Søg efter billetter

Hvorfor købe hos os?

Billetter til Rom

Velkommen til RomBilletter.dk, stedet for dig der ønsker billetter til attraktioner, oplevelser eller sightseeing i Rom.
Her kan du nemt og hurtigt købe billetter til sightseeing i Rom, billetter til en guidet tur i Vatikanet & Peterskirken, opleve Colosseum og Forum Romanum, nyde Rom om natten eller se Rom fra en segway. Eller hvad med en bustur til Pompei eller gå på opdagelse på Roms smukke pladser med en lokal guide?

  • Over 3,5 millioner solgte billetter

    4000+ oplevelser i 30 byer

  • 100% sikkert betalingssystem

    Du kan være 100% tryg når du køber på vores hjemmeside

  • Betal i DKK

    Du betaler i danske kroner! Ingen skjulte gebyrer

Lignende kategorier

Inter Milan

FC Internazionale Milano, eller blot kendt som Inter blev grundlagt i 1908 som en del af Milan Cricket and Football Club, klubben som vi i dag kender som AC Milan. Den nye klubs grundlæggere var en gruppe af Schweitzere og nogle italienere som var utilfredese med den Italienske dominans i klubben. De dannede i stedet for FC Internazionale, som skule være en internationsl klub.

Klubben havde meget stor succes i 1950 erne og 1960erne og er til dato stadig en af Italiens mest succesrige klubber. Inter har kæmpet med og mod Juventus gennem de mest succefulde perioder i klubbens historie og flere og lere spændende kampe mellem de to klubber har været med til at opbygge en rivalisering mellem kluberne og deres fans.

Når de to hold mødes er det tid til det "Italienske derby" eftersom denne kampe i flere sæsoner var bestemmende for hvilket af de to hold der skulle ende med at vinde mesterskabet.

Når et af Milano holdene vinder mesterskabet, fejrer klubbernes fans det foran den store katedral i Milano, Il Duomo. På toopen af Il Duomo er der en statue af Jomfru Maria, som kigger ned på de nykårede fodbold mestre. det er derfor man kalder det milaneskiske derby for "Derby della Madoninna".

Når Inter spiller de store betydningsfulde kampe hjemme på Guiseppe Meazza, uanset hvordan det går dem i ligaen eller i kampen er der altid en euforisk stemning på "Curva Nord".

Efter flere år uden Champions League fodbold har Inter igen kvalificeret sig til gruppespillet og har op til sæsonen fået tilgang af flere talenfulde spillere som blandt andre Nainggolan, Martinez og Vrsaljko, hvilket er stærkt medvirkende til en forhåbentlig spændene ny sæson for alle Inter fans.

Ticmate velgørenhed