Vatikan-museet, katakomberne og Peterskirken

Vatikan-museet, katakomberne og Peterskirken

Pris fra 534 kr

Denne bedst sælgende tur tager dig med rundt til det bedste af Vatikanet, Vatikanets museer, Det Sixtinske Kapel, katakomberne, de underjordiske grave, hvor de tidligere paver ligger, og Peterskirken. Bestil dine billetter hjemmefra og sikre dig din plads på denne populære tur!

Højdepunkter:
- Nyd en 3 timers guidet tur rundt i Vatikanet
- Udforsk Vatikanets verdensberømte museer
- Oplev det Sixtiniske Kapels skønhed
- Se de underjordiske gange kaldet Vatikanets katakomber
- Beundre Peterskirken indefra
- Nyd en tur, der er populær blandt danskere

Oplev Roms højdepunkter
På denne tur vil du opleve højdepunkter fra Vatikanets enestående kunstsamling, inklusiv Raphaels værelser, Det Sixtinske Kapel og Belvederes gårdsplads.

Din engelsktalende guide har en omfattende viden om alt du ser på turen, særligt Det Sixtinske Kapel og den berømte maler Michelangelo og vil sikre, at du får det maksimale ud af din tid i Vatikanet. Vores guider på vores Vatikanture er meget populære og har fået mange rosende ord med på vejen fra vores danske gæster. 

Efter besøget i Det Sixtinske Kapel går turen igennem de underjordiske gange kaldet Vatikanets katakomber - en sjælden oplevelse i Vatikanet, hvor de tidligere paver ligger begravet. 

Vi fortsætter derefter til Peterskirken, den største kirke i verden, bygget på stedet, der menes at være, hvor Sankt Peters ligger begravet. Her får du lov til at nyde det enestående syn op i kuplen fra gulvet. (Denne tur inkluderer ikke indgang op i kuplen. Billetter kan købes på stedet). 

Turen slutter udenfor Peterskirken, hvor der er mulighed for at diskutere Vatikanets historie, schweizergarden og hvordan Peterspladsen er designet. 

Turen foregår på engelsk. 

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med på din tur. 

Hvor begynder turen?
Turen starter ved When In Rome Tours-kontoret. Adressen vil fremgå af din e-billet. Du bedes møde op 30 min. inden turen starter.  

Hvor ender turen?
Turen ender ved Peterskirken. 

Hvor lang tid varer turen?
Turen varer ca. 3 timer.

Er Necropolis en del af turen?
Nej, Necropolis er ikke en del af denne tur, det er udelukkende Vartikanet selv, der administerer ture til dette område. 

Er der en dress code?
Ja, der er en streng dress code i Vatikanet. Skuldre og knæ skal være dækket, det gælder for både mænd og kvinder. Du må godt have sandaler på. 

Findes der børnebilletter?
Ja, der er børnebilletter for børn mellem 6-17 år. Børn under 6 år er gratis i følge med en betalende voksen. 

Vigtig information:

- Du springer alle officielle køer over og de kan være meget lange, helt op til flere timer. Dog kan der på nogle dage som romersk/katolske helligdage, weekender og andre højtider være kø. Dette kan ikke undgås, men disse køer vil stadig være kortere end de officielle køer.
- Lukkede datoer kan opstå med meget kort varsel. I dette tilfælde kontakter vi dig og tilbyder alternative datoer eller refunderer din booking.  
- Da der er høj sikkerhed og flere sikkerhedscheck anbefaler vi kraftigt at der ikke medbringes store tasker eller poser!
- Denne tur en gåtur, da køretøjer ikke er tilladt i Vatikanet, så husk passende fodtøj!

 

Fantastisk 4.4

4.4 191 kundekommentarer
Vatikan-museet,Katakomberne og Peterskirken

Hej. Vi havde købt en guided tur og vores guide hed Luigi.Hvad den mand kan fortælle er simpelthen fantastisk. Han ved alt om årstal,personer og begivenheder.Manden er et omvandrende leksikon

Benny, Haslev
SØN, 11 FEB 2018
4.4
Vatikan-museet,Katakomberne og Peterskirken

Anmeld denne seværdighed

Benny, Haslev
SØN, 11 FEB 2018
4.4
Guiden var yderst kompetent og god til at øse af sin store viden

Jeg har for år tilbage været inde at se Vaticanmuseet og Peterskirken på egen hånd med familien, men at have en så kompetent guide til at informere om både det, man ser, samt baggrunden for det krydret med supplerende oplysninger om emnet giver en helt andet oplevelse. Spørgsmål blev ligeledes udtømmende besvaret. Man får automatisk lyst til at gå videre med kunstnere som Michelangelo, Rafael og Bernini.

Bente rønde, Kastrup
FRE, 09 FEB 2018
4.4
Supergod guide

Oplevelsen af Seværdighederne var selvfølgelig fantastisk, men den utroligt vidende og engagerede guide gjorde det hele til en ekstra fornøjelse, som var billetprisen værd! Formidlingen gennem høretelefoner er rigtig godt, når de virker - og et must, for at kunne høre noget i menneskemylderet!

Jytte, Sorø
TIR, 03 OKT 2017
4.4
Imponeret!

Super professionelt og nemt – og en virkelig god guide. Det var nemt at forstå, hvad han sagde (italiener, der talte engelsk) og han virkede nærmest som om, at Vatikanets museer var hans andet hjem. Og så var det nemt at finde og fedt at springe den flere timer lange kø over.

Josephine, Kongens lyngby
TIR, 03 OKT 2017
4.4
Passioneret rundvisning

Vores guide havde stor indsigt omkring Vatikanmuseet og gjorde rundvisningen interaktiv. Man skulle lytte intenst for at følge med. Virkelig spændende! Gjorde stort indtryk. Lærte også en del om datidens kunstnere

Lotte s., Odense
MAN, 14 AUG 2017
4.4
Great tour!

Very informative and a great experience.

Mette skov, Hørning
LØR, 22 JUL 2017
4.4
Fantastisk oplevelse

Bestilte en rundtur til Vatikanet, katakomberne og Peterskirken. Det var en helt fantastisk oplevelse med den mest dedikerede og vidende guide vi nogensinde har mødt. Han kunne svare på alle spørgsmål, og det blev til mange gennem 4 timer med 10 turister. Prisen var nærmest latterlig lav. TAK for en helt igennem fantastisk oplevelse!!!!!

Anders, Nibe
TOR, 09 FEB 2017
4.4
Fantastisk oplevelse

Kan virkelig anbefales at bestille billetter hjemmefra, nemt at finde guiden, lille gruppe - og vi gik hurtigt udenom de meget lange køer og direkte ind.
Super god og medlevende guide der forstod at holde os til ilden i 3,5 timer og tiden fløj af sted.
Helt igennem en fantastisk oplevelse.

Pia, Hørve
ONS, 08 JUN 2016
4.4
Guidet tur

Vi kunne ikke finde mødestedet (kontoret). Guiden var sød og indlevende, men der var overfyldt alle steder, så man gik som sild i en tønde. Vi havde glædet os mest til katakomberne, men det var ikke noget i den retning, det er pavernes sarkofager under Peterskirken. Samtidig blev der reklameret med det var rundtur i Vatikanet hvilket vi rigtig gerne ville, det var det jo heller ikke men en lyntur rundt i Vatikanets museum. Så alt i alt var det nok en alt for dyr tur.

Helle, Holstebro
TOR, 02 JUN 2016
4.4
Rigtig god tur.

Rigtig god rundvisning, hvor vi smuttede lige forbi de lange køer uden for Vatikanet. Vi havde ikke fået så mange gode informationer med, hvis vi havde gået selv. Især fordi der er MANGE mennesker inde og se det. Vores guide var rigtig god til at fortælle og virkede meget engageret.

Bente, Højbjerg
TOR, 19 MAJ 2016
4.4
Det meste på 3 timer

Også her mødte vi en dygtig og velforberedt guide, Eugena. Forbi lange køer og masser af besøgende, og en udførlig gennemgang af Vatikanet og Peterskirken.
Flot, stort, respektindgydende og pompøst.

Peder, Harboøre
TOR, 12 MAJ 2016
4.4
Det meste på 3 timer

Også her mødte vi en dygtig og velforberedt guide, Eugena. Forbi lange køer og masser af besøgende, og en udførlig gennemgang af Vatikanet og Peterskirken.
Flot, stort, respektindgydende og pompøst.

Peder, Harboøre
TOR, 12 MAJ 2016
4.4
fantastisk guide

vi havde en fantastisk guide der havde syr på alle detaljer og finesser på vores rundtur, vi var 20 i gruppen, og da han sagde farvel kunne han huske alle vores navne, top professionel
Ann og Peter

Peter lund, Karup
SØN, 08 MAJ 2016
4.4
Fantastisk

Nemt at bestille gennem Rombilletter.dk.

Turen var fantastisk, en virkelig engageret guide, som havde stor kendskab til det hun talte om og kunne fortælle så der blev lyttet.

Tina, Slagelse
TOR, 05 MAJ 2016
4.4
God oplevelse

Nemt at bestille billetterne. Det fungerede også perfekt i Rom. Dog er der et minus, og det er den korte tid der er til at se malerierne i det sixtinske kapel. Der var ca. 20 min. I dette tidsrum skal du, hvis nødvendigt, på toilettet ( hvor der er kø) og den eneste mulighed i de 3 1/2 time rundvisningen varer. Og så skal du finde guiden igen i mængden af andre gæster og guider. Vi nåede næsten ikke at se malerierne. Men alt i alt en god pålevelse.

Ulla d.k.
ONS, 04 MAJ 2016
4.4
En dygtig guide

Super spændende tur som må prøves
rigtig, rigtig mange mennesker
lyden fra headset var til tider dårlig

Linda elm, Kalundborg
MAN, 02 MAJ 2016
4.4
Super guidet tur til Vatikanets Museum inkl. Det sixtinske Kapel, Vatakomberne og Peters Kirken

Vi havde en fantastisk vidende og sprudlende guide - Christina fra USA. Nemt at finde "When in Rome Tours" kontor lige neden for trapperne til Vatikanets Museum. Fedt at blive ledt forbi alle køerne og direkte ind til museum samt bagindgangen fra Vata-komberne op til Peters Kirken. Man skal dog være opmærksom på, at der er mange mennesker overalt. Det Sixtinske Kapel er en "must see" oplevelse. Jeg kan varmt anbefale denne tur.

Marianne
LØR, 23 APR 2016
4.4
God tur

Dygtige guides og en kanon kur rundt i hele området, eneste minus er alle de mange mennesker

Mikkel, Bjerringbro
ONS, 06 APR 2016
4.4
Fantastisk

Har ikke andet end roser for denne hjemmeside, dygtige guides og fornuftig ture rundt omkring i Rom,

Mikkel, Bjerringbro
ONS, 06 APR 2016
4.4
Rigtig lækker tur

Denne guide tur var rigtig god med en guide som rigtig viste en masse og ville gøre alt for vi alle fik en rigtig god oplevelse
Eneste minus er alle de mennesker som kan forkommen, ellers er det en rigtig oplevelses rig tur

Mikkel, Bjerringbro
ONS, 06 APR 2016
4.4
Meget spændende og god guide.

Det var en meget spændende oplevelse, og guiden var rigitg god

Claus, Hillerød
TOR, 31 MAR 2016
4.4
Fantastisk dygtig guide

Havde en fantastisk dygtig guide, der kunne sit stof. Det er ganske enkelt imponerende det de kunne bygge og lave af skulpturer og malerier på den tid. Super dejligt, at gå igennem det hele uden at skulle stå i kø i flere timer.

Kirsten, Herning
FRE, 25 MAR 2016
4.4
Tilfreds

Alt har fungeret ved bestilling

Birthe, Randers sø
TOR, 24 MAR 2016
4.4
God oplevelse

Fantastisk guide og rigtig spændende museum. Utrolig mange mennesker så der er ikke mulighed for at sidde med i de timer rundvisningen vare. Vil absolut anbefale at bestille billet hjemmefra til alle seværdigheder i ROM .

Birthe, Randers sø
TOR, 24 MAR 2016
4.4
Meget arrangeret guide.

Fantastisk oplevelse. Guidens viden er udtømmelig. Han brændte så meget for historien.

Helle bruhn, Frederikssund
SØN, 20 MAR 2016
4.4
Luigi

Spændende 3,5 time, hvor man tydeligt kunne mærke guiden Luigi's egen interesse.. Selv i de sixtinske kapel, kunne Luigi ikke tie stille :-) .. Dejligt at slippe for diverse køer..

Briann koust, Brabrand
FRE, 19 FEB 2016
4.4
Historisk dag

Vi var en familie på 4 der var afsted på tur
Det var fantaskisk at se det hele med en meget medlevende guide Christina der virkelig brændte for det hun lavede. Det var svært for vores børn at følge med og de syntes desværre det blev for langt og kedeligt men jeg nødt det og vil varmt anbefale den tur til andre.

Beate, Asperup
FRE, 19 FEB 2016
4.4
fantastisk

Vi var på 3-timers tur.
Det var super spændende.
Vores guide Christina, var fantastisk. Hun forstod at fortælle en god historie. Kæmpe ros til hende!
Derudover er rombilletter.dk, meget let og simpel, at benytte!

Kiki
SØN, 24 JAN 2016
4.4
Fantastisk guide

Jeg er fuldt ud tilfreds med bestilling, service, beliggenhed og enormt imponeret over guiden Christina- som var super dygtig. Headset fungerede perfekt og hun vidste virkelig meget. Det eneste minus som gør at jeg ikke giver 5 stjerner er at jeg ved en forveksling af katakomber troede jeg skulle ned og se nogle dystre mørke gravkamre- da der på billedet når man bestiller billetter er vist noget mørkt katakombe lignende. Men det var ikke det vi så - så udfra hvad vi troede levede katakomberne ikke op til forventningerne- men det gjorde resten.

Gitte dyrvang, Hillerød
LØR, 23 JAN 2016
4.4
fantastisk

Meget interessant - dygtig guide med megen humor og med en fantastisk viden.
Turen var ikke indbefattet katakomberne. Men det Sixtinske kapel.
Stor oplevelse.

Lise, Lejre
TIR, 05 JAN 2016
4.4
En super guide!

En fantastisk oplevelse. Luigi er en oplevelse i sig selv, vedkommende og vidende, og fortæller på en morsom og spændende måde om alt hvad der er værd at vide. Vi kom rundt i alle kroge og fortællinger i museet og kirken m.m. Selom der var totalt proppet med turister, kom vi nemt rundt. Ingen kø for os! Gør det!

Flemming, Veksø
TOR, 31 DEC 2015
4.4
Gode detaljer

Flot rundvisning med en guide, Luigi, der havde lommen fuld af gode, interessant detaljer undervejs.

Mogens, Fredericia
TOR, 26 NOV 2015
4.4
Quick trip through history

Very quick presentation and walk through an amazing piece of history! Very professional and yet still funny. Knew an answer to every question, and funny little stories. If you dont have the whole day, and want to be shown around, this type of trip can be recommended!

Freja bak, Frederikshavn
TIR, 17 NOV 2015
4.4
Valuta for pengene.

Vi havde en fantastisk kvindelig kunsthistoriker guide der gjorde en lang rundvisning rigtig spændende da hun havde humor, og kunne pinpointe interessante punkter hele vejen igennem.
Vi fik virkelig noget for pengene.
Eneste anke... Kontoret er svært at finde, kunne markeres mere tydeligt.

Inge meier, Bjert
SØN, 20 SEP 2015
4.4
Overvældemde

En meget vidende og opmærksom guide. Følte vi blev taget godt på en personlig måde.

Gitte, Roskilde
TIR, 15 SEP 2015
4.4
Anmeldelse

En fantastisk oplevelse og med en fantastisk dygtig guide.

Kunne godt havde brugt lidt mere tid i Peterskirken . Jeg ville gerne havde været op i kuplen og måske lidt stop ved et par boder.

Vi synes det var tilgængeligt og nemt at købe vores udflugter på jeres hjemmeside.

Venlig hilsen Anne-Liese Larsen

Anne-liese, Holbæk
ONS, 09 SEP 2015
4.4
Fantstisk guide

Vi havde en guide der hedder Christina, og hun var ffantastisk. Hun havde en meget livlig måde at fortælle om historie!!!

Wendy, Copenhagen
TIR, 08 SEP 2015
4.4
Besøg i vartikanet

Det var en super oplevelse. Vores guide var rigtig god. Hun vidste en masse. God at forstå, selvom høretelefonen skrattede lidt indimellem.
Bestilling online var perfekt, vi var glade for vi havde bestilt i forvejen, da vi så den kilometer lange kø ved indgangen, som vi sprang over.
Der var mange mennesker på den rundvisning kl. 10.45, så den tidligere er at foretrække. Den havde vi også bestilt men den blev desværre rykket grundet sygdom.
En anbefalingsværdig attraktion.

Ina, Valby
TIR, 25 AUG 2015
4.4
Professionelt organiseret og fantastisk guide

Ingen problemer med at finde kontoret og blive "tjekket ind". Sød, dygtig og underholdende kvindelig amerikansk guide der viste vores gruppe på omkring 16 personer sikkert rundt i folkemængden. Godt vi tog morgenturen - tør ikke tænke på befolkningstætheden i Vatikanet hvis vi havde taget turen senere på dagen!

Lone, Rønde
MAN, 17 AUG 2015
4.4
En utrolig oplevelse

Turen var nem at booke, og det er fine og velordnede forhold, også når man kommer frem til kontoret bag Vatikanet, som er mødestedet. Alle taler engelsk, så det er nemt at kommunikere.
Vi havde fået en italiensk herre som guide med rigtig god humor og stor viden om alt, vi så og oplevede på rundvisningen.
Det kan absolut anbefales at booke en rundvisning på forhånd, så man undgår de timelange (og om sommeren varme) køer. Selvom der er tusindvis af turister i Vatikanet, følte vi på intet tidspunkt, at vi spildte tiden med at vente eller stå i kø under selve rundvisningen heller. Guiden var god til hele tiden at føre vores gruppe videre igennem seværdighederne trods de mange mennesker.
Det var absolut penge, der var givet godt ud. Vi har fået et væld af indtryk og en spændende og utrolig historie fortalt om et sted, en stat og en verden, der selvom den er gammel, er i stadig udvikling.

Rikke, Karlslunde
SØN, 16 AUG 2015
4.4
Virkelig godt

Fantastisk tur. Kiara fortalte og fortalte. Spændende hvis man vil have det hele med. Min kæreste syntes dog, at det var en lang tur. Men Vatikanet er stor. God oplevelse.

Elisabeth, Vejle
LØR, 15 AUG 2015
4.4
Fantasktik guide!

Jeg tror ikke man kunne have fået en bedere guide end Christina. Hun levede sig ind i sin fortæller rolle så man ikke kom til at kede sig under turen. Samtidig var hun urtrolig sød og venlig. Tak for en spændende tur!! Vi vil helt sikkert vælge jer næste gang vi besøger Rom!

Jon pommersgård, København nv
FRE, 14 AUG 2015
4.4
Fantasktik guide!

Jeg tror ikke man kunne have fået en bedere guide end Christina. Hun levede sig ind i sin fortæller rolle så man ikke kom til at kede sig under turen. Samtidig var hun urtrolig sød og venlig. Tak for en spændende tur!! Vi vil helt sikkert vælge jer næste gang vi besøger Rom!

Jon pommersgård, København nv
FRE, 14 AUG 2015
4.4
Fantastisk guide

En god og grundig rundvisning. Dog talte guiden hurtigt og det kunne nogle gange være svært at følge med for dem som ikke føler sig helt stærke i engelsk. Guiden var Italiener men talte et fint engelsk med dialekt. Han kunne sit kram og havde bestemt prøvet det før. Han havde humor og glimt i øjet. Vatikanmuseet er lang for børn, men god til voksne. Jeg var afsted med 11 årig søn og der var 41 grader, så det betød lidt for koncentrationen. Guiden tog meget hensyn til alle i gruppen og gjorde sit til, at alle følte sig set og var med

Tania, Kjellerup
ONS, 22 JUL 2015
4.4
Et besøg værd

Dejlig rundttur, jeg kunne dog godt have tænkt mig en valg mulighed for rabat til børn. Tror nemlig at jeg har betalt voksenbillet, men havde ikke noget valg.

Malene, horsens
SØN, 19 JUL 2015
4.4
Super fantastisk guide.

Håber for alle der booker denne seværdighed, at de får en guide ved navn louigi. Sjældent har jeg oplevet en mere indlevelse rig guide. Han brænder for det. Book ruren hjemmefra, det kan varmt anbefales, og det går som smurt. Rigtig god fornøjelse.

Lone, Odense nø
TIR, 14 JUL 2015
4.4
Stor oplevelse

En fantastisk Guide som førte os igen Vatikanets Museum, katakomberne og Peterskirken. Dejligt vi kunne bestille billetter hjemmefra så vi ikke skulle stå i en lang kø i flere timer. Det var lidt svært at finde stedet hvor vi skulle mødes og få biletter, så det kunne være en god ide med rute beskrivelse.

Jonna, Næstved
FRE, 26 JUN 2015
4.4
Fantastisk at springe køen over og gå lige ind

Super nemt at bestille billetter og lækkert at springe den 5 km kø til Peters kirken over og bare gå forbi og direkte ind. Alle pengene værd

Sanna, Solrod
ONS, 24 JUN 2015
4.4
Engageret guide og styr på tingene

Mødestedet var WhenInRome's kontor, hvor der var styr på tingene, god service og god engelsk. Guiden Lige var utrolig engageret, og besøget var det hele værd! Hvis man ikke er meget kunstinteresseret, bliver turen lidt lang, men giver rigtig god indsigt i historien og de formodede tanker bag diverse kunstværker - meget interessant. Medbring vand! Turen tog 3,5 time i høj temperatur. Kan klart anbefales.

Trine, Solrød strand
TIR, 23 JUN 2015
4.4
Fantastisk guide Luigi

Vi havde købt en tre-timers tur med engelsktalende guide, Luigi. Det viste sig at Luigi var en sprudlende fortæller, som på en helt fantastisk indlevende måde fortalte om Vertikanet, Peters Kirken og Katakomberne. Hele tiden var han opmærksom på at alle kunne se og høre, og at hele gruppen på 30 personer, fulgtes ad, på hele turen. Vi fik virkelig valuta for alle pengene, turen varede i omegnen af 4 timer, og var slet ikke langtrukken.

Dorte, Skive
SØN, 14 JUN 2015
4.4
fantastisk oplevelse

Utrolig spændende og vildt meget at se. Vi havde en meget vidende guide og han formåede at holde styr på gruppen.Vi fik meget ud af de 4 timer som turen varede. Det kan varmt anbefales

Alice, Randers
ONS, 10 JUN 2015
4.4
Stor oplevelse.

Meget overvældende oplevelse, vi havde Luigi som guide, han var fantastisk til at fortælle, vi fik rigtig mange oplysninger som vi aldrig selv havde fundet ud af. Det var alle pengene værd.

Anita, Værløse
LØR, 06 JUN 2015
4.4
Vatikanets Museum, katakomberne og Peterskirken

Vi havde en super guide, Luigi,han forstod at fortælle levende og beskrivende, det var meget spændende. Der var selvfølgelig mange mennesker, men vi blev guidet godt igennem. Virkelig en fornemmelse af at få et glimt af historiens vingesus :-) --- og så sprang vi jo ikke mindst køen over ved at bestille billetter hjemmefra igennem jer, skønt:-)

Jette tvistgaard, Skørping
FRE, 05 JUN 2015
4.4
Fantastisk levende guided tour

Vi havde den mest fantastiske tur rundt i Vatikanets Museum og Peterskirken. Guiden, Chiara, var helt utrolig vidende og samtidig meget levende, humoristisk og inddragende. Super oplevelse!

Jeanette, København ø
MAN, 01 JUN 2015
4.4
Turen som helhed.

Det var en super tur. Specielt takket være vores guide Luige. Levende og meget vidende. Stor ros til ham

Gert, Slangerup
SØN, 31 MAJ 2015
4.4
spændende besøg

Vi havde en god guide som var nem at forstå og som var engageret. Besøget i Museet var spændende men vi gik som sild i en tønde, der var rigtig mange mennesker og det var der meget af tiden blev brugt. Selve kirken og katakomberne ville jeg gerne havde set og hørt mere om. Turen er ikke egnet til gangbesværet, der er ikke mange muligheder for at sidde lidt ned.

Kate, Ishøj
TOR, 28 MAJ 2015
4.4
Chiara som guide er fantastisk

Vi havde hjemmefra bestilt turen, kan anbefales. Gå "hjemmefra" i god tid, da mødepunket kan være lidt svært at finde. Tag den tidlige tur, allerede der er der rigtig MANGE mennesker. Chiara vores helt fantastiske guide, har en stor viden om kunst, evnen til at formidle den, vise og fortælle om andet end det siktinske kapel, kan holde sammen på en flok glade turister og endelig masser af humor. Peterskirken skal opleves...den er ubeskrivelig.
Endelig anbefalede Chiara, at vi gik op i kuplen af Peterskirken, selvom det er rigtig mange trappetrin, er udsigten utrolig, når man når toppen.

Helle, Viborg
TIR, 26 MAJ 2015
4.4
Kompetent og nærværende guide

Utrolig god og spændende rundvisning. De 3 timer gik meget hurtigt

Tanja, Haderslev
TIR, 26 MAJ 2015
4.4
Vertikanet og peterskirken - meget at se

En 4 timers lang tur med meget at se og forholde sig til. havde vi haft flere dage i Rom, ville vi have delt det op på to dage. Vi havde en meget engageret guide, som forstod at fortælle og forklare på den helt rigtige måde.

Lisbeth lyngsaae, Brøndby
TIR, 26 MAJ 2015
4.4
Fantastisk

Vi var heldige at få en super guide, som både var engageret, deltagende og fyldt med liv og humor - tak for hende.

Dorthe, Frederiksberg c
TIR, 26 MAJ 2015
4.4
Super rundvisning med super guide

Vi havde em dejlig rundvisning med en virkelig god guide.

Hanne, Hobro
SØN, 24 MAJ 2015
4.4
Super Guide

Meget dygtig guide, vi fik rigtig meget ud af turen. Det fungerer rigtig godt med hovedtelefonerne.

Helle, Silkeborg
TIR, 19 MAJ 2015
4.4
Stor oplevelse

En interessant og storslået oplevelse med en venlig og rigtig dygtig guide som kunne sit stof og var god til at formidle sin viden.

Ulla smed, Horsens
SØN, 17 MAJ 2015
4.4
Luigi

Vi er netop kommet hjem fra en dejlig tur til ROM. Vi havde hjemmefra bestilt billetter til Verticanet, Katakomberne og Peterskirken. Alt fungerede upåklageligt. Især var vi meget begejstret for vores guide: Luigi. Han fortalte meget levende/inspirerende, på et let forståeligt engelsk, om alt hvad vi så. Samtidig havde han øje for om alle kom med, ogom de mindste kom frem og kunne se. Rigtig god oplevelse, som bestemt kan anbefales.

Birgitte, Skanderborg
TIR, 12 MAJ 2015
4.4
Fantastisk og spændende tur

Nem at bestille gennem gennem Rom billetter.dk. Sværere at finde When in Roma Tours kontor, hvor vi skulle melde os og møde vores guide. Skulle måske skiltes noget bedre. Vores guide Ciara havde en enorm viden, hun var uddannet i kunsthistorie, Ph.d vistnok, født og opvokset i Rom. Hun havde et skønt humør og en fabelagtig hukommelse. Hun spurgte hver især hvad vi hed og hvor vi kom fra og kunne huske det gennem hele turen. Man skal forberede sig på en lang anstrengende tur gennem enormt mange mennesker og synes umuligt uden en guide. Vi gik uden om alle køer og fik historien flot fortalt på let forståeligt engelsk. Selvfølgelig glemmer man mange af informationerne, fordi der er så mange på kort tid. Dog bliver vi bedt om at gå fremad hele tiden og må ikke stå stille under turen. Men en fin tur trods alt og kan varmt anbefale at købe en guidet tur frem for at stå i kø i flere timer for at komme ind og ikke få alle de gode informationer med om historien bag Vatikanet, katakomberne, Det Sixtinske Kapel og Peterskirken. CIara er en super levende og engageret guide. Tak til hende for en god tur

Tove, Bjert
MAN, 11 MAJ 2015
4.4
Fantastisk tur

Vi havde bestilt billetterne hjemmefra, mødte op på kontoret i en sidegade til Vatikanet og gik derefter i en lille flok til Vatikanmuseet, fik vores head-set på og gik ind.
Vi havde en sød, og meget talende guide, Kiera, som havde godt styr på det hun fortalte om.
Vi havde valgt den store pakke, som var en tur på ca. 4 timer, men så var vi også rundt til de største ting, Vatikanet har at byde på - incl. de gamle pavegrave under Peterskirken.

Rigtig dejligt at slippe for den timelange kø :o)

Annette, København s
MAN, 11 MAJ 2015
4.4
Slap for kæmpekø

Havde købt billetterne inden vi rejste hjemmefra. Det hele fungerede perfekt. Vi ankom til deres kontor v. Vatikanet, hvor vi blev modtaget og vejledt. Guiden var meget præcis og vi startede ca. 5 min. efter aftalt mødetidspunkt. Det blev brugt meget tid på museet, hvor guiden fortalte meget (men det er jo individuelt hvad man sætter pris på). Kan bestemt anbefale firmaet RomBilletter. Stil dig aldrig i kø for at købe billet dernede, du kommer til at stå der i flere timer.

Johan, Hobro
FRE, 08 MAJ 2015
4.4
Fantaistisk

Det var en ridtig god guidet tur i Vatikanet, vi var rigtig glad for at vi havde booket turen hjemme fra, så slap vi for laaang kø,

Finn nygaard, Galten
TOR, 07 MAJ 2015
4.4
Interessant og underholdende rundvisning

Guiden var underholdende og meget vidende. Var meget samvittighedsfuld overfor gæsterne på hans rundvisning. Super rundvisning!
De 3½-4 timers rundvisning kan være en stor mundfuld for nogle, så man skal afgøre med sig selv, om man er så interesseret. Børn skal være meget store, for at de ville kunne koncentrere sig så længe.
Prøv at ramme tidspunkter, hvor publikumspresset ikke er så stort, da der bliver meget trængsel i Vatikanmuseet, og man derfor vil have vanskeligere ved at få det fulde udbytte.

Kaj, Give
MAN, 04 MAJ 2015
4.4
besøg hos paven

Alt fungerede perfekt. Dejligt at kunne springe den lange kø over. Guiden kunne sit kram og fortalte næsten uafbrudt i 4 timer. Valuta for pengene.

Poul, Vallensbæk
FRE, 01 MAJ 2015
4.4
Vatikanets museum og Peterskirken

Det var helt fantastisk at have en guide med som brændte så meget for historien og kunne fortælle så levende som Daniella gjorde. Det var alle pengene værd at have bestilt hjemme fra, så vi kunne springe den meget lange kø over.

Lene, Vipperød
LØR, 25 APR 2015
4.4
En stor oplevelse

Det er en fantastisk oplevelse at stå i de utrolige smukke rum, som man mange gange har set i TV, bøger og blade. Når man samtidig har en så vidende og passioneret guide som Luigi, så går man fra rundvisningen med en oplevelse af de store.

Arne, Kalundborg
LØR, 25 APR 2015
4.4
Fantastisk guide og absolut et besøg værd.

En hel fantastisk god guide (Frk. Serena) der leverede varen i 3½ time og som tryllebandt os på en historisk korrekt måde, med humor og med et engagement jeg ikke har set længe (jeg er selv guide). Alle spørgsmål blev besvaret og hun fik os alle igennem det menneskehav der var i vatikanet - uden at nogen blev væk. En præstation!!!

Henning brinch, Fanø
TOR, 16 APR 2015
4.4
Spændende og berigende

Vatikanet, Peterskirken og katakomberne under Peterskirke, er et "must see" når man besøger Rom.
Vores guide havde en fantastisk viden om både historie og kunst.

Karen margrethe, Vesløs
ONS, 15 APR 2015
4.4
Fin, fin guidetur

Kan anbefale guideturen og daniella var en sjov, livlig og herlig guide. Kan klart anbefales.

Bodil, Farum
SØN, 12 APR 2015
4.4
spændende tur , men desværre blev en del af turen aflyst

På grund af sikkerheden blev turen ændret så Peterskirken og katakomberne ikke kunne besøges. Dette er nok meget forståelig da der jo var påske og der havde været massive trusler. Det triste er at man så ikke kunne få sine penge tilbage , fordi det jo netop lige var det som man ville se.. så derfor fik den kun go. ikke pga turen men pga politiken omkring refundering af penge

Søren, Egernsund
TOR, 09 APR 2015
4.4
Vatikanets Museum, Katakomber og Peterskirken; uden Peterskirken

Vi havde glædet os til en kyndig guidet tur i Vatikanets museum, katakomber og Peterskirken, samt det Sixtinske kapel. Vatikanet lukkede imidlertid for Peterskirken og katakomber kl 12 på 'vores' dag. I stedet arrangerede RomBilletter en guided tur i Vatikanets Pinacotek. Vi havde en fremragende guide og vi blev sprængfyldt med information og historie. En rigtig god oplevelse, selvom vi ikke kom i Peterskirken med guide, men måtte stå kø og klare kirken selv.

Karl-heinz, Hørsholm
ONS, 08 APR 2015
4.4
Bestil billet dernede og spar "mange" penge.

Maggi gjorde turen spændene med hendes utrolige viden og charme

Frank, Kolding
TIR, 07 APR 2015
4.4
God rundvisning i Vatikanmuseet

Vi havde en rigtig god og kompetent guide Daniellla. På trods af en proppet Peterskirke og Vatikanmuseum på en langfredag formåede Daniella på meget professionel vis at guide os igennem, så vi fik set og udpeget mange vigtige ting. Daniella taler godt engelsk og vi fik en god baggrundsviden. Daniella havde mikrofon på og vi havde en øresnegl, så det var ikke nødvendigt at står tæt på guiden for at høre, hvad der blev sagt. En rigtig god måde at få set Vatikanmuseet, Det Sixtinske Kapel og Peterskirken på.

Karen, Jyllinge
MAN, 06 APR 2015
4.4
Langt mere end vi betalte for

Fantastisk tur med Luigi, som, udover at være en god guide på turen, hjalp os med at få vore billetter til Pavens påskemesse på Peterspladsen samt ventede og sikrede sig alt var i orden, længe efter turen egentlig var slut.
En tur vi bestemt vi anbefale ... og sørg for at det bliver med Luigi :-)

Sussi, Stenlille
LØR, 04 APR 2015
4.4
Fantastisk oplevelse - men vær forberedt på en lang tur med mange informationer.

Med Luigi som guide, fik vi en meget kompetent og levende indføring i den katolske symbolisme og hvordan kunstnere som især Rafael og Michelangelo har udført deres fantastiske udsmykninger. Luigi var meget bevidst om at vi var såvel danske, som svenske gæster med i gruppen, så der blev stoppet op ved såvel Thorvaldsens udsmykning i Oeterskirken, som ved monumentet for den svenske Kristina. En hård tur gennem Vatikanmuseet på grund af de vildt mange mennesker og de mange mange informationer man skal fordøje på de fire timer turen tog. Det sixtinske kapel er vel bedst beskrevet som katolske sild i en tønde. Men derfor var det pengene værd at købe den guidede tur, fordi uden Luigi som guide var udbyttet ikke blevet nær det samme. Så var vi nok gået sur i menneskemængden.

Allan, Allinge
MAN, 30 MAR 2015
4.4
Vaticanmuseet

Absolut et must see. Dog er der virkelig mange, mange mennesker. Er det muligt, så stå tidligt op og være der når de åbner. Vores tur varede 4 timer, uden mulighed for at sidde ned. Vær forberedt på en anstrenge dag, men gør det alligevel.

Marianne, Odense sv
FRE, 20 MAR 2015
4.4
Guiden Ciara var fantastisk

Turen i sig selv var fantastisk flot og spændende, og vores guide Ciara gjorde det SÅ meget mere spændende med hendes enorme viden og skønne humør. Hun gad også sætte sig ind i hvor vi kom fra og det kunne hun så huske på turen rundt. Hun var alletiders ligesom hele turen var

Charlotte, Århus v
TIR, 17 MAR 2015
4.4
Fantastisk guide!!

Vi havde booket billetter igennem rombilleter og det var på alle måder en god oplevelse. Vi havde en fantastisk guide med en PhD i kunsthistorie der guidede os igennem museum og kirke men også gav et godt indblik i hele Roms historie og koblingen imellem de forskellige tidsaldere. På alle måder meget anbefalelsesværdigt!

Trine, Virum
TOR, 12 FEB 2015
4.4
Fantastiks oplevelse

Bestilling og bekræftelse på billetterne via hjemmesiden fungerede perfekt. Personalet hos WHEN in ROMA TOURS tog venligt imod os den 20.11.14. Herefter tog vores guide Luigi Senise over og fortalte om den 3½ time lange tur. Turen rundt i Vatikanet med Luigi var helt fantastisk. Luigi er en meget dedikeret, engageret og professionel guide. Audioguide fungerede perfekt, ingen udfald undervejs. Vi var 22 personer på turen, det kan selvfølgelig også have betydet en del.

Ole, Viborg
MAN, 24 NOV 2014
4.4
Guided tur et must

Vi var afsted den 21.11.2014 og havde booket rundvisning gennem Rombilletter. Nemt og enkelt. Det er When in Rome , der står for guiden. Kontoret er ikke godt skiltet, ligger tilbagetrukket i en lille gyde, så lidt svært at finde.
Men når det er fundet er der ingen problemer. Vi havde en amerikansk guide, Christina, som var helt forrygende, meget vidende og underholdende. Vi sprang alle køer over, fin gennemgang af det sixtinske kapel, og museerne og ikke mindst Peterskirken. Det havde ikke været det samme uden guide, så jeg kan kun varmt anbefale at bokke her. Der har tidligere været skrevet om headset der ikke virker, dette problem klarede Christina ved at medbringe ekstra headset. Så ingen havde problemer på vores tur. Tilbage er kun at ønske rigtig god tur!

Lone, Allerød
MAN, 24 NOV 2014
4.4
En stor oplevelse

Den tre-fire timers guidede tur var rigtig god. Guiden var letforståelig, i rigtig godt humør - og brugte humor, samt fortalte hun mange spændende ting hele vejen igennem. Der blev taget godt hånd om os turister:) Alt i alt; skønne omgivelser at kigge på og høre om = en rigtig godt oplevelse:)

Maibritt, Viborg
TOR, 20 NOV 2014
4.4
besøget i Peterskirken og på Vatikanets Museum var en rigtig god oplevelse som vi vil mindes mange år frem i tiden.

Grunden til, at det blev en rigtig god oplevelse at se Vatikanets Museum og Peterskirken var den kvindelige guide som viste os rundt. Navnet har jeg glemt, lille mørkhåret pige med megen god humor, og et engelsk sprog der var til at forstå.
Hun var super god til det job. Var velstuderet i historierne omkring de mange hundrede malerier og kunstgenstande der var på museet og Peterskirkens indretning og historie.

Carl christian, Grenaa
SØN, 16 NOV 2014
4.4
Upræcis oplysning om mødested

Turen var rigtig god. Formidlingen gennem modtageren og øresneglen var ikke særlig god, med dårlige forbindelser og lyd.
Oplysning om mødested var ikke tilstrækkelig. Vi måtte spørge mange for at finde ud af at det var på et formidlingskontor i en anden gade. Vi savnede en præcis mødeadresse med en tydelig skiltning.

Søren, Dragør
LØR, 25 OKT 2014
4.4
Rigtig god tur

Fantastisk tur hvor vi kom rundt og så det vi skulle se. Meget engageret guide der vidste hvad han talte om. Kan anbefales.

Joy, Kgs. lyngby
FRE, 24 OKT 2014
4.4
Stor seværdighed, der blev en stor oplevelse gennem fremragende guiding

Selve stedet er jo i sig selv en stor seværdighed, men for os blev det en stor oplevelse gennem guiden Sabrinas evne til at formidle sin store viden om stedet og hendes indlevelse i hvad der kunne interessere første gangs besøgende som os. Stor ros til tilrettelæggelsen af turen og guidens indsats. Samme positive anmeldelse til turen til Colosseum og Forum Romanum og guiden Chiara. I har ikke spurgt om denne tur, men vi synes, at det skal nævnes. Vi booker jer helt sikkert næste gang, vi tager til Rom.

Søren holm, Herning
TIR, 21 OKT 2014
4.4
Spring køen over

Hvis bare tanken om kø giver dig røde knopper, bør du vælge en guidet tur når du besøger Vatikanets museum, katakomber og Peterskirken. For så springer du køen over!
Vi oplevede en interessant guidening, omend den til tider var meget deltaljeret og måske lidt for indforstået (krævede viden på området i forvejen). Vores guide var uden tvivl meget fagligt dygtig og havde helt styr på bla kunsten som hun beskrev, samt at hun rent sprogligt var meget tydelig at forstå. Desværre fungerede de udleverede headsets ikke lige optimalt hele tiden.

Nete wrona, København k
TIR, 21 OKT 2014
4.4
God oplevelse, som vi delte med lidt for mange mennesker

Vi havde købt rundvisning i Peterskirken og krypten. Guiden var supergod og vi havde en rigtig god tur. Men vi synes dog, at Vatikanet lukker alt for mange mennesker ind på én gang. Man skal forberede sig på at stå og gå som sild i en tønde. Baseret på hvad vores tur kostede og guidens oplysning om, hvor mange mennesker der passerer igennem hver dag, så scorer Vatikanet i omegnen af 11 milliarder danske kroner om året på at vise skattene frem. Turens højdepunkt - det sixtinske kapel - blev overskygget af den nervøse stemning derinde. Der er en helt enorm menneskemængde og vagterne er nervøse og siger hele tiden "move on, move on". Man skal være stille i respekt, men med så mange mennesker stuvet sammen som skal "move on" hele tiden, så opstår der en mumlen, som, når den bliver høj nok, udløser et rungende "Silencio!" fra vagterne. Netop i respekt for det hele burde man efter min mening lukke færre mennesker ind ad gangen. Så ville oplevelsen være endnu bedre.

Jette birgitte, Brande
MAN, 20 OKT 2014
4.4
Fantastisk tur

Besøget af Vatikanet var i særdeleshed en udsøgt fornøjelse. Ikke kun fordi det er helt vidunderligt smukt, ikke kun fordi det rummer så megen historik, ikke kun fordi stemningen var helt speciel. Denne tur var en ganske særlig tur, fordi vores guide Luigi en sprudlende italiener, var en helt uudtømmelig videnressource, der kunne svare på alle spørgsmål, havde en egenfortolkning baseret på egne studier, en fantastisk historiefortæller, der i den grad elskede det han lavede. Han var en fantastisk guide gennem den enorme menneske mængde og førte os sikkert i mål. Det gør vi helt sikkert igen.

Linda wermuth, Lejre
SØN, 19 OKT 2014
4.4
Vatikanet - fantastisk kunst - men alt for mange mennesker

Dygtig guide, som ved rigtig meget om stedet. Han lever helt op til vores ideer om den italienske mand. Tingene fungerer perfekt efter timeplanen. Dejligt at kunne gå forbi køerne og lige ind. Der benyttes lydanlæg på turen, men kvaliteten er ikke alt for god. En oplevelse man skal have, men har man begrænset tid, vil jeg anbefale turen til Colosseum og Forum Romanum.

Johannes, Thisted
LØR, 18 OKT 2014
4.4
Flot og trængsel

Det var en stor oplevelse at se museerne og deres indhold og slutte af i Peterskirken og vatakomberne. Stedet besøges af ca 20000 turister pr dag, så der var trængsel særlig ved de mest berømte steder, f.eks. I det sixtinske kapel, hvilket gjorde det svært at se ordentligt.
Vores guide Chiara var super både til at fortælle og have styr på hvem der hørte til ift de mange andre grupper og wheninrometours var nemt at finde.

Bente vest, Hørning
TOR, 16 OKT 2014
4.4
A super Guide

Luigi were the most fantastic guide. His knowlege of everything from historie and art, were simply outstanding.
And he explained everything in a very understandable and easy way.
During all the hours of walking, he all the time, controlled that all his Group were there, and that all had seen what they wanted. Once he went back to explain once more to those who did not get it the first time.
A roundtour with Luigi is a very big experience.
We hope to meet him Again nexst trip .

Ole, Smørum
MAN, 13 OKT 2014
4.4
Superguide

Jeg vil meget gerne rose vores guide -hvad hed han nu? Håber I ved hvem han er
Han vidste utrolig meget, talte rigtig godt engelsk og " brændte for sin sag " super oplevelse

Gurli, Køge
MAN, 13 OKT 2014
4.4
Besøg i Vatikanets Museum, Katakomber og Peterskirken

Vel tilrettelagt tur med god, vidende og charmerende guide, der på elegant vis forklarede om bygningernes historie og indretning samt om kunstværkernes historiske sammenhæng og udtryk.
Turen kan anbefales.

Niels, Viborg
FRE, 10 OKT 2014
4.4

Bestil billetter

Vælg dato
Vatikan-museet, katakomberne og Peterskirken Info
Vatikan-museet, katakomberne og Peterskirken, RomBilletter.dk

Vatikan-museet, katakomberne og Peterskirken
MØDESTED:
When In Rome Tours
Via Sebastiano Veniero 21
000192 Roma, Italy

Info

Vatikan-museet, katakomberne og Peterskirken
- April til oktober kl. 8.45, 11.00 og 13.00.
- November til marts kl. 11.
- Lukket søndage og på katolske helligdage!

Vejviser

Vejviser
Ottaviano Station. Herfra er der 5 min. gang!

78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv