Colosseum med spring-køen-over

Colosseum med spring-køen-over

Pris fra 242 kr

Få dine e-billetter sent direkte til din indbakke og udforsk Colosseum, Forum Romanum og Palatinerhøjen i dit eget tempo, når du vil i Rom! 

Højdepunkter:
- Spring køen over til Colosseum
- Få en gratis selvguidet tur i Vatikanet
- Gå direkte til indgangen når det passer dig
- Besøg Forum Romanum og Palatinerhøjen
- Bliv opslugt i Roms historie

Udforsk Colosseum & Forum Romanum
Spring køen over med dine e-billetter og få direkte adgang til til Colosseum, Forum Romanum og den legendariske Palatinerhøj.

Vores nye billetservice til Colosseum er lavet specielt til rejsende som hellere vil udforske det antikke Rom selv end at tage på en guidet tur. Bare husk et kort, en app eller en god guidebog, der er masser af se og lære!  

Hvordan får jeg mine billetter?

Umiddelbart efter du har gennemført din bestilling, og ikke senere end 48 timer efter, vil du modtage din e-billet som e-mail.

Du skal bare printe din e-billet og medbringe en kopi til hovedindgangen til Colosseum. Husk at gå forbi alle de folk der står i kø for at købe billetter, og gå direkte hen til billetkontrollen ved tælleapparaterne.

Kan jeg starte med Forum Romanum eller Palatinerhøjen?
Du kan også vælge at starte med at besøge Forum Romanum. Benyt indgangen ved Largo della Salara Vecchia 5/6 (Ved Via dei Fori Imperiali midt imellem Piazza Venezia og Colosseum).

Hvis du helst vil starte ved Palatinerhøjen, så finder du indgangen ved Via di San Gregorio 30 mellem Colosseum og Circus Maximus. 

Hvor længe er min billet gyldig?
Du kan kun bruge din billet en gang. Hvis du går ud, kommer du ikke ind igen. 

Hvornår kan jeg besøge Colosseum?
Dine billetter til Colosseum er gyldige til indgang fra kl. 14. 

Hvorfor koster billetterne mere?
Den pris du betaler her er inkl. bestillingsgebyr til Colosseum, vores lokale agent i Rom samt os. Hvis du stiller dig op i køen ved Colosseums billetkontor koster en billet euro 14,-. Men så kan du sagtens risikere en ventetid på over 2 timer.

Vores billetter garanterer 'spring køen over privilegie' således at du sparer tid ved billetkontoret og ved indgangen. Vi synes det er en smart løsning til rejsende der gerne vil undgå de ofte lange køer, og bruge tiden på noget mere fornuftigt.

Må jeg medbringe en rygsæk?
Af sikkerheds hensyn, er rygsække, store håndtaske og kufferter ikke tilladte inden i Colosseum, Forum Romanum eller Palatinerhøjen. 
 
Findes der børnebilletter?
Nej, vi tilbyder desværre ikke børnebilletter.  

Hvordan fungerer den gratis selvguidede tur i Vatikanet?
Det smarte med den gratis selvguidede tur i Vatikanet er ikke kun, at den er gratis! Den er værdifuld for dig, der er interesseret i Vatikanets historie, kunst og arkitektur og som gerne vil udforske Vatikanet på egen hånd uden en guide, men stadig gerne vil have alle de gode insider-tips og informationer som en professionel guide ville give dig.
Kunsthistorikeren der har skabt denne selvguidede tur er utrolig eftertragtet for privatture i Rom og turen er derfor sammensat med alle Vatikanets højdepunkter.
Du vil modtage et PDF-dokument til din selvguidede tur i Vatikanet sammen med din e-billet til Colosseum.
Du kan købe dine billetter til Vatikanet her. (Billetter til Vatikanet er ikke inkluderet i den gratis selvguidede tur til Vatikanet).

Vigtig information:
- Bemærk venligst, at der er sikkerhedskontrol ved indgangen til Colosseum, denne kø kan du ikke springe over. Du springer derimod køen til billetkontoret over.

 

Fantastisk 5.0

5.0 3 kundekommentarer
Fantastisk

Dejligt med spring køen oven, vi var inde i løbet af fem minutter, mens andre stod i kø meget længe

Hanne, Grenaa
SØN, 08 JUL 2018
5.0
Colosseum med spring køen over

Alt gik fint, vi stod i kø i 10 min, og vi var meget hurtigt inde

Lene, Hundested
SØN, 01 OKT 2017
5.0
Perfekt

Colosseum er en fantastisk oplevelse, et stort øjeblik da vi træder ind og mærke historiens vingesus.
Nemt at bestille billetterne, dog lidt ærgerligt at vi skulle hente dem 8.45 på dagen hvor vi skulle ind, heldigvis boede vi i nærheden.

Allan, Viby j
LØR, 30 APR 2016
5.0

Bestil billetter

Vælg dato
Colosseum med spring-køen-over Info

Colosseum med spring-køen-over
Colosseum,
Piazza del Colosseo,
Rom

Info

Colosseum med spring-køen-over
Colosseum har åbent dagligt mellem kl. 8.30 til 18.30 (april-oktober) og 8.30 til 16.30 (november-marts). Sidste indgang er 1 time før lukketid.

Vejviser

Vejviser
Det nærmeste metrostop er Manzoni.

Kort Kort

78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv