige friskpressede olivenolie. 

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med på din tur. 

Hvor begynder turen?
Turen starter på Piazza Re di Roma tæt på metroen. Du bedes møde op 15 min. inden din tur starter. 

Hvor ender turen?
Turen ender tilbage på PiazzRe di Roma. 

Hvor lang tid varer turen?
Turen varer 3,5 time.

Hvilket sprog foregår turen på?
Din tur foregår på engelsk. 

Findes der børnebilletter?
Ja, børnebilletter er tilgængelige for børn mellem 2-14 år. Børn mellem 0-1 år er gratis ifølge med en betalende voksen. 

Øjeblikkelig bekræftelse

Print ud e-billet

Live guide

Varighed: 3 timer 30 minutter

Afgangstider

Vejviser

Romerske vingårde og vinsmagning

Adresse
Piazza dei Re di Roma 00183 Roma Italy

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.