Søg efter billetter

Hvorfor købe hos os?

  • 100% sikkert betalingssystem

  • Betal i danske kroner

  • Over 3.5 millioner solgte billetter

Lignende oplevelser

Lignende kategorier

Vatikanet & Det Sixtinske Kapel: Haverne og morgenmad

Nyd en eksklusiv halvdagstur gennem Vatikanmuseerne i Rom og besøg de smukke haver! Med den billet undgår du turistmasserne, spiser en lækker morgenmad og får en rundvisning i museerne. Du besøger også Det Sixtinske Kapel og Peterskirken!

Højdepunkter

- Nyd en eksklusiv tur i Vatikanmuseerne
- Oplev Vatikanets haver
- Undgå menneskemængderne med tidlig indgang
- Besøg Det Sixtinske Kapel og Peterskirken
- Se Vatikanets kæmpemæssige kunstsamling
- Spis en skøn morgenmadsbuffet m. drikkevarer
- Slap af på din 45-min. tur i en åben bus
- Lær om Vatikanets kunst og historie 
- Nyd en 3 timers rundvisning i museet
- Hør alt perfekt gennem dine høretelefoner

Hvad kan jeg forvente?

Kom ind i Vatikan-museet mens det stadig er stille og uvurderlig kunst venter på turistmasserne ankommer.

Nyd en dejlig amerikansk morgenmadsbuffet i Vatikanets café, hvor du finder alt fra croissanter til muffins, æg, pandekager, frisk frugt, syltetøj, cornflakes, cookies, friskpresset juice eller andre kolde eller varme drikke.  

Hop på en åben bus med skyggetag og kør gennem de skjulte stier i Vatikanstaten, som kun lige er blevet åbnet for offentligheden. Din guide vil underholde med historiske anekdoter og spændende fakta. 

Her vil du blive blandt de få priviligerede der ser Vatikanets togbane, den kæmpe 2000-jubilæumsklokke, den smukke meditationshave brugt blandt paverne siden 1279, og Pavens private helikopterlandingsbane. 

Din guide og historiske ekspert vil tage dig på en 3 timers tur gennem historien. Med de uendelige sale og så meget at se, er denne tur strikket sammen så du ser det bedste museet har at tilbyde.  

Gå i historiens fodspor: kardinaler, paver, kunstnere som har ændret verden - og hør om dramaet der udspillede sig under dine fødder.

Din tur slutter ved Peterskirken, hvor du vil få mulighed for at beundre den smukke kirke og dens mesterværker.  

Hvordan fungerer det?

Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med på din tur. 

Hvor begynder turen?
Turen starter ved bunden af de brede trin på den anden side af gaden overfor Vatikant-museet. Trinene ligger mellem Caffé Vaticano og Hotel Alimandi Vaticano på hjørnet af Viale Vaticano og Via Tunisi. 

Du bedes møde op 15 min. inden din tur starter. 

Hvor slutter turen?
Turen ender ved Peterskirken. De fleste onsdage, når Peterskirken er lukket, ender turen ved Vatikan-museets indgang. 

Hvor lang tid varer turen?
Turen varer 5 timer.

Hvilke sprog findes turen på?
Turen foregår på engelsk. 

Er der en dress code?
Ja, for at besøge religiøse steder skal du opfylde en striks dress code. Knæ og skuldre skal være dækket på både mænd og kvinder. City Wonders og Ticmate er ikke ansvarlige, hvis du bliver nægtet indgang pga. upassende påklædning. 

Findes der børnebilletter?
Ja, børnebilletter er tilgængelige for børn mellem 6-18 år. Bemærk venligst, at børn under 6 år ikke er tilladte på denne tur. 

Vigtig information

- Der kan forekomme ekstra sikkerhedskontrol pga. øget global sikkerhed. Det kan betyde forsinkelser ved sikkerhedscheckene. Vi beder dig derfor ikke medbringe store tasker eller rygsække på din tur. Vatikanet tillader kun små tasker og tillader ikke store tasker, kamerastativer, paraplyer eller rygsække. 
- Du kan benytte de gratis skabe til Vatikanet, men det kan betyde, at du skal forlade din tur tidligt for at hente dem igen ved indgangen. 
- Onsdag morgen og eftermiddag kan Peterskirken være lukket pga. pavens audiens på Peterspladsen. Hvis du ønsker at besøge kirken råder vi dig til at besøge den en anden dag. Peterskirken kan også lukke uden varsel pga. religiøse ceremonier. Når det sker tilbyder vi vores kunder en længere tur i Vatikant-museet, så turen forbliver lige lang. Vi forsøger at advicere om planlagte ændringer i Peterskirkens åbningstider, men det er ikke altid muligt, og i disse tilfælde er vi ude af i stand til at refundere dine billetter eller give rabat.
- Vi kan desværre ikke akkommodere gæster med kørestol eller andet behov for særlig assistance. Vi kan heller ikke akkommodere barnevogne eller klapvogne på denne tur. 

Bestil
Fra 1.283 kr

lør, 7 aug 2021

Nem afbestilling Nem afbestilling
Få billetterne refunderet op til 48 timer før den bestilte dato. Et afbestillingsgebyr på op til 20% per billet kan forekomme.

Øjeblikkelig bekræftelse

Print ud e-billet

Varighed: 5 timer

Hvad er med i prisen?

- Adgang til Vatikanmuseerne, Det Sixtinske Kapel og Peterskirken.
- Adgang til Vatikanets haver.
- Morgenmad.
- Transport gennem Vatikanet.
- En rundvisning.
- Høretelefoner.

Afgangstider

Vejviser

Vatikanet & haverne m. morgenmad

Adresse
The corner of Viale Vaticano and Via Tunisi 00192 Roma Italy

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.