Søg efter billetter

Hvorfor købe hos os?

  • 100% sikkert betalingssystem

  • Betal i danske kroner

  • Over 3.5 millioner solgte billetter

Lignende oplevelser

Lignende kategorier

Vatikanet & Det Sixtinske Kapel: Rundvisning fredag aften

4.5 (4)

Få en helt særlig oplevelse i Rom: Udforsk Vatikanmuseerne og Det Sixtinske Kapel om aftenen! På denne aftentur bliver du vist rundt i de forskellige gallerier af din guide, hvor du blandt andet ser Raphaels værelser. Med denne billet besøger du museerne uden lange køer, mange mennesker og så undgår du varmen fra dagtimerne!

Højdepunkter

- Besøg Vatikanmuseerne efter den officielle lukketid 
- Undgå turistmasserne og varmen i dagstimerne
- Se det smukke loft i Det Sixtinske Kapel
- Besøg Raphaels værelser
- Lån et headset så du altid kan høre din guide

Hvad kan jeg forvente?

Hvert år åbner Vatikan-museet op om aftenen efter lukketid for et yderst begrænset antal datoer om året. Hvis det lykkes dig at få en plads på vores 'Aftentur til Vatikan-museet', så kan du godt glæde dig! 

Hvis du nogensinde har besøg Vatikanet på en sommer dag, så vil du hurtigt opdage, at et besøg om aftenen er ret anderledes. De lange, stressende køer af mennesker og overophedede rum er væk. I stedet kan du nyde en afslappende rundvisning og opleve det bedste af museet. 

Som du udforsker Vatikan-museet sammen med din dygtige engelsktalende guide, vil du opleve mange af de samme højdepunkter som på vores dagsture. Du vil beundre vævernes fantastiske arbejde i galleriet med vægtæpper og de smukke malede lofter i Candelabra-galleriet. 

Du vil også udforske Raphaels værelser, som viser mesterens allerbedste. Din karismatiske guide vil fortælle dig om historien bag kunsten og kunsterne. 

Endelig vil du opleve Vatikan-museets ultimative højdepunkt, det Sixtinske Kapel, og den unikke atmosfære om aftenen. Ganske få har fået muligheden får at se under Michelangelos vigtigste kreation på denne tid af aftenen! 

Hvordan fungerer det?

Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med på din tur. 

Vigtig information

- For at besøge religiøse steder skal du opfylde en striks dress code. Knæ og skuldre skal være dækket på både mænd og kvinder. City Wonders og Ticmate er ikke ansvarlige, hvis du bliver nægtet indgang pga. upassende påklædning.
- Der kan forekomme ekstra sikkerhedskontrol pga. øget global sikkerhed. Det kan betyde forsinkelser ved sikkerhedscheckene. Vi beder dig derfor ikke medbringe store tasker eller rygsække på din tur. Vatikanet tillader kun små tasker og tillader ikke store tasker, kamerastativer, paraplyer eller rygsække. 
- Du kan benytte de gratis skabe til Vatikanet, men det kan betyde, at du skal forlade din tur tidligt for at hente dem igen ved indgangen.  

Billetkategorier

Børnebilletter er tilgængelige for børn mellem 6-18 år. Børn under 6 år er gratis i følge med en betalende voksen. 

Bestil
Fra 617 kr

fre, 31 maj 2024

Nem afbestilling Nem afbestilling
Få billetterne refunderet op til 48 timer før den bestilte dato. Et afbestillingsgebyr på op til 20% per billet kan forekomme.

Øjeblikkelig bekræftelse

Print ud e-billet

Live guide

Varighed: 2 timer 30 minutter

Hvad er med i prisen?

- Et besøg til Vatikanmuseet efter lukketid.
- Et headset.

Afgangstider

Vejviser

Vatikanet & Det Sixtinske Kapel: Rundvisning fredag aften

Adresse
The corner of Viale Vaticano and Via Tunisi 00192 Roma RM Italy

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.