Romersk mad- og vintur

Romersk mad- og vintur

Pris fra 534 kr

Denne aftentur er den absolut bedste måde at få en bid af Rom, og samtidig lære hvordan de lokale spiser og drikker. Du får mulighed for at smage tørret kød, lokale oste, vin og meget andet lækkert. Det er den perfekte tur for madører!

Højdepunkter:
- Nyd en 2,5 times tur i madens navn
- Besøg en lokal, famileejet restaurant
- Prøvesmag tørret kød, oste og søde sager
- Smag på forskellige vine fra området

Tag en bid af Rom
Restauranten vi besøger er familieejet, og de sætter en stor ære i at servere det fineste tørret kød, lokale oste, vine og andre lækkerier man kan forestille sig! Det er en rigtig godbid for kendere af italiensk mad og vin.

Du vil få serveret typiske romerske vine fra Civitavecchia, Frascati, Marino og Ariccia i Castelli Romani, samt mange flere fra vinmarker andre steder i Italien, sammen med et udvalg af lokalt producerede madvarer, som f.eks. tørret kød og ost. 

Der findes over 400 typer af italienske oste, og du vil stifte nærmere bekendskab med dem fra Rom og hele regionen Lazio, herunder Pecorino Romano, Provola di Bufala og Ricotta Romana.

Aftenen inkluderer et nøje udvalg af snacks, f.eks. bestående af ost, vin, salami, brød og en enkel dessert. Ejeren af stedet vil rådgive dig hele vejen med hensyn til, hvordan den mad og vin du smager er produceret og forberedt. 

Turen foregår på engelsk. 

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med på din tur. 

Hvor begynder turen?
Turen starter ved vinbaren L'Angolo Divino. Adressen vil fremgå af din e-billet. Du bedes møde op 20 min. inden turen starter.  

Hvor ender turen?
Turen ender tilbage ved L'Angolo Divino.  

Hvor lang tid varer turen?
Turen varer ca. 2½ time.

Hvad er på menuen?
Menuen inkluderer vinsmagning, et udvalg af tørret kød, oste, brød, snacks og andre lækkerier. Bemærk venligst, at menuen kan blive ændret efter årstiden.

Findes der børnebilletter?
Nej, der findes desværre ikke børnebilletter til denne tur. 

Vigtig information:
- Stedet vi besøger varierer fra aftenen til aften og derfor kan det nøjagtige indhold af tallerkenen og variere, men det gør vi for at kunne sikre den samme høje standard og autentiske romerske mad og vin. 

 

Fantastisk 5.0

5.0 1 kundekommentarer
Super gave ide

Jeg har købt en mad og vin oplevelse til min veninde som blev 50år. Jeg har glædet mig til hun kom hjem for at fortælle om det så var så god en gave ide som jeg selv havde en forventning om.. Det var en fantastisk oplevelse og hun har købt vin og lækkerier med hjem for at dele ud af sin oplevelse.. Så kan varmt anbefales :-)
Hilsen Ulla Nielsen

Ulla, Svendborg
TOR, 28 MAJ 2015
5.0

Bestil billetter

Vælg dato
Romersk mad- og vintur Info

Romersk mad- og vintur
L'Angolo Divino
Via dei Balestrari, 12
00186 Roma, Italia

Info

Romersk mad- og vintur
Turen starter kl. 20:30 hver tirsdag til fredag

Vejviser

Vejviser
Colosseo Station, herfra er der 25 min. gang

Kort Kort

78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv