Søg efter billetter

Hvorfor købe hos os?

Billetter til Rom

Velkommen til RomBilletter.dk, stedet for dig der ønsker billetter til attraktioner, oplevelser eller sightseeing i Rom.
Her kan du nemt og hurtigt købe billetter til sightseeing i Rom, billetter til en guidet tur i Vatikanet & Peterskirken, opleve Colosseum og Forum Romanum, nyde Rom om natten eller se Rom fra en segway. Eller hvad med en bustur til Pompei eller gå på opdagelse på Roms smukke pladser med en lokal guide?

  • Over 3,4 millioner solgte billetter

    4000+ oplevelser i 30 byer

  • 100% sikkert betalingssystem

    Du kan være 100% tryg når du køber på vores hjemmeside

  • Betal i DKK

    Du betaler i danske kroner! Ingen skjulte gebyrer

Lignende oplevelser

Lignende kategorier

2-i-1: Vatikanet og Last Judgment Show

Fra kr 1024

Kom med på denne 2-i-1 oplevelse, hvor du springer køen over, inden du får en guidet tur rundt i Vatikanet. Du ser den vidunderlige kunst indenfor, inklusiv Michelangelo's kunstværk kaldet The Last Judgment i Det Sixtinske Kapel - både på normal vis og som en del af et show i teatret. 

Højdepunkter

- Spring køen over til Vatikanet
- Få en guidet tur med en historisk ekspert
- Se Michelangelos loft i Det Sixtinske Kapel
- Oplev Renæssancens kunst som aldrig før

Hvad kan jeg forvente?

Vær forberedt på at blive blæst bagover af den smukke kunst og Vatikanets storhed. Du får en guidet tur gennem Vatikanet, hvor du lærer alle detaljerne om de imponerende mesterværker: Såsom Michelangelos loft i Det Sixtinske Kapel såvel som de uforglemmelige fresko malerier af Raphael og selvfølgelig de mange forskellige typer skulpturer.

Efter din tur gennem Vatikanet og katakomberne kommer du ind i den betagende Peterskirke. Her ser du de smukke mosaikker og statuer. Kirken lyser op i marmor og guld. Tag et øjeblik, hvor du lader det hele synke ind. Når din tur gennem kirken er ovre, kan du slappe af i et par timer - på en café eller hvad end du foretrækker - inden du går mod teatret, der ligger i nærheden af kirken. Der finder du dine pladser og lader dig blive imponeret af et show, der inkluderer Michelangelos The Last Judgment i lys og special effects. Showet fortæller en historie gennem Renæssance kunsten på en måde, der aldrig er set før!

Hvordan fungerer det?

Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med på turen. Mobilbilletter er accepteret.

Vigtig information

- Der er en dress code. Shorts og ærmeløse toppe er ikke tilladt. Knæ og skuldre skal være dækket - og dette gælder for både mænd og kvinder. Du kan risikere at blive nægtet adgang, hvis du ikke følger disse regler.

Billetkategorier

Voksen (18+)
Barn (6-17)
Spædbarn (0-5)

Hvad er ikke med i prisen?

Drikkepenge.
Transport til og fra dit hotel.
Mad og drikkevarer.

Øjeblikkelig bekræftelse

Mobilbillet accepteres

Live guide

Varighed: 5 timer

Hvad er med i prisen?

Spring køen over-billet til Vatikanet.
En guidet tur.
Renæssance show.

Afgangstider

Vejviser

Adresse
Via Sebastiano Veniero, 21 00192 Rom Italien

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.