Vatikanet og Rom-kortet

Vatikanet og Rom-kortet

Pris fra 911 kr

Vatikanet og Rom-kortet giver dig adgang til det bedste af Rom med et kort! Køb dit Vatikanet og Rom-kort hjemmefra og få gratis adgang til Vatikanet, en 3-dagsbillet til Hop-af Hop-på sightseeingbusserne og billetter til to valgfrie seværdigheder i Rom. 

Højdepunkter:
- Spring køen over til Vatikanet og spar timevis
- Tag på sightseeing i Rom med Hop-af Hop-på busserne
- Vælg selv to seværdigheder, som du vil opleve
- Nyd godt af ubegrænset offentlig transport
- Få rabat på over 30 seværdigheder, museer, monumenter og attraktioner

Få adgang til det bedste af Rom med ét kort
Med dit Vatikan og Rom-kort får du gratis adgang til Vatikanstaten, inklusiv Vatikanmuseet og Det Sixtinske Kapel og Peterskirken. Derudover får du lov til at springe den almindelige kø over til Vatikantets seværdigheder, hvilket vil spare dig timevis i løbet af højsæsonen. 

3-dages Hop-af Hop-på sightseeing
Du får også et gratis 3-dagsbillet til Hop-Af Hop-på-busserne. Det er klart den bedste måde at opleve byen på. Du hopper bare på den bus du vil og hoppe af, når der er et sted eller en seværdighed du gerne vil undersøge nærmere. 

To valgfrie seværdigheder
Endvidere får du gratis adgang til to ud af fem berømte seværdigheder i Rom, inklusiv Colosseum, Palatinerhøjen og Forum Romanum, Capitolini-museerne, det borgesiske museum og museet for Castel St. Angelo.

Når du afhenter dit Vatikanet og Rom-kort vil du blive spurgt om, hvilke to attraktioner du gerne vil have billetter til. 

Gratis offentlig transport i Rom
Med i prisen kan du nyde godt af ubegrænset offentlig transport i Rom, inklusiv metro, bus og sporvogn.

Masser af rabatter

Du får også rabat på indgangen til mere end 30 seværdigheder, museer, monumenter og attraktioner i Rom, samt en gratis guidebog og et kort over Rom og Vatikanstaten og en gratis audioguide til adskillige top seværdigheder omkring Rom.

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med til Opera Romana Pellegrinaggi kontoret, hvor din billet skal ombyttes til dit Vatikanet og Rom-kort.  

Findes der børnebilletter?
Ja, børnebilletter er tilgængelige for børn mellem 6-9 år. Børn under 6 år er gratis ifølge med en betalende voksen. 

Vigtig information:
- Vatikanet og Rom-kortet gælder ikke til togene til og fra lufthavnene. 

 

Fantastisk 4.4

4.4 7 kundekommentarer
Rom kortet

Var glad for at have købt Rom kortet til Vatikanet og Peterskirken da der var LANGE køer begge steder, men det fungerer ikke "helt" optimalt ved Peterskirken. Bliver godt nok ledt uden om "køen" men skal derefter gennem sikkerhedscheck - og her skal man faktisk selv prøve at springe ind i køen foran alle dem der har ventet 3 timer, så det er ikke populært og kan give problemer. Det havde vi det ikke særlig god med, og vi fik mange uvenlige blikke !!!

Lone, Korsoer
MAN, 20 NOV 2017
4.4
Nemt

Det var nemt at bruge. Havde lidt forståelses problemer med hvornår man skulle checke ind osv. især i bus.
Men det gav ingen problemer. Nemt i Vatikanet
Kontoret havde lidt svært at finde bestillingen. Det jeg havde printet ud lignede ikke helt en billet men det løste sig.
Bestillings nr burde være tydligere. Detalje

Bjarne, Klemensker
TOR, 07 APR 2016
4.4
ROM ferie

Det fungerede rigtig godt med ROM kortet, og det var bare skønt at kunne gå uden om den store kø, der var ind til Vatikanet og Peterkirken. Transporten var også dejlig nem at finde ud af. En rigtig dejlig ferie.

Helle, Børkop
TIR, 24 NOV 2015
4.4
vatikanet og rom kortet

Vi kan kun anbefale at booke dette kort hjemmefra da det er nemt og bekvemt. Kontoret er tæt på vatikanet og de er meget hjælpsomme ved ombytning af print hjemme fra til de rigtige billetter.
Der er mega lange køer til alle seværdigheder på dette tidspunkt og vi slap for dette. Men om eftermiddagen var køen dog knap så lang men træls at skulle vente.
Der er desværre en del restaurering i gang i Vatikan museet men peters pladsen og peterskirken er virkelig besøget værd.
Dejligt at have buskort så man ikke skal lede efter billetautomater. samtidigt med at man ikke kender zoner og priser OBS Det er dog ikke incl tog til/ fra lufthavnen.
tak for en stor hjælp

Janne ahrenkiel, Hvidovre
SØN, 05 JUL 2015
4.4
Gør det!

Fantastisk sted - og ja selv om det dyrere end hvis man købte billet på stedet er det ubetaleligt at springe køen over. Og det er ikke nogen lille kø vi taler om - det er flere timer i stegende sol! Så køb billet på forhånd, spring på bussen, utrolig let og hurtigt, og vals forbi den lange, lange kø og nyd Peterskirken og de andre monumenter. God tur :)

Charlotte, Fc
FRE, 19 JUN 2015
4.4
Det fungere godt.

Det er fantastisk at opleve Rom's antikke verden som Forum Romanum, Colosseum samt fra nyere tid Vatikan musseret, Det Sixtinske Kapel og Peters Kirken! Og ikke nok med det, så går man bare udenom de meget lange køer der er til billetlugen (ved Vatikanet var over 2 timers kø for at nå frem til indgangen når man ikke havde købt billet i forvejen. Alt i alt har det været en rigtig god oplevelse.

Henning, Nyborg
SØN, 12 OKT 2014
4.4
Så nemt

Dejlig nemt og gjorde hele turen til Rom meget bedre, da det gjorde det så nemt at komme rundt, og perfekt når man skal se de store populære attraktioner. Desuden var det meget nemt at finde billetkontoret, hvor de var rigtigt søde og snakkede godt engelsk. Kan bestemt anbefales.

Julie mia møller, Vissenbjerg
ONS, 10 SEP 2014
4.4

Bestil billetter

Vælg dato
Vatikanet og Rom-kortet Info

Vatikanet og Rom-kortet
Du skal ombytte din e-billet på Opera Romana Pellegrinaggi-kontoret (Tæt på Peterspladsen)
Piazza Pio XII
9 - 00193 Roma

Info

Vatikanet og Rom-kortet
Åbningstider:
Mandag til lørdag kl. 8.30-16
Søndag kl. 9-16
24, 26 og 31 december kl. 9-16
25 december kl. 9-13
1 januar kl. 9-16

Vejviser

Vejviser
Det nærmeste stop er Piazza Pia-Castel Sant'Angelo.

78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv