Vatikanet m. spring-køen-over

Vatikanet m. spring-køen-over

4.0
(1)

Spring køen over til Vatikanet med forudbestilte billetter! Bare print din billet ud, gå direkte udenom den lange kø og direkte ind i Vatikanet. Undgå at spilde din dyrebare tid med at stå i kø, bestil dine indgangsbilletter til Vatikanet med spring-køen-over hjemmefra!

Fra 288 kr
Tur til Vatikanet & Colosseum m. spring-køen-over

Tur til Vatikanet & Colosseum m. spring-køen-over

4.2
(6)

Denne 2-i-1-billet- og turoplevelse kombinerer en af vores mest populære guidede ture i Vatikanet (inklusiv Peterskirken) med en spring-køen-over-billet til Colosseum. Billetten giver også adgang til Forum Romanum og Palatinerhøjen. Denne tur er virkelig populær, så sørg for at bestille din tur i god tid!

Fra 698 kr
Guidet tur på Borghese-galleriet

Guidet tur på Borghese-galleriet

Nyd en guidet tur til en af Roms rigeste og mest interessante villaer, Borghese-galleriet. Galleriet huser en stor samling skulpturer og malerier af kunstnere som Bernini, Canova, Caravaggio og Titian. Se mere af Villa Borghese og haverne end alle andre, og til samme pris, som de ture, der indeholder mindre. Bestil din tur her!

Fra 484 kr
Vatikanet og Colosseum m. spring-køen-over

Vatikanet og Colosseum m. spring-køen-over

4.5
(2)

Spring køen over til to af de mest populære seværdigheder i Rom - Vatikanet og Colosseum! Hvis du bestiller dine billetter til Vatikanet og Colosseum m. spring-køen-over samlet sparer du 5% sammenlignet med hver for sig. Gør som andre smarte rejsende, bestil dine billetter hjemmefra!

Fra 566 kr