Søg efter billetter

Hvorfor købe hos os?

Billetter til Rom

Velkommen til RomBilletter.dk, stedet for dig der ønsker billetter til attraktioner, oplevelser eller sightseeing i Rom.
Her kan du nemt og hurtigt købe billetter til sightseeing i Rom, billetter til en guidet tur i Vatikanet & Peterskirken, opleve Colosseum og Forum Romanum, nyde Rom om natten eller se Rom fra en segway. Eller hvad med en bustur til Pompei eller gå på opdagelse på Roms smukke pladser med en lokal guide?

  • Over 3,5 millioner solgte billetter

    4000+ oplevelser i 30 byer

  • 100% sikkert betalingssystem

    Du kan være 100% tryg når du køber på vores hjemmeside

  • Betal i DKK

    Du betaler i danske kroner! Ingen skjulte gebyrer

Lignende oplevelser

Lignende kategorier

Vatikanet & Peterskirken: Spring køen over & guidet tur

4.3 (19)
Fra 386 kr

Vil du have en dybdegående rundtur i Vatikanet? Denne 3-timers guidede tur vil give dig alle fakta, som du går. Spring køerne over og besøg Pio Clementino-museet, Candelabra-galleriet, galleriet med vægtæpper, og galleriet med geografiske kort, Raphaels væreler og det Sixtinske Kapel og Peterskirken.

Højdepunkter

- Spring de lange køer over til Roms største seværdigheder
- Udforsk det bedste af Vatikanet med din guide
- Se to af verdens mest berømte mesterværker
- Gå rundt i Vatikanets spirituelle centrum
- Se renæssance mesterværkerne i Peterskirken

Hvad kan jeg forvente?

Udforsk Vatikanet og Peterskirken
Vatikan-museerne er et must-see i Rom, ikke kun på grund af sin omfangsrige kunstsamlinger, arkæologi og ethno-arkæologi, indsamlet af paverne gennem årene. De er også stedet for nogle af de mest overdådigt dekorerede sale og gallerier i landet. 

Se nogle af Vatikan-museernes flotteste klassiske statuesamlinger i Pio Clementino-museet. Beundre den kæmpemæssige marmor kandelaber i kandelaber-galleriet, gå ned ad korridoren med fantastiske, detajlerige vægtæpper, og fortsæt videre til de 40 topografiske kort over Italien fra 16. tallet. 

Fortsæt til Raphaels fire værelser, som er berømte for deres frescoer. Videre i det Sixtinske Kapel vil du opleve to af verdens mest berømte mesterværker, Michelangelos loftsfrescoer og Giudizio Universale (Den sidste dom). 

Sidste stop på turen er den storslåede Peterskirke, Vatikanets spirituelle centrum og verdens største kirkelige bygning. 

Hvordan fungerer det?

Umiddelbart efter din bestilling er gennemført, vil du modtage din e-billet per e-mail. Mobilbilletter er accepteret. 

Hvordan fungerer det?
Vis din mobilbillet til sikkerhedsvagterne ved indgangen, gå igennem sikkerhedskontrollen og scan din billet ved billetkontoret CASSA ONLINE E GRUPPI. Du vil få nærmere information fra de ansatte om, hvor du skal møde din guide inde i Vatikan-museerne. 

Hvor langt tid varer turen?
Turen varer 3 timer. 

Er der regler på påklædningen?
Knæ og skuldre skal være dækkede inden i Vatikan-museerne og Peterskirken.

Vigtig information

- Besøg til Peterskirken finder ikke sted på onsdage. Derudover er kirken lukket for gæster under helligdage i løbet af kirkeåret og under begivenheder i Vatikanstaten. Hvis Peterskirken ikke kan besøges, foregår den guidede tur kun i Vatikanmuseerne (i omkring tre timer). I dette tilfælde refunderes billetterne ikke.
- På denne tur kan de forekomme af nogle steder eller dele heraf bliver lukket med kort og uforudsigelig varsel. Når dette sker, tillyder vi kunder en udviget tur, så turen forbliver sin oprindelige længde. 

Billetkategorier

Voksen (19+)
Barn (6-18)

Børn under 6 år har gratis adgang

Åbningstider

Vælg det tidspunkt der bedst passer dig.

Øjeblikkelig bekræftelse

Mobilbillet accepteres

Spring køen over

Live guide

Varighed: 3 timer

Hvad er med i prisen?

- Indgang til Vatikan-museerne
- Indgang til Peterskirken
- 3 timers guidet tur

Åbningstider

Vejviser

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.