Bestil billetter til Vatikanet

Vatikanet

Oplev Vatikanet, Det Sixtinske Kapel, Peterskirken i Rom, og spring alle de meget lange køer over. Billetter til guidet rundturer kan købes her!

Vatikanet
 
Vatikanets Museum, katakomberne og Peterskirken

Vatikanets Museum, katakomberne og Peterskirken

4.3
(179)

Oplev tre af Roms mest populære seværdigheder: Vatikanets museum, Vatikanets katakomber og Peterskirken - alt sammen i en tur. Bestil dine billetter hjemmefra og spring alle køer over!

Fra 479 kr
Vatikanet om morgenen

Vatikanet om morgenen

4.4
(73)

Bestil dine billetter til vores tur til Vatikanet om morgenen online og sikre dig din plads på denne populære tur! Besøg Vatikanets museer, beundre Det Sixtinske Kapel og udforsk Peterskirken. Bestil hjemmefra og spring køen over til Vatikanet!

Fra 398 kr
Vatikanet om eftermiddagen

Vatikanet om eftermiddagen

4.2
(44)

Bestil dine billetter hjemmefra og spring de lange køer over til Vatikanet. På vores tur til Vatikanet om eftermiddagen vil du få en guidet rundvisning i Vatikanets museers store kunstsamlinger, besøge Det Sixtinske Kapel og udforske Peterskirken.

Fra 398 kr
Audiens hos Paven

Audiens hos Paven

Oplev en eneste guidede tur til audiens med Paven! Tusindvis af pilgrimme af hele verden samles hver onsdag for at se Pave Frans og nu har du også muligheden! Der er strengt begrænsede pladser, så sørg for at bestille dine billetter god tid i forvejen!

Fra 277 kr
Tur til Vatikanets haver

Tur til Vatikanets haver

Nyd den naturlige skønhed og de arkitektoniske perler der gemmer sig i Vatikanets haver! Denne nye tur lader dig beundre verdens mindste stats skønhed, mange vigtige monumenter, kunstværker og naturlige vidundre fra en miljøvenlig åben bus, som vil køre dig rundt i haverne. Bestil din plads på turen i dag!

Fra 691 kr
Aftentur til Vatikanet med middag

Aftentur til Vatikanet med middag

Nyd en eksklusiv rundvisning på Vatikanmuseet efter de normale åbningstider! Beundr de verdensberømte kunstværker i et langsommere tempo og med færre mennesker. Turen inkluderer en dejlig aftenbuffet. Sørg for at få en plads på denne eksklusive tur, bestil din tur hjemmefra!

Fra 845 kr
70 14 53 77 70 14 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv