Udenfor Rom

Deltag i en af vores guidet busturer ud af Rom. Oplev f.eks. Den fantastiske by Pompei ved foden af Vezuvio eller det kunstneriske centrum i Italien; den smukke by Firenze. Læs mere om vores busturer ud af Rom her!

Udenfor Rom
 
Heldagstur til Pompei

Heldagstur til Pompei

3.1
(8)

Besøg en af de mest enestående seværdigheder, de gamle ruiner i Pompei, udenfor Rom. Turen inkluderer også et stop i Napoli og en dejlig frokost. Sørg for at du får en plads på denne fantastiske tur, køb dine billetter her!

Fra 1190 kr
Heldagstur til Firenze

Heldagstur til Firenze

Tilbring en dag i Firenze! Besøg de mest kendte seværdigheder i Firenze, såsom Accademia-galleriet og se Michelangelos David og den berømte katedral Duomo. Transport fra Rom er inkluderet. Bestil dine billetter i forvejen, det er en populær tur!

Fra 1354 kr
Det bedste af Toscana med vinsmagning

Det bedste af Toscana med vinsmagning

Kom med os på en heldagstur til Toscana med afgang fra Rom. På bare en dag, vil du komme til at smage på toscanske vine og oste, nyd spektakulær arkitektur, smukke landskaber og en traditionel toscansk gourmet frokost. Gå ikke glip af denne skønne tur, bestil din plads hjemmefra!

Fra 1059 kr
Tur til Bracciano-slottet med frokost

Tur til Bracciano-slottet med frokost

Tag på et eventyr ud af Rom og ud i den frodige landskab. Besøg fortet fra 1500-tallet, Odescalchi-slottet, udforsk den charmerende landsby Bracciano og nyd en lækker 3-retters frokost med vin. Turen inkluderer transport til/fra Rom. Bestil din tur i dag!

Fra 895 kr
VIP-dagstur til Capri

VIP-dagstur til Capri

Kom med os på en eksklusiv VIP-heldagstur til Capri med afgang fra Rom. Besøg øen Capri, få en rundvisning på parfumefabrikken Carthusia, smag på limoncello og udforsk den berømte Blå Grotte (valgfrit). Bestil din tur i dag og sikre dig din plads.

Fra 2043 kr
Romerske vingårde og vinsmagning

Romerske vingårde og vinsmagning

Italien er synonym med kvalitetsvine, særligt Toscana-regionen. Tag med os på en halvdags-vinsmagningsoplevelse i de skønne omgivelser på Pallavicini-vingården. Nyd det smukke landskab, udforsk den gamle vingård og smag fire af gårdens prisvindende vine. Bestil din tur i dag!

Fra 484 kr
78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv