Søg efter billetter

Lignende oplevelser

Lignende kategorier

VIP-dagstur til Capri

Fra kr 2043
Kom med os på en eksklusiv VIP-tur til Capri med afgang fra Rom. Besøg øen Capri, få en rundvisning på parfumefabrikken Carthusia, smag på limoncello og udforsk den berømte Blå Grotte (valgfrit). 

Højdepunkter:
- Nyd en heldagstur til øen Capri fra Rom
- Læn dig tilbage og slap af på bussen til Napoli havn
- Nyd turen i speedbåd til Capri
- Udforsk byerne Capri og Anacapri
- Besøg den berømte Blå Grotte (valgfrit, ikke inkluderet)
- Begejstre dine sanser på Carthusia-parfumeriet
- Smag på limoncello fra Capri
- Nyd en lille turgruppe på max. 25 eller færre

Besøg øen Capri
Med denne VIP-tur undgår du turistmasserne, de lange køer og langsommelig offentlig transportstid, som du stiger på den private turbus. Vi tager os af det hele!

Turen starter fra centrum af Rom, hvor du vil møde din guide. Hop ombord bussen og kør mod havnen i Napoli, inklusiv et kort morgenmadsstop. Fra havnen i Napoli vil du nyde en times tur i speedbåden direkte til Capri.

Velankommet vil du møde din lokale guide, som vil tage dig gennem byerne Capri og Anacapri. Her vil du opdage øens enestående, autentiske steder og spændende historie. 

Med din dygtige guide ved din side vil du komme på en enestående tur som ingen andre. Slap af og smag på limoncello fra Capri i centrum af byen. Begejstre dine sanser i det skønner parfumeri Carthusia, hvor alt er lavet eksklusivt fra naturlige, lokale ingredienter og hør legenden om hvordan den velduftende fabrik skabte Capris første parfume i 1380. 

Herefter vil du få tid til at udforske øen på egen hånd. Tag på en afslappende spadsertur gennem byens smalle gader eller shop i de mange butikker med håndlavede produkter, eller spis en lækker antipasto forret i en af de mange lokale bistroer. 

Du vil også få muligheden for at besøge den verdenskendte Blå Grotte, som er omdrejningspunkt for et utal af bøger, film, malerier og digte. Din guide vil tage sig af alt det praktiske og hjælpe dig på denne enestående turoplevelse. Hør om grottens historie, inden du oplever øen Capris mest spetakulære sted. 

Efter dit (valgfrie) besøg til den Blå Grotte, vil du mødes med resten af turgruppen og fortsætte din tur. 

Sent på eftermiddagen vil du vende tilbage til havnen for at tage speedbåden tilbage til Napoli, hvor din bus venter på at tage dig tilbage til Rom. 

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med på din tur. 

Hvor begynder turen?
Turen starter i midten af Piazza del Popolo ved det store springvand med løverne og obelisken. Du bedes møde op 15 min. inden din tur starter. 

Hvor ender turen?
Turen ender ved Viale Washington tæt på Piazza del Popolo. 

Hvor lang tid varer turen?
Turen varer 14 timer.

Hvilket sprog foregår turen på?
Turen foregår på engelsk. 

Findes der børnebilletter?
Ja, børnebilletter er tilgængelige for børn mellem 2-14 år. Børn under 2 år er gratis ifølge med en betalende voksen. 

Vigtig information:
- Bemærk venligst, at bådturen til Capri kan blive påvirket af omskifteligt vejr. Hvis du har tendens til søsyge, bør du tage de nødvendige foranstaltninger. 
- Nogle af stederne vi besøger på turen har ikke skygge og kan blive varmt i direkte sol. Vi anbefaler, at du medbringer en hat, solcreme og en flaske varm, når det er varmt. 
- Bemærk venligst, at et besøg til den Blå Grotte er tilgængelig per forespørgelse for €30. Du kan kun bestille et besøg gennem din guide og du kan kun betale kontakt. 
- Adgang til den Blå Grotte er afhængig af vejrforholdene. Bemærk venligst, at hvis du vælger denne service vil du få glip af noget af turen i Capri eller Anacapri afhængigt af tidspunktet for besøget til den Blå Grotte. 

Åbningstider

Turen afgår mandag, onsdag og lørdag kl. 7.30.

Bestil

tor, 13 dec 2018

Øjeblikkelig bekræftelse

Print ud e-billet

Live guide

Varighed: 14 timer

Åbningstider

Turen afgår mandag, onsdag og lørdag kl. 7.30.

Vejviser

VIP-dagstur til Capri