Søg efter billetter

Hvorfor købe hos os?

  • 100% sikkert betalingssystem

  • Betal i danske kroner

  • Over 3.5 millioner solgte billetter

Lignende oplevelser

Lignende kategorier

Roms krypter, katakomber og mørke hjerte

Udforsk Roms mørke fortid på denne uhyggelige tur til Roms krypter og katakomber! Besøg den antikke del af byen og gravsteder under de moderne gader. 

Højdepunkter

- Opdag Roms mørke fortid
- Udforsk de romerske katakomber
- Besøg Basilica San Clemente, som kun få ser
- Oplev Capuchin-krypten - 'Knogle-kapellet'
- Nyd en lille turgruppe (max. 20)

Hvad kan jeg forvente?

Denne tur tager dig dybere ind i Roms underlige historie og ind til kernen af den antikke by. Du vil besøge tre uforglemmelige steder med en ting til fælles, de er usædvanlige og bizare steder. 

Vi starter med at besøge de romerske katakomber. De mange tunneller der snor sig under byen, dateres tilbage til det 2. århundrede, var engang gravsted og skjulested for de første kristne i Rom. De stammer fra en tid, hvor Nero var kendt for at torturere kristne og tunnellerne blev derfor en gemmested, samt til begravelser og fejringer. 

Næste stop er Basilica San Clemente, et andet sted få besøgende nogensinde ser. Her vil du følge i en præsts fodspor, han mente at kunne høre rendende vand inde i kirken, og opleve de fantastiske lag af historie. 

Du vil også få en rundvisning i Capuchin-krypten, kendt lokalt som 'Knogle-kapellet'. De ægte kranier og dødningehoveder, lyserkroner er ryghvirvler og hele skelletter i kåber. 

Nyd lidt tid på egen hånd til at spise middag på en lokal restaurant eller gå en tur rundt i Rom historiske centrum. 

Som mørket lægger sig over Rom, bliver det til en anden by, en by fyldt med legender og mysterier, hvor tusindvis af års historie ligger bag hver en sten. Sammen med din guide vil du krydse Tiber-floden og gå over pladser og høre historier om mord og bedrag. 

Hvordan fungerer det?

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med på din tur. 

Vigtig information

Er der en dress code?
Ja, for at besøge religiøse steder skal du opfylde en striks dress code. Knæ og skuldre skal være dækket på både mænd og kvinder. City Wonders og Ticmate er ikke ansvarlige, hvis du bliver nægtet indgang pga. upassende påklædning. 

Foregår meget af turen til fods?
Turen involverer en del til fods på bakker og trapper, så vi anbefaler behagelige sko. 

- Bemærk venligst, at Rom er en af de mest besøgte byer i verden, hvilket betyder, at nogle steder kan være ekstremt travle i højsæsonen. Nøje planlægning begrænser, hvor store menneskemængder vi møder på turen, men nogle steder er uundgåeligt travle. 

Billetkategorier

Voksen 15+
Børn 2-14
Mindre børn 0-2 (gratis)

Åbningstider

Turen afgår dagligt, undtagen mandag, kl. 14.30.

Bestil
Fra 720 kr

søn, 14 jul 2024

Nem afbestilling Nem afbestilling
Få billetterne refunderet op til 48 timer før den bestilte dato. Et afbestillingsgebyr på op til 20% per billet kan forekomme.

Øjeblikkelig bekræftelse

Print ud e-billet

Live guide

Varighed: 7 timer 30 minutter

Afgangstider

Vejviser

Roms krypter, katakomber og mørke hjerte

Adresse
Piazza Barberini 00187 Roma Italy

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.