Vatikanet

Oplev Vatikanet, Det Sixtinske Kapel, Peterskirken i Rom, og spring alle de meget lange køer over. Billetter til guidet rundturer kan købes her!

Vatikanet - 5. maj 2014 om morgenen

Vi havde en fantastisk guidet tur i Vatikanet med den engelsktalende guide Chiara. Chiara er en utrolig engageret og sprudlende guide, og meget let at forstå. Vi var forundrede over, at hun kunne huske vore navne, bare ved at høre dem en enkelt gang. Da vi mødte hende 3 dage senere, kunne kun stadig huske os. Nem bookning og betaling. Rart at have booket på forhånd. Kan klart anbefales.

Helle, Kokkedal
TIR, 13 MAJ 2014
4.9 (5)
Super

Første besøg i Rom, og kan klart anbefale denne tur til Vatikanet og Peterskirken. Vores guide Luigi var fantastisk og brugte en del mere tid end annonceret på turen og det lyste ud af ham at han kunne lide at fortælle om "sin" by.

Jan, Værløse
LØR, 15 MAR 2014
4.9 (5)
Fantastisk oplevelse

Meget spændende besøg i Vatikanet og hvor vore guide som kom fra USA var med til at gøre historien levende.

Per, Kerteminde
SØN, 13 APR 2014
4.9 (5)
Super god oplevelse

Super god oplevelse med en meget dygtig og engageret guide. Det fungerede perfekt at bestille og betale hjemmefra :-)

Linda, Hjørring
MAN, 03 FEB 2014
4.9 (5)
Det gamle Rom, med Coliseum var enestående.

Vi fik en fantastisk oplevelse, mest på grund af vor guide Antoniette, "levengjorde"de spændende historier ved brug af hendes meget store viden. To i gruppen var dårligt gående, men det tog hun hensyn til, og brugte en hel time mere end planlagt. Vi deltog også i "Vartican Afternoon tour" og oplevede ligeledes her en fantastisk guide
Det var let at vælge hvilke ture vi ville deltage i. God information af mødesteder..

P.v., Hillerød
TOR, 10 OKT 2013
4.9 (5)
Ændring uden problemer...

Jeg er rigtig godt tilfreds med den service jeg har fået. Jeg havde bestilt billetter til Vatikanet på vores dag 1 i Rom, da vi skulle i operaen på dag 2. Et par dage før vi skulle af sted fik jeg mail om at vores operatur var ændret til dag 1 og for at vores program ikke skulle blive for stramt, kontaktede jeg rombilletter for at høre om vores billetter til Vatikanet kunne laves om til dag 2. Rombilletter kontaktede med det samme deres agent i Rom og vi kom på turen på dag 2. Det hele blev håndteret meget hurtigt og nemt :0)

Tina, Kbh ø
TIR, 01 OKT 2013
4.9 (4)
fantastisk oplevelse

Vi oplevede en fantastisk guide, som med sit sprudlende humør og væremåde formåede at gøre turen til en fantastisk oplevelse.

Esther, Tarm
LØR, 22 JUN 2013
4.9 (5)
Vatikanet
 
Vatikanet om eftermiddagen

Vatikanet om eftermiddagen

Oplev Vatikanet, Peterskirken, Det Sixtinske Kapel og museerne i Rom om eftermiddagen. Spring køerne over og køb dine billetter her!

  Fra 380 kr
Vatikanet om morgenen

Vatikanet om morgenen

Oplev Vatikanet, Peterskirken, Det Sixtinske Kapel og museerne i Rom. Spring alle køer over. Køb dine billetter her!

  Fra 380 kr
Vatikanets Museum, Katakomber og Peterskirken

Vatikanets Museum, Katakomber og Peterskirken

Oplev Vatikanets Museum, The Vatacombs (Vatikanets Katakomber), og Peterskirken. Spring alle køer over. Køb dine billetter her!

  Fra 487 kr
Rundtur i Vatikanet PLUS

Rundtur i Vatikanet PLUS

Vores Rundtur i Vatikanet PLUS tur er for de gæster der gerne vil se lidt mere af Vatikanets Museer samt nyde det Sixtinske Kapel i lidt mere fred og ro. Billetter til Rundtur i Vatikanet PLUS tur kan købes her!

  Fra 825 kr
Vatikanet om Aftenen

Vatikanet om Aftenen

Nyd en stor del af Vatikanet hver fredag aften aftenen gennem hele sommeren. Vatikanet er virkelig en oplevelse om aftenen ved solnedgang. Billetter til Vatikanet fredag aften kan købes her!

  Fra 743 kr
Vatikanet, Necropolis & Vatikanets Haver

Vatikanet, Necropolis & Vatikanets Haver

Eksklusiv heldagstur på hele 6½ time, der viser dig rundt på Vatikanets museer, Peterskirken og Vatikanets smukke haver. Bestil dine billetter til denne fascinerende rejse inden for Vatikanets mure!

  Fra 734 kr
Dansk
Ticmate
70 14 53 77 70 14 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv