Søg efter billetter

Hvorfor købe hos os?

  • 100% sikkert betalingssystem

  • Betal i danske kroner

  • Over 3.5 millioner solgte billetter

Lignende oplevelser

Lignende kategorier

Vatikanet & Det Sixtinske Kapel: Rundvisning - 2 timer

4.4 (480)

Oplev det bedste ved Vatikanet i Rom uden at bruge hele dagen på benene. På denne hurtige og informative tur gennem Vatikanet ser du de flotte kunstværker, der gemmer sig inde i museerne! En guide med ekspertise i kunsthistorie viser dig rundt indenfor, så du får et historisk overblik over de skatte, som Vatikanstaten gemmer på - og så behøver du ikke vente i køen udenfor!

Højdepunkter

- Nyd en 2-timers rundvisning i Vatikanet
- Udforsk Vatikanets verdensberømte museer
- Oplev det fantastiske Sixtiniske Kapel
- Udforsk selv Peterskirken efter rundvisningen
- Hør mere om Vatikanet fra din guide

Hvad kan jeg forvente?

Denne fascinerende rundvisning giver dig adgang til de bedste kunstværker i Vatikanets museer. Museerne indeholder efterhånden en stor samling af flotte malerier og detaljerede skulpturer - og nu har du mulighed for at se dem!

Du får rundvisningen af en guide, der har ekspertise i kunsthistorie. Vedkommende viser dig kunstværkerne, fortæller levende og entusiastisk om dem og sikrer sig undervejs, at du får mest muligt ud af dit besøg. Vores guides på vores ture til Vatikanet er meget vellidte, og vi får tit positive tilbagemeldinger fra vores danske gæster. 

Iblandt det, du iagttager og hører mere om under rundvisningen, er selvfølgelig museerne, det store runde lokale, Belvedere gårdspladsen og naturligvis Det Sixtinske Kapel. Nyd stilheden, læn nakken tilbage og se op på loftet; det imponerende kunstværk malet af Michelangelo.

Efter dit besøg i Det Sixtinske Kapel får du adgang til Peterskirken. Her kan du for eksempel se Pietà statuen, som også er et af Michelangelos værker. Statuen er en afbildning af Jesus, der ligger i skødet på Jomfru Maria. Denne smukke kirke er fyldt med guld og marmordetaljer, og du er velkommen til at gå rundt i kirken på egen hånd lige så længe, som du ønsker!

Hvordan fungerer det?

Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med på din tur. 

Vigtig information

- Du springer alle officielle køer over, og de kan være meget lange. Dog kan der på nogle dage som romerske/katolske helligdage, weekender og andre højtider være kø. Dette kan ikke undgås, men disse køer vil stadig være kortere end de officielle køer. 
- På grund af Vatikanets store popularitet og antallet af besøgende på stedet, kan din rundvisning komme til at tage længere end beregnet. 
- Lukkede datoer kan opstå med meget kort varsel. I dette tilfælde kontakter vi dig og tilbyder alternative datoer eller refunderer din booking. 
- Da der er høj sikkerhed og flere sikkerhedscheck, anbefaler vi kraftigt, at der ikke medbringes store tasker eller poser.
- Denne tur en gåtur, da køretøjer ikke er tilladt i Vatikanet, så husk passende fodtøj.
- Der er en streng dress code i Vatikanet. Skuldre og knæ skal være dækket, det gælder for både mænd og kvinder. Du må godt have sandaler på. 

Billetkategorier

Voksen (18+)
Barn (6-17)
Spædbarn (0-5): Gratis

Bestil
Fra 508 kr

fre, 31 maj 2024

Bestseller

Øjeblikkelig bekræftelse

Mobilbillet accepteres

Live guide

Varighed: 2 timer

Hvad er med i prisen?

- Adgang til Vatikanmuseet.
- Adgang til Det Sixtinske Kapel og Peterskirken.
- En to timers rundvisning.

Når du ankommer til mødestedet, er det vigtigt at alle over 12 år, skal fremvise en negativ COVID-19 test, for at gæster, ansatte og optrædende kan følge sig sikre. Dette skal fremvises på en af følgende måder:

Fremvisning af Corona pas, hvor det fremgår:
-At man er fuldt vaccineret (Begge doser), og den sidste indsprøjtning er mindst 14 dage gammel, eller
-En negativ test (PCR eller kvik test) der ikke er ældre end 48 timer, eller
-Man kan bevise man har haft COVID-19 indenfor de sidste 6 måneder.

Afgangstider

Vejviser

Vatikanet & Det Sixtinske Kapel: Rundvisning - 2 timer

Adresse
When In Rome Tours Via Sebastiano Veniero 21 000192 Roma, Italy

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.