Bestil billetter til Colosseum

Colosseum

Oplev Colosseum, Forum Romanum og hele det antikke Rom med en af vores fuld guidede turer. Billetterne Til det antikke Rom kan med fordel købes her!

Colosseum
 
Colosseum med spring-køen-over

Colosseum med spring-køen-over

5.0
(3)

Bestil dine billetter hjemmefra, og spring-køen-over til Colosseum! Vi sender din billet direkte til din indbakke, så du kan gå på opdagelse i Colosseum, Forum Romanum og Palatine Hill i dit eget tempo, når du vil!

Fra 242 kr
Vatikanet og Colosseum m. spring-køen-over

Vatikanet og Colosseum m. spring-køen-over

4.5
(2)

Spring køen over til to af de mest populære seværdigheder i Rom - Vatikanet og Colosseum! Hvis du bestiller dine billetter til Vatikanet og Colosseum m. spring-køen-over samlet sparer du 5% sammenlignet med hver for sig. Gør som andre smarte rejsende, bestil dine billetter hjemmefra!

Fra 566 kr
Tur til Vatikanet & Colosseum m. spring-køen-over

Tur til Vatikanet & Colosseum m. spring-køen-over

4.2
(6)

Denne 2-i-1-billet- og turoplevelse kombinerer en af vores mest populære guidede ture i Vatikanet (inklusiv Peterskirken) med en spring-køen-over-billet til Colosseum. Billetten giver også adgang til Forum Romanum og Palatinerhøjen. Denne tur er virkelig populær, så sørg for at bestille din tur i god tid!

Fra 698 kr
Det bedste af Rom 2 timer

Det bedste af Rom 2 timer

4.7
(50)

Tag på en guidet rundvisning af Colosseum og Forum Romanum og spring de lange indgangskøer over sammen med din guide! Hør om Rom under antikken og se de gamle ruiner komme til live.

Fra 452 kr
Det bedste af Rom 3,5 time

Det bedste af Rom 3,5 time

4.6
(38)

Tag med os på en 3½-times tur som omfatter Colosseum, Forum Romanum, Pantheon, Trevi-fontænen og Piazza Navona. Oplev det bedste af Rom sammen med en guide og lær mere om byens imponerende historie.

Fra 534 kr
Colosseum & Rom om aftenen

Colosseum & Rom om aftenen

Vores 2-i-1-tur begynder med et besøg i Colosseum, et kig ned i den sjældne sete kælder i Colosseum. Næste punkt er en rundvisning i Forum Romanum med tid til selv at udforske Palætinerhøjen bagefter. Afslut din dag med en guidet aftentur i hjertet af Rom!

Fra 698 kr
78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv