Tur til Vatikanet & Colosseum m. spring-køen-over

Tur til Vatikanet & Colosseum m. spring-køen-over

Pris fra 698 kr

Denne 2-i-1-tur- og billetoplevelse kombinerer en af vores mest populære guidede ture på Vatikanet med en spring-køen-over-billet til Colosseum. Billetten giver også adgang til Forum Romanum og Palatinerhøjen.

Højdepunkter:
- Spring køen over til Vatikanet og Colosseum 
- Oplev to af Rom største seværdigheder
- Beundre Vatikanet indefra på din rundtur
- Se Det Sixtinske Kapel
- Besøg Peterskirken
- Se de underjordiske gange kaldet Vatikanets katakomber
- Oplev Colosseum på egen hånd
- Gå rundt på Forum Romanum og Palatinerhøjen

Spring køen over til Vatikanet & Colosseum
Spring køen over til Vatikanet med prioritetsindgang og oplev alle de kunstneriske og artitektoniske højdepunkter i Vatikanstaten. 

Din guidede tur i Vatikanet dækker Vatikan-museet, det Sixtinske Kapel, 'katakomberne', hvor du vil se tidligere pavers gravsteder underjorden, og Peterskirken på omkring 3 timer.

Du kan læse mere om indholdet af rundvisningen i Vatikanet her: Vatikan-museet, katakomberne og Peterskirken.  

Efter din tur i Vatikanet, vil du få udleveret til spring-køen-over-billet til Colosseum og få et kort til at finde fra Vatikanet til Colosseum. 

Når du ankommer til Colosseum er der to køer; en meget lang kø for folk uden billet og en kort eller ingen kø til dig med forhåndskøbte billetter, så du kan få direkte in i amfiteatret. 

Vi anbefaler, at du bruger mellem 2-3 timer på at udforske Colosseum, Forum Romanum og Palatinerhøjens arkæologiske udgravninger. Du skal være opmærksom på, at hvis du først gå ud kan du ikke komme ind igen. 

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med på din tur. 

Hvor begynder turen?
Turen starter ved When in Rome Tours-kontoret. Adressen vil fremgå af din billet. Du bede møde op 30 min. inden din tur starter. 

Hvor ender turen?
Din guidede tur ender ved Vatikanet, hvor du vil få et kort og hjælp til at finde Colosseum. 

Hvor lang tid varer turen?
Dn guidede tur i Vatikanet varer ca. 3 timer. 

Er Necropolis en del af turen?
Nej, Necropolis er ikke en del af denne tur, det er udelukkende Vatikanet selv der administerer ture til dette område. 

Hvornår kan jeg besøge Colosseum?
Indgangsbilletten til Colosseum gælder fra kl. 14.

Er der en dress code?
Ja, for at besøge religiøse steder skal du opfylde en striks dress code. Knæ og skuldre skal være dækket på både mænd og kvinder. When in Rome Tours og Ticmate er ikke ansvarlige, hvis du bliver nægtet indgang pga. upassende påklædning. 

Findes der børnebilletter?
Ja, børnebilletter er tilgængelige for børn mellem 0-17 år. 

Vigtig information:
- Du springer alle officielle køer over og de kan være meget lange, helt op til flere timer. Dog kan der på nogle dage som romersk/katolske helligdage, weekender og andre højtider være kø. Dette kan ikke undgås, men disse køer vil stadig være kortere end de officielle køer. 
- Lukkede datoer kan opstå med meget kort varsel. I dette tilfælde kontakter vi dig og tilbyder alternative datoer eller refunderer din booking.  
- Da der er høj sikkerhed og flere sikkerhedscheck anbefaler vi kraftigt, at der ikke medbringes store tasker eller poser. 
- Denne tur en gåtur, da køretøjer ikke er tilladt i Vatikanet, så husk passende fodtøj.

 

Fantastisk 4.2

4.2 6 kundekommentarer
Super fin oplevelse

Vi brugte vores første dag i Vatikanet, hvor vi havde en virkelig inkarneret guide(amerikaner) som læste historie ved siden af. Hun kunne fortælle så meget om ting vi aldrig ville have vidst noget om. Dette var både ved museum, Peterskirken og det sixtinske kapel. Vi fik rigtig meget ud af det!
Desværre var møde stedet lidt svært at finde, hvor vi blev ned til at spørge flere guider fra andet selskab om vej. Her kunne man have lavet et mere synligt skilt ved gaden eller sætte et op ved vejen.

Ved mødestedet fik vi også udleveret vores billet til Colosseum, hvilken vi kunne bruge hvilken som helst dag vi ville. Et sted man skal besøge, men så behøver man heller ikke se dette igen, måske fordi der også manglede en guide her, som kunne fortælle lidt.

Vatikanet kan man altid besøge igen, da det byder på så meget mere og der er langt flere fortællinger, kunst og skulpturer man kan opleve.

Simon, Ikast
TOR, 12 APR 2018
4.2
Påske i Rom som turist.

Køb altid din billet til Vatikanet hjemmefra, der er tusinder andre der står i kø derned i op til 5 timer. Billetten indløses hos, When in Rome Tours. Godt lille privat bureau med dygtig personale og dygtig og oplivende guide.
MEN vær dog opmærksom på 1 ting. På Rombilletter står der, at man også ser, Katakomberne, DET GØR MAN IKKE, man ser nogle tombs og ca 2,5 m2 gammel stykke mur. Også fint, men skuffende når man havde sat næsen op efter katakomberne og betalt 700 kr. for billetten.

Hanne, Haderslev
ONS, 11 APR 2018
4.2
Tur til Vatikanet

Vi havde en god oplevelse på turen. Det var lidt svært at finde kontoret hvor vi skulle hente billetterne

Kirsten, Odense
LØR, 09 SEP 2017
4.2
Tur til ROM

Man behøver ikke se begge seværdigheder samme dag.
Tag med hvis en guide tilbyder sig. Det er fantastisk.
De koster 18 til 28 €

Thomas, Vejen
SØN, 27 AUG 2017
4.2
Spændende

Det var rigtig godt, at springe den lange kø over. Og vores guide var sød og opmærksom. Kan helt klart anbefales til andre. Eneste minus var at, man ikke altid kunne høre guiden.

Martin, Ballerup
MAN, 14 AUG 2017
4.2
vatiakanet guidet tour

Det gik nemt og der blev taget hånd om os ,dog vil vi påpege at turen tog 31/2 time uafbrudt snak fra guide. Uden tvivl havde han en stor viden dog var der alt for mange informationer,som var svære at forstå da vedkommende talte"italiensk/engelsk".Så vi var stået af efter en time.

Helen, Augusyenborg
LØR, 18 MAR 2017
4.2

Bestil billetter

Vælg dato
Tur til Vatikanet & Colosseum m. spring-køen-over Info

Tur til Vatikanet & Colosseum m. spring-køen-over
Mød din guide foran When in Rome Tours-kontoret på:
Via Sebastiano Veniero 21
000192 Rom

Info

Tur til Vatikanet & Colosseum m. spring-køen-over
Turen afgår dagligt (undtagen søndag) kl. 8, kl. 11, 13 og kl. 15.

Din indgangsbillet til Colosseum er gyldig fra kl. 14.

Vejviser

Vejviser
Det nærmeste metrostop er Ottaviano.

Kort Kort

78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv