Søg efter billetter

Lignende oplevelser

Lignende kategorier

Vatikan-museet, det Sixtinske Kapel & Peterskirken

4.5 (211)
Fra kr 566

Denne bedst sælgende tur tager dig med rundt til det bedste af Vatikanet, Vatikanets museer, Det Sixtinske Kapel, katakomberne, de underjordiske grave, hvor de tidligere paver ligger, og Peterskirken. Bestil dine billetter hjemmefra og sikre dig din plads på denne populære tur!

Højdepunkter

- Nyd en 3 timers guidet tur rundt i Vatikanet
- Udforsk Vatikanets verdensberømte museer
- Oplev det Sixtiniske Kapels skønhed
- Se de underjordiske gange kaldet Vatikanets katakomber
- Beundre Peterskirken indefra
- Nyd en tur, der er populær blandt danskere

Hvad kan jeg forvente?

Oplev Roms højdepunkter
På denne tur vil du opleve højdepunkter fra Vatikanets enestående kunstsamling, inklusiv Raphaels værelser, Det Sixtinske Kapel og Belvederes gårdsplads.

Din engelsktalende guide har en omfattende viden om alt du ser på turen, særligt Det Sixtinske Kapel og den berømte maler Michelangelo og vil sikre, at du får det maksimale ud af din tid i Vatikanet. Vores guider på vores Vatikanture er meget populære og har fået mange rosende ord med på vejen fra vores danske gæster. 

Efter besøget i Det Sixtinske Kapel går turen igennem de underjordiske gange kaldet Vatikanets katakomber - en sjælden oplevelse i Vatikanet, hvor de tidligere paver ligger begravet.

Vi fortsætter derefter til Peterskirken, den største kirke i verden, bygget på stedet, der menes at være, hvor Sankt Peters ligger begravet. Her får du lov til at nyde det enestående syn op i kuplen fra gulvet. (Denne tur inkluderer ikke indgang op i kuplen. Billetter kan købes på stedet). 

Turen slutter udenfor Peterskirken, hvor der er mulighed for at diskutere Vatikanets historie, schweizergarden og hvordan Peterspladsen er designet. 

Turen foregår på engelsk. 

Hvordan fungerer det?

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med på din tur. 

Hvor begynder turen?
Turen starter ved When In Rome Tours-kontoret. Adressen vil fremgå af din e-billet. Du bedes møde op 30 min. inden turen starter.  

Hvor ender turen?
Turen ender ved Peterskirken. 

Hvor lang tid varer turen?
Turen varer ca. 3 timer.

Er der en dress code?
Ja, der er en streng dress code i Vatikanet. Skuldre og knæ skal være dækket, det gælder for både mænd og kvinder. Du må godt have sandaler på. 

Vigtig information

  • Du springer alle officielle køer over og de kan være meget lange, helt op til flere timer. Dog kan der på nogle dage som romersk/katolske helligdage, weekender og andre højtider være kø. Dette kan ikke undgås, men disse køer vil stadig være kortere end de officielle køer.
  • Lukkede datoer kan opstå med meget kort varsel. I dette tilfælde kontakter vi dig og tilbyder alternative datoer eller refunderer din booking.  

  • Da der er høj sikkerhed og flere sikkerhedscheck anbefaler vi kraftigt at der ikke medbringes store tasker eller poser!
  • Denne tur en gåtur, da køretøjer ikke er tilladt i Vatikanet, så husk passende fodtøj!

Billetkategorier

Findes der børnebilletter?
Ja, der er børnebilletter for børn mellem 6-17 år. Børn under 6 år er gratis i følge med en betalende voksen. 

Åbningstider

- April til oktober kl. 8.45 og 10:45. - November til marts kl. 11. - Lukket søndage og på katolske helligdage!

Fantastisk: 4.5

Bestil

tor, 13 dec 2018

Bestseller

Øjeblikkelig bekræftelse

Print ud e-billet

Spring køen over

Audioguide

Live guide

Varighed: 3 timer

Åbningstider

- April til oktober kl. 8.45 og 10:45. - November til marts kl. 11. - Lukket søndage og på katolske helligdage!

Vejviser

Vatikan-museet, det Sixtinske Kapel & Peterskirken

When In Rome Tours Via Sebastiano Veniero 21 000192 Roma, Italy