Søg efter billetter

Lignende oplevelser

Lignende kategorier

Colosseum med spring-køen-over

4.3 (4)
Fra kr 170

Få dine e-billetter sent direkte til din indbakke og udforsk Colosseum, Forum Romanum og Palatinerhøjen i dit eget tempo, når du vil i Rom!

Højdepunkter

- Spring køen over til Colosseum
- Gå direkte til indgangen når det passer dig
- Besøg Forum Romanum og Palatinerhøjen
- Bliv opslugt i Roms historie
- Mobilbilletter accepteres

Hvad kan jeg forvente?

Udforsk Colosseum & Forum Romanum
Spring køen over med dine e-billetter og få direkte adgang til til Colosseum, Forum Romanum og den legendariske Palatinerhøj.

Denne billet er lavet specielt til rejsende som hellere vil udforske det antikke Rom selv end at tage på en guidet tur. Bare husk et kort, en app eller en god guidebog, der er masser af se og lære!

Hvordan fungerer det?

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter du har gennemført din bestilling vil du modtage din e-billet som e-mail.

Du skal bare printe din e-billet, eller fremvise den på din mobiltelefon, og medbringe en kopi til hovedindgangen til Colosseum. Husk at gå forbi alle de folk der står i kø for at købe billetter, og gå direkte hen til billetkontrollen ved tælleapparaterne. 

Hvor længe er min billet gyldig?
Du kan kun bruge din billet en gang. Hvis du går ud, kommer du ikke ind igen. 

Hvornår kan jeg besøge Colosseum?
Dine billetter til Colosseum er gyldige på den bestilte dag og tid. Du bedes møde op 30 min. før din bestilte tid.

Hvorfor koster billetterne mere?
Den pris du betaler her er inkl. bestillingsgebyr til Colosseum, vores lokale agent i Rom samt os. Hvis du stiller dig op i køen ved Colosseums billetkontor koster en billet euro 14,-. Men så kan du sagtens risikere en ventetid på over 2 timer. 

Vores billetter garanterer 'spring køen over privilegie' således at du sparer tid ved billetkontoret og ved indgangen. Vi synes det er en smart løsning til rejsende der gerne vil undgå de ofte lange køer, og bruge tiden på noget mere fornuftigt.

Må jeg medbringe en rygsæk?
Af sikkerheds hensyn, er rygsække, store håndtaske og kufferter ikke tilladte inden i Colosseum, Forum Romanum eller Palatinerhøjen. 

Vigtig information

- Bemærk venligst, at der er sikkerhedskontrol ved indgangen til Colosseum, denne kø kan du ikke springe over. Du springer derimod køen til billetkontoret over.
- Denne billet giver ikke adgang til Colosseums 4. eller 5. etage, til "kælderen/Undergrunden" eller til selve arena-pladsen.

Billetkategorier

Vi tilbyder desværre ikke børnebilletter. 

Åbningstider

Colosseum har åbent dagligt mellem kl. 8.30 til 18.30 (april-oktober) og 8.30 til 16.30 (november-marts). Sidste indgang er 1 time før lukketid.

Bestil

tor, 13 dec 2018

Bestseller

Øjeblikkelig bekræftelse

Mobilbillet accepteres

Print ud e-billet

Spring køen over

Åbningstider

Colosseum har åbent dagligt mellem kl. 8.30 til 18.30 (april-oktober) og 8.30 til 16.30 (november-marts). Sidste indgang er 1 time før lukketid.

Vejviser

Colosseum med spring-køen-over

Colosseum, Piazza del Colosseo, Rom