Bestil billetter til Vatikanet

Vatikanet

Oplev Vatikanet, Det Sixtinske Kapel, Peterskirken i Rom, og spring alle de meget lange køer over. Billetter til guidet rundturer kan købes her!

Vatikanet
 
Vatikan-museet, katakomberne og Peterskirken

Vatikan-museet, katakomberne og Peterskirken

4.4
(191)

Oplev tre af Roms mest populære seværdigheder: Vatikanets museum, Vatikanets katakomber og Peterskirken - alt sammen i en tur. Bestil dine billetter hjemmefra og spring alle køer over!

Fra 534 kr
Vatikanet og Colosseum m. spring-køen-over

Vatikanet og Colosseum m. spring-køen-over

4.5
(2)

Spring køen over til to af de mest populære seværdigheder i Rom - Vatikanet og Colosseum! Hvis du bestiller dine billetter til Vatikanet og Colosseum m. spring-køen-over samlet sparer du 5% sammenlignet med hver for sig. Gør som andre smarte rejsende, bestil dine billetter hjemmefra!

Fra 566 kr
Vatikanet om morgenen

Vatikanet om morgenen

4.4
(77)

Bestil dine billetter til vores tur til Vatikanet om morgenen online og sikre dig din plads på denne populære tur! Besøg Vatikanets museer, beundre Det Sixtinske Kapel og udforsk Peterskirken. Bestil hjemmefra og spring køen over til Vatikanet!

Fra 452 kr
Tur til Vatikanet & Colosseum m. spring-køen-over

Tur til Vatikanet & Colosseum m. spring-køen-over

4.2
(6)

Denne 2-i-1-billet- og turoplevelse kombinerer en af vores mest populære guidede ture i Vatikanet (inklusiv Peterskirken) med en spring-køen-over-billet til Colosseum. Billetten giver også adgang til Forum Romanum og Palatinerhøjen. Denne tur er virkelig populær, så sørg for at bestille din tur i god tid!

Fra 698 kr
Vatikanet m. spring-køen-over

Vatikanet m. spring-køen-over

4.0
(1)

Spring køen over til Vatikanet med forudbestilte billetter! Bare print din billet ud, gå direkte udenom den lange kø og direkte ind i Vatikanet. Undgå at spilde din dyrebare tid med at stå i kø, bestil dine indgangsbilletter til Vatikanet med spring-køen-over hjemmefra!

Fra 288 kr
Vatikanet om eftermiddagen

Vatikanet om eftermiddagen

4.2
(48)

Bestil dine billetter hjemmefra og spring de lange køer over til Vatikanet. På vores tur til Vatikanet om eftermiddagen vil du få en guidet rundvisning i Vatikanets museers store kunstsamlinger, besøge Det Sixtinske Kapel og udforske Peterskirken.

Fra 452 kr
Audiens hos Paven

Audiens hos Paven

Oplev en eneste guidede tur til audiens med Paven! Tusindvis af pilgrimme af hele verden samles hver onsdag for at se Pave Frans og nu har du også muligheden! Der er strengt begrænsede pladser, så sørg for at bestille dine billetter god tid i forvejen!

Fra 279 kr
Big Bus-ture Rom

Big Bus-ture Rom

5.0
(2)

Opdag Roms mest berømte seværdigheder og steder med Big Bus-turene! Der findes næppe et bedre sted at nyde synet af Rom end fra toppen af en åben dobbeltdækkerbus. Vælg mellem 24 eller 48-timers billetter og få fire gratis sightseeingture til fods inkluderet. Bestil din Hop-af Hop-på bustur her!

Fra 214 kr
Tur til Vatikanets haver

Tur til Vatikanets haver

Nyd den naturlige skønhed og de arkitektoniske perler der gemmer sig i Vatikanets haver! Denne nye tur lader dig beundre verdens mindste stats skønhed, mange vigtige monumenter, kunstværker og naturlige vidundre fra en miljøvenlig åben bus, som vil køre dig rundt i haverne. Bestil din plads på turen i dag!

Fra 698 kr
Aftentur til Vatikanet med middag

Aftentur til Vatikanet med middag

Nyd en eksklusiv rundvisning på Vatikanmuseet efter de normale åbningstider! Beundr de verdensberømte kunstværker i et langsommere tempo og med færre mennesker. Turen inkluderer en dejlig aftenbuffet. Sørg for at få en plads på denne eksklusive tur, bestil din tur hjemmefra!

Fra 854 kr
Vatikanet & haverne m. morgenmad

Vatikanet & haverne m. morgenmad

Kom med os på en eksklusiv halvdagstur til Vatikanstaten! Undgå turistmasserne, kom ind tidligt, nyd en dejlig morgenmadsbuffet, afslap af på din åbne bustur rundt i haverne og nyd en 3 timers rundtur i Vatikan-museet og Peterskirken. Denne fantastiske tur bliver hurtigt udsolgt, så sørg for at bestille din tur i god tid!

Fra 1141 kr
Udvidet tur til Vatikanet

Udvidet tur til Vatikanet

Nyd denne udvidede tur til Vatikanet, som inkluderer Bramante-trappen, det Sixtinske Kapel, Pinacoteca og Peterskirken. Garaneteret lille turgruppe. Denne tur er et must for enhver der er på udkig efter en dybdegående tur i Vatikan-museet. Bestil dine billetter hjemmefra og spring køen over til Vatikan-museet!

Fra 714 kr
Aftentur til Vatikan-museet

Aftentur til Vatikan-museet

Udforsk Vatikan-museet og det Sixtinske Kapel om aftenen og nyd alle mesterværkerne uden menneskemængderne. Hvert år åbner Vatikan-museet op om aftenen efter lukketid for et yderst begrænset antal datoer om året. Hvis det lykkes dig at få en plads på denne eftertragtede aftentur kan du godt glæde dig!

Fra 591 kr
Det bedste af Rom og Vatikanet

Det bedste af Rom og Vatikanet

Denne tur er en udvidet 4,5 times rejse gennem det antikke Roms gader og oplev Vatikanet i alt i sin pragt. Spring de lange køer over til Colosseum og Vatikan-museet sammen med din guide og udforsk to af Roms mest fantastiske attraktioner. Bestil din tur nu og sikre dig din plads på den populære tur!

Fra 813 kr
78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv