Audiens hos Paven

Audiens hos Paven

Pris fra 281 kr

Oplev en eneste guidede tur til audiens med Paven! Tusindvis af pilgrimme af hele verden samles hver onsdag for at se Pave Frans og nu har du også muligheden! 

Højdepunkter:
- Kom til audiens hos Paven med guide 
- Vær sikker på, at du kan høre guiden med dit headset
- Nyd det mest mulige stressfrie besøg
- Lad din guide føre din gennem menneskemængden
- Kom tidligt, få gode pladser
- Nyd en lille turgruppe (max. 20) 

Oplev audiens hos Paven
Til din audiens hos Paven giver vi dig et headset, en dygtig guide og en grundig gennemgang af, hvad du kommer til at opleve til din audiens hos Paven.

Din guide beder om din invitation, henter den og tager den med til dig. Din guide får dig indenfor tidligt for at sikre den bedste chance for at finde gode pladser og bliver sammen med dig til Paven begynder sin tale. 

Du vil få et headset og blive fulgt hen til der hvor audiensen bliver holdt: enten Peterspladsen eller Paul VIs audienshal. Når du er kommet ind, vil din guide fortælle dig om begyndelsen for paveembedet fra de første kristne i Konstantins tid og op til det nutidige vidunder af Vatikanstaten. 

Din dygtige, engelsktalende guide vil give dig en detaljeret forklaring af, hvad der sket til audiens hos Paven og forberede dig på oplevelsen med Pave Frans. 

Oplev ærefrygten og vidunderet, som sker til audiens hos Paven, som de kardinale prædiker på forskellige sprog rækker ud til pilgrimmene og besøgende fra hele verden. 

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med på din tur. 

Hvor begynder turen?
Turen starter på Piazza Pio XII, i retning mod Peterskirken på den venstreside på hjørnet ved siden af avisboden. Du bedes møde op 15 min. inden din tur starter.

Hvor ender turen?
Turen ender tilbage på Peterspladsen.  

Hvor lang tid varer turen?
Turen varer 4 timer og 15 minutter.

Er der en dress code?
Ja, for at besøge religiøse steder skal du opfylde en striks dress code. Knæ og skuldre skal være dækket på både mænd og kvinder. City Wonders og Ticmate er ikke ansvarlige, hvis du bliver nægtet indgang pga. upassende påklædning. 

Findes der børnebilletter?
Ja, børnebilletter er tilgængelige for børn mellem 4-14 år. Børn under 4 år er gratis ifølge med en betalende voksen.  
 

 

Bestil billetter

Vælg dato
Audiens hos Paven Info

Audiens hos Paven
Mød din guide på Piazza Pio XII, i retning mod Peterskirken på venstre side ved siden af avisboden.

Info

Audiens hos Paven
Turen afgår onsdag kl. 7.45.

Vejviser

Vejviser
Det nærmeste metrostop er Ottaviano - Musei Vaticani (rød linje).

78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail