Søg efter billetter

Hvorfor købe hos os?

Billetter til Rom

Velkommen til RomBilletter.dk, stedet for dig der ønsker billetter til attraktioner, oplevelser eller sightseeing i Rom.
Her kan du nemt og hurtigt købe billetter til sightseeing i Rom, billetter til en guidet tur i Vatikanet & Peterskirken, opleve Colosseum og Forum Romanum, nyde Rom om natten eller se Rom fra en segway. Eller hvad med en bustur til Pompei eller gå på opdagelse på Roms smukke pladser med en lokal guide?

  • Over 3,5 millioner solgte billetter

    4000+ oplevelser i 30 byer

  • 100% sikkert betalingssystem

    Du kan være 100% tryg når du køber på vores hjemmeside

  • Betal i DKK

    Du betaler i danske kroner! Ingen skjulte gebyrer

Juventus vs Milan

AC Milan og Juventus har én ting til fælles, deres had til Inter. Hadet til den anden store Milano klub gør det nemt for både Juventus og Milan at "glemme" hinanden lidt, men selvfølgelig kun indtil de selv skal mødes. Dette år kan dog markere starten på en ny æra mellem de to italienske giganter, efter at Milan (ifølge Juve-tilhængere, selvom Milan betalte prisen på omkring 40 millioner euro) "stjal"  forsvarsspilleren Leonardo Bonucci fra La Vecchia Signora. Milans nye kinesiske ejere vil gerne imponere, og klubben er nu, efter et flot transfervindue, klar til at udfordre Juventus om titlen. Juventus har mistet et af hovedelementerne i deres solide forsvar, men har til gengæld sikret sig nogle nye stjernespillere (frem for alt Douglas Costa fra Bayern München) og Juve går direkte efter den syvende liga-titel på stribe, hvilket i givet fald vil være ny rekord. Gå ikke glip af det første rigtig store brag mellem Rossoneri og Bianconeri i flere år!

Ticmate velgørenhed

Juventus vs Milan

Her kan du bestille billetter til kampen mellem Juventus og Milan.