Sightseeing

Oplev det bedste af Firenze. Her kan du finde en bred vifte af forskellige sightseeingture i Firenze. Vi har blandt andet rundvisninger på Uffizi-galleriet, i Domkirken og Palazzo Vecchio.

Sightseeing
 
Rom Hop-af Hop-på

Rom Hop-af Hop-på

At udforske Rom har aldrig været så ligetil eller spændende! Gå ombord den røde CitySightseeing Hop-af Hop-på bus og beundr den vidunderlige by fra den åbne top! Vælg mellem 24, 48 eller 72 timers billetter eller en af vores kombobilletter med spring-køen-over billetter til Vatikanet og/eller Colosseum. Køb hjemmefra og spar tid!

Fra 230 kr
Vatikanet og Rom-kortet

Vatikanet og Rom-kortet

4.4
(7)

Med Vatikanet og Rom-kortet får du gratis adgang til Vatikanstaten, museerne og haverne, billetter til to valgfrie seværdigheder, gratis transport i Rom og rabat på flere end 30 seværdigheder. Køb dit Vatikanet og Rom-kort her!

Fra 911 kr
Roms krypter og katakomber

Roms krypter og katakomber

Tag på en fascinerende rejse tilbage i tiden gennem lange snoede katakomber og deres krypter. Du gætter aldrig, hvad der gemmer sig derinde til du ser det med egne øjne! Besøg den uhyggelige Capuchin-krypt, udsmykket med knogler, og udforsk kirken Basilica San Clemente. Bestil din tur hjemmefra og sikre dig din plads!

Fra 566 kr
Rom om aftenen

Rom om aftenen

4.5
(4)

Nyd en 2-timers rundvisning i Rom ved solnedgang og oplev den smukke by i et nyt lys. Se adskillige af de største seværdigheder, inklusiv Pantheon, Capitol-højen, Piazza Navona og meget mere. Bestil din tur i dag og lad nedtællingen begynde!

Fra 370 kr
Segwaytur i Rom

Segwaytur i Rom

5.0
(1)

Udforsk Rom på den absolut skæggeste måde - fra en segway! En segway tur er den ideelle sightseeingtur for både familier med teenagere, par og dem der gerne vil se Rom og lære mere om den historiske by. Bestil dine billetter online and sikre dig din plads på den populære tur.

Fra 616 kr
Rom på en dag

Rom på en dag

3.8
(5)

Tag med os på en heldagstur i Rom og oplev alle byens højdepunkter. Du vil ikke bare se alle Roms berømte seværdigheder, du vil også få lov at spring køen over til både Colosseum, Vatikanmuseet og Peterskirken.

Fra 1059 kr
Engle og Dæmoner-turen

Engle og Dæmoner-turen

Besøg stederne fra Dan Browns verdensberømte roman 'Engle og Dæmoner' på en 3-timers rundtur i Rom til fods. Opdag Illuminati-bevægelsens hemmeligheder blandt Berninis statuer og tekst af Galileo. Sikre dig din plads, bestil dine billetter hjemmefra!

Fra 206 kr
Roms pladser

Roms pladser

Besøg Roms mest spetakulære pladser på denne 3-timers rundtur med en lille, intim turgruppe. Turen starter ved en af Roms mest berømte pladser, Peterspladsen, og fortsætter til Piazza Navona, Pantheon-templet, Trevi-fontænen og Den Spanske Trappe. Gå ikke glip af denne fantastiske tur, bestil din plads her!

Fra 616 kr
Roms springvand

Roms springvand

Kom med os på en guidet tur rundt i Rom og se byens mest fantastiske springvand. Besøg Piazza Navona, se Panthenon-templet, smid en mønt i Trevi-fontænen og beundre det smukke Triton-springvand. Sikre din plads på turen, bestil dine billetter hjemmefra!

Fra 206 kr
Aftentur i Rom

Aftentur i Rom

Nyd Roms magisk stemning om aftenen på denne 2,5-times rundtur til fods. Beundre de smukt oplyste pladser, springvand og renæssance- og barokarkitektur. Din lokale guide, som også er kunsthistoriker, vil fortælle dig om byens imponerende arkitektur og historie. Sikre dig din plads, bestil din tur hjemmefra!

Fra 616 kr
Borgias historisk tur til fods

Borgias historisk tur til fods

Tag med din lokale kunsthistoriker-guide på en fascinerende 2-timers tur rundt i Rom til fods. Lær om en af de mest magtfulde og kontroversielle romerske familier fra renæssancen og beundre nogle af de skatte den prominente Borgia-familie har efterladt. Bestil din tur hjemmefra!

Fra 616 kr
Spøgelsesjagt i Rom

Spøgelsesjagt i Rom

Tag på spøgelsesjagt i Rom på denne 2-timers aftentur til fods! Hør historierne om mystiske legender og spændende myter, som du går ned ad de historiske gader og led efter nogle af Roms genfærd. Turen inkluderer også nogle af Rom mest berømte seværdigheder oplyst i mørket.

Fra 616 kr
Roms krypter, katakomber og mørke hjerte

Roms krypter, katakomber og mørke hjerte

Udforsk Roms mørke fortid på denne uhyggelige tur til Roms krypter og katakomber! Besøg den antikke del af byen og gravsteder under de moderne gader. Udforsk de romerske katakomber, besøg Basilica San Clemente og Capuchin-krypten, også kendt som 'Knogle-kapellet'. Max. 20 per turgruppe! Bestil denne spændende tur her!

Fra 690 kr
Det bedste af Rom og Vatikanet

Det bedste af Rom og Vatikanet

Denne tur er en udvidet 4,5 times rejse gennem det antikke Roms gader og oplev Vatikanet i alt i sin pragt. Spring de lange køer over til Colosseum og Vatikan-museet sammen med din guide og udforsk to af Roms mest fantastiske attraktioner. Bestil din tur nu og sikre dig din plads på den populære tur!

Fra 813 kr
Guidet tur på Borghese-galleriet

Guidet tur på Borghese-galleriet

Nyd en guidet tur til en af Roms rigeste og mest interessante villaer, Borghese-galleriet. Galleriet huser en stor samling skulpturer og malerier af kunstnere som Bernini, Canova, Caravaggio og Titian. Se mere af Villa Borghese og haverne end alle andre, og til samme pris, som de ture, der indeholder mindre. Bestil din tur her!

Fra 484 kr
Tur til Trastevere m. eksklusiv privat middag

Tur til Trastevere m. eksklusiv privat middag

Sikre dig din plads på denne yderst begrænsede, eksklusive tur rundt i det charmerende Trastevere-kvarter og nyd en lækker autentisk 4-retters italiensk middag. Oplev Rom når den er allerbedst, bestil din tur i dag!

Fra 772 kr
Big Bus-ture Rom

Big Bus-ture Rom

5.0
(2)

Opdag Roms mest berømte seværdigheder og steder med Big Bus-turene! Der findes næppe et bedre sted at nyde synet af Rom end fra toppen af en åben dobbeltdækkerbus. Vælg mellem 24 eller 48-timers billetter og få fire gratis sightseeingture til fods inkluderet. Bestil din Hop-af Hop-på bustur her!

Fra 214 kr
78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv