Søg efter billetter

Hvorfor købe hos os?

Billetter til Rom

Velkommen til RomBilletter.dk, stedet for dig der ønsker billetter til attraktioner, oplevelser eller sightseeing i Rom.
Her kan du nemt og hurtigt købe billetter til sightseeing i Rom, billetter til en guidet tur i Vatikanet & Peterskirken, opleve Colosseum og Forum Romanum, nyde Rom om natten eller se Rom fra en segway. Eller hvad med en bustur til Pompei eller gå på opdagelse på Roms smukke pladser med en lokal guide?

  • Over 3,4 millioner solgte billetter

    4000+ oplevelser i 30 byer

  • 100% sikkert betalingssystem

    Du kan være 100% tryg når du køber på vores hjemmeside

  • Betal i DKK

    Du betaler i danske kroner! Ingen skjulte gebyrer

Lignende oplevelser

Lignende kategorier

De bedste højdepunkter i Vatikanet

4.4 (457)
Fra kr 427

Oplev det allerbedste i Vatikanet uden at bruge hele dagen på benene. På denne tur ser du højdepunkterne i Vatikanet i Rom og lærer mere om stedet fra din guide med stor viden om kunsthistorie. Denne tur er den bedste måde at se, hvad Vatikanstaten har at byde på, mens du undgår de mange og lange køer.

Højdepunkter

- Nyd en 2-timers guidet tur rundt i Vatikanet
- Udforsk Vatikanets verdensberømte museer
- Lær mere om Vatikanet fra din guide
- Oplev det fantastiske Sixtiniske Kapel
- Besøg Peterskirken på egen hånd bagefter

Hvad kan jeg forvente?

Denne henrivende tur dækker alle de største højdepunkter i Vatikanets museer og den kæmpemæssige kunstsamling. 

Din guide med ekspertise i kunsthistorie viser dig rundt på det kæmpemæssige museum og sikrer sig, at du får mest muligt ud af din tid i Vatikanstaten. Vores guides på vores Vatikanture er vellidte, og vi får tit positive tilbagemeldinger fra vores danske gæster. 

Iblandt de ting, du ser og lærer om under turen, er museerne, det store runde lokale, Belvedere gårdspladsen og naturligvis Det Sixtinske Kapel. Tag dig god tid til at stå der, se op på loftet kreeret af Michelangelo, og nyd stilheden af alle andre, der er lige så fortryllede af dette kunstværk, som du er.

Efter besøget i Det Sixtinske Kapel, som er det sidste stop på turen, får du adgang til Peterskirken. Her kan du for eksempel se Pietà statuen af Michelangelo. Statuen er en afbildning af Jesus, der ligger i skødet på Jomfru Maria. Med alle disse guld og marmordetaljer i denne smukke kirke kan du på egen hånd gå rundt i kirken, lige så længe du ønsker!

Hvordan fungerer det?

Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med på din tur. 

Vigtig information

- Du springer alle officielle køer over, og de kan være meget lange. Dog kan der på nogle dage som romerske/katolske helligdage, weekender og andre højtider være kø. Dette kan ikke undgås, men disse køer vil stadig være kortere end de officielle køer. 
- På grund af attraktionens store popularitet og antallet af besøgende på stedet, kan din rundvisning komme til at tage længere end beregnet. 
- Lukkede datoer kan opstå med meget kort varsel. I dette tilfælde kontakter vi dig og tilbyder alternative datoer eller refunderer din booking. 
- Da der er høj sikkerhed og flere sikkerhedscheck, anbefaler vi kraftigt, at der ikke medbringes store tasker eller poser.
- Denne tur en gåtur, da køretøjer ikke er tilladt i Vatikanet, så husk passende fodtøj.
- Der er en streng dress code i Vatikanet. Skuldre og knæ skal være dækket, det gælder for både mænd og kvinder. Du må godt have sandaler på. 

Billetkategorier

Voksen (18+)
Barn (6-17)
Spædbarn (0-5): Gratis

Bestseller

Øjeblikkelig bekræftelse

Print ud e-billet

Live guide

Varighed: 2 timer

Hvad er med i prisen?

- Adgang til Vatikanmuseet.
- Adgang til Det Sixtinske Kapel og Peterskirken.
- En to timers rundvisning.

Afgangstider

Vejviser

Vatikanet om morgenen

Adresse
When In Rome Tours Via Sebastiano Veniero 21 000192 Roma, Italy

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.