Søg efter billetter

Lignende oplevelser

Lignende kategorier

Rom på en dag: Colosseum, Forum Romanum & Vatikanet

4.8 (4)
Fra kr 1027
Hvis du gerne vil lære Rom rigtigt at kende, så tag på en heldagstur og lad din stedkendte guide vise dig rundt i byen. I løbet af denne tur, vil du ikke bare se alle byens mest berømte seværdigheder, du vil også få lov til at springe de timelange køer over til både Colosseum og Vatikanmuseet. 

Højdepunkter:

- Nyd en 8 timers guidet tur rundt i Rom
- Spring køen over til de største seværdigheder
- Få en rundvisning i Colosseum og Forum Romanum
- Oplev Pantheon, Piazza Navona og mere
- Besøg Vatikanmuseet og Det Sixtinske Kapel
- Spring køen over adgang til Peterskirken efter turen

Oplev Roms højdepunkter på én dag
Din tur starter i hjertet af Rom på Via dei Fori Imperiali. Her starter vi med et besøg på Colosseum. Når vi først er indenfor i dette kæmpe massive mesterværk, vil du høre om de voldelige kampe der udspillede sig her, mens du går i gladiatorernes fodspor.

Næste stop på turen er ruinerne Forum Romanum, hvor du får et glimt af, hvordan det var at leve i Rom i en tid med kejsere og tyranner, som Julius Cæsar, Marcus Aurelius og Nero.  

Herefter fortsætter vi til Capitol-højen, også kendt som Campidoglio blandt de lokale. Pladsen var designet af Michelangelo og har en enestående udsigt til Piazza Venezia, hvor Victor Emmanuele II monument og Mussolinis Palazzo ligger. Herfra går turen til Roms mest berømte springvand, Trevi Fontænen, og videre til det den smukke Pantheon og efterfølgende til det farverige Piazza Navona 

Omkring kl. 12.45 holder vi pause og spiser frokost. Selvom frokosten ikke er inkluderet, hjælper din guide gerne med at anbefale nogle gode steder at spise i nærheden.

Vi mødes igen kl. 14.45 ved vores agents kontor nær Vatikanet. 

Næste stop er Vatikanmuseet. Du vil se alle de store kunstgallerier som Belvederes gårdsplads, musernes værelse, galleriet med vægudsmykning, og selvfølgelig Det Sixtinske Kapel. Vi tager herefter hen til Peterspladsen, hvor turen ender. Hvis du har lyst til at se Peterskirken på egen hånd, kan guiden hjælpe dig med adgang uden om køen.

Turen foregår på engelsk. 

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med på din tur. 

Hvor begynder turen?
Turen starter på Piazza Navona 25. Adressen vil fremgå af din e-billet. Du bedes møde op 30 min. inden turen starter.  

Hvor ender turen?
Turen ender ved Vatikanet. 

Hvor lang tid varer turen?
Turen varer ca. 8 timer.

Er der en dress code?
Ja, der er en streng dress code i Vatikanet. Skuldre og knæ skal være dækket, det gælder for både mænd og kvinder. Du må godt have sandaler på. 

Findes der børnebilletter?
Ja, der er børnebilletter for børn mellem 7-17 år. Børn under 7 år er gratis i følge med en betalende voksen. 

Vigtig information:

- Du springer alle officielle køer over og de kan være meget lange, helt op til flere timer. Dog kan der på nogle dage som romersk-katolske helligdage, weekender og andre højtider være kø. Dette kan ikke undgås, men disse køer vil stadig være kortere end de officielle køer. 
- Lukkede datoer kan opstå med meget kort varsel. I dette tilfælde kontakter vi dig og tilbyder alternative datoer eller refunderer din booking. 
- Da der er høj sikkerhed og flere sikkerhedscheck anbefaler vi kraftigt at der ikke medbringes store tasker eller poser.
- Denne tur en gåtur, da køretøjer ikke er tilladt i Vatikanet, så husk passende fodtøj.

Åbningstider

Turen starter: kl. 9

Øjeblikkelig bekræftelse

Print ud e-billet

Varighed: 8 timer

Åbningstider

Vejviser

Rom på en dag

Adresse
Via Sebastiano Veniero 21, Rome 00192, Italy