Rom om aftenen

Rom om aftenen

Pris fra 370 kr

Prøv vores gåtur rundt i Rom om aftenen og oplev byen i et helt nyt lys. Se adskillige af de største seværdigheder som Pantheon, Trevi-fontænen og Piazza Navona. Bestil online og sikre dig til plads!

Højdepunkter:
- Nyd en 2-timers gåtur ved solnedgang
- Besøg mange af byens mest berømte seværdigheder
- Oplev Rom i et nyt lys
- Bliv introduceret til smukke Rom

Oplev Rom som solen går ned
Nyd Roms mange smukke pladser og springvand mens de bliver oplyst når aftenen falder på. I løbet af turen vil du opleve unikke steder og seværdigheder som Pantheon, Trevi-fontænen og Piazza Navona. 

Få steder i verden kan sammenlignes med den evige by Rom, og byen bliver smukkere når aftenen falder på, og de berømte pladser Rom bliver oplyst når aftenen falder på.

På denne aftentur vil du blandt andet se Capitol-højen, Piazza Venezia, Trevi-fontænen, Pantheon og Piazza Navona. Turen ender ved den farverige plads Piazza Navona, hvor der altid er optrædende gadeartister du kan se på eller høre din guide om han kan anbefale en af områdets mange hyggelige restauranter og barer. 

Turen foregår på engelsk. 

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med på din tur. 

Hvor begynder turen?
Turen starter foran Turist Informationscentret på Piazza Navona. Adressen vil fremgå af din e-billet. Du bedes møde op 20 min. inden turen starter.  

Hvor ender turen?
Turen ender ved Piazza Navona. 

Hvor lang tid varer turen?
Turen varer ca. 2 timer.

Findes der børnebilletter?
Ja, der er børnebilletter for børn mellem 7-17 år. Børn under 7 år er gratis i følge med en betalende voksen. 

Vigtig information:
- Denne tur kræver som minimum 2 personer per booking.  

 

Fantastisk 4.5

4.5 4 kundekommentarer
Rom om aftenen

Rigtig god guidet tur gennem Roms gader. Desværre var Trevi Fontænen under reparation, så den del var ikke mulig at se, og den info kunne have været rar at have inden turen. God guide, som snakkede flydende engelsk og idet vi var de eneste 2 med på turen, var der god tid til spørgsmål og snak under turen.

Saija irina, Århus n
MAN, 06 JUL 2015
4.5
Det jeg forestillede mig ved Rom

En helt fantastisk aften, med en meget behagelig og engelsktalende guide, som var meget forståelig, da han er fra Irland. På en god og rolig samt indlevende måde, blev vi ført gennem Roms gader, og så ting vi aldrig selv ville have fundet. Vi så de hyggeligste gader - som er det vi forbinder med Rom. Vi så bl.a. også Den spanske trappe, samt Trevi Fontænen, og vi fik fortalt historien bag serværdighederne. Det var efter vores mening virkelig en god tur.

Ivan, Outrup
MAN, 01 JUN 2015
4.5
Robert gjorde det!

Vi var bare os to tilmeldt rundvisningen, så det var optimalt. Ingen problemer med at høre, og fortælling og samtale foregik ubesværet trods gadestøj - som der er meget af. Vi havde en fantastisk tur rundt og fik også fortalt om steder undervejs, som vi ville besøge næste dag. Virkelig en appetitvækker. Det er nok en tur, som er bedst med et begrænset antal deltagere, som kan stå lige omkring guiden. En stor tak til Robert!!

Jørgen christian, Skjern
FRE, 15 MAJ 2015
4.5
Rom om aftenen

Robert var så sød at skrive en sms til os, da vi ikke var ankommet på mødetidspunktet. Hvilket var meget heldigt, for ellers havde vi aldrig fundet mødestedet. Vi havde tilmeldt os 6 sammen, og vi blev kun os. Turen var rigtig god og Robert fortalte meget interessante historier om Rom og de pladser vi besøgte. Kan klart anbefales.

Helen, Herlev
MAN, 29 SEP 2014
4.5

Bestil billetter

Vælg dato
Rom om aftenen Info

Rom om aftenen
Piazza Navona, 25,
00186 Rome, Italy

Info

Rom om aftenen
Turen starter hver aften kl 18:00 eller 20:00.

Vejviser

Vejviser
Piazza di Spagna Metro Station.

Kort Kort

78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv