Sightseeing

Oplev det bedste af Firenze. Her kan du finde en bred vifte af forskellige sightseeingture i Firenze. Vi har blandt andet rundvisninger på Uffizi-galleriet, i Domkirken og Palazzo Vecchio.

Sightseeing
 
Vatikanet og Rom-kortet

Vatikanet og Rom-kortet

4.5
(6)

Med Vatikanet og Rom-kortet får du gratis adgang til Vatikanstaten, museerne og haverne, billetter til to valgfrie seværdigheder, gratis transport i Rom og rabat på flere end 30 seværdigheder. Køb dit Vatikanet og Rom-kort her!

Fra 877 kr
Rom Hop-af Hop-på

Rom Hop-af Hop-på

At udforske Rom har aldrig været så ligetil eller spændende! Gå ombord den røde CitySightseeing Hop-af Hop-på bus og beundr den vidunderlige by fra den åbne top! Vælg mellem 24, 48 eller 72 timers billetter. Bestil dine billetter hjemmefra og start med at udforske Rom med det samme!

Fra 203 kr
Roms krypter og katakomber

Roms krypter og katakomber

Tag på en fascinerende rejse tilbage i tiden gennem lange snoede katakomber og deres krypter. Du gætter aldrig, hvad der gemmer sig derinde til du ser det med egne øjne! Besøg den uhyggelige Capuchin-krypt, udsmykket med knogler, og udforsk kirken Basilica San Clemente. Bestil din tur hjemmefra og sikre dig din plads!

Fra 561 kr
Rom om aftenen

Rom om aftenen

4.5
(4)

Nyd en 2-timers rundvisning i Rom ved solnedgang og oplev den smukke by i et nyt lys. Se adskillige af de største seværdigheder, inklusiv Pantheon, Capitol-højen, Piazza Navona og meget mere. Bestil din tur i dag og lad nedtællingen begynde!

Fra 317 kr
Segwaytur i Rom

Segwaytur i Rom

5.0
(1)

Udforsk Rom på den absolut skæggeste måde - fra en segway! En segway tur er den ideelle sightseeingtur for både familier med teenagere, par og dem der gerne vil se Rom og lære mere om den historiske by. Bestil dine billetter online and sikre dig din plads på den populære tur.

Fra 715 kr
Rom på en dag

Rom på en dag

4.0
(3)

Tag med os på en heldagstur i Rom og oplev alle byens højdepunkter. Du vil ikke bare se alle Roms berømte seværdigheder, du vil også få lov at spring køen over til både Colosseum, Vatikanmuseet og Peterskirken.

Fra 934 kr
Engle og Dæmoner-turen

Engle og Dæmoner-turen

Besøg stederne fra Dan Browns verdensberømte roman 'Engle og Dæmoner' på en 3-timers rundtur i Rom til fods. Opdag Illuminati-bevægelsens hemmeligheder blandt Berninis statuer og tekst af Galileo. Sikre dig din plads, bestil dine billetter hjemmefra!

Fra 203 kr
Roms pladser

Roms pladser

Besøg Roms mest spetakulære pladser på denne 3-timers rundtur med en lille, intim turgruppe. Turen starter ved en af Roms mest berømte pladser, Peterspladsen, og fortsætter til Piazza Navona, Pantheon-templet, Trevi-fontænen og Den Spanske Trappe. Gå ikke glip af denne fantastiske tur, bestil din plads her!

Fra 528 kr
Roms springvand

Roms springvand

Kom med os på en guidet tur rundt i Rom og se byens mest fantastiske springvand. Besøg Piazza Navona, se Panthenon-templet, smid en mønt i Trevi-fontænen og beundre det smukke Triton-springvand. Sikre din plads på turen, bestil dine billetter hjemmefra!

Fra 122 kr
Aftentur i Rom

Aftentur i Rom

Nyd Roms magisk stemning om aftenen på denne 2,5-times rundtur til fods. Beundre de smukt oplyste pladser, springvand og renæssance- og barokarkitektur. Din lokale guide, som også er kunsthistoriker, vil fortælle dig om byens imponerende arkitektur og historie. Sikre dig din plads, bestil din tur hjemmefra!

Fra 447 kr
Borgias historisk tur til fods

Borgias historisk tur til fods

Tag med din lokale kunsthistoriker-guide på en fascinerende 2-timers tur rundt i Rom til fods. Lær om en af de mest magtfulde og kontroversielle romerske familier fra renæssancen og beundre nogle af de skatte den prominente Borgia-familie har efterladt. Bestil din tur hjemmefra!

Fra 609 kr
Spøgelsesjagt i Rom

Spøgelsesjagt i Rom

Tag på spøgelsesjagt i Rom på denne 2-timers aftentur til fods! Hør historierne om mystiske legender og spændende myter, som du går ned ad de historiske gader og led efter nogle af Roms genfærd. Turen inkluderer også nogle af Rom mest berømte seværdigheder oplyst i mørket.

Fra 609 kr
Roms krypter, katakomber og mørke hjerte

Roms krypter, katakomber og mørke hjerte

Udforsk Roms mørke fortid på denne uhyggelige tur til Roms krypter og katakomber! Besøg den antikke del af byen og gravsteder under de moderne gader. Udforsk de romerske katakomber, besøg Basilica San Clemente og Capuchin-krypten, også kendt som 'Knogle-kapellet'. Max. 20 per turgruppe! Bestil denne spændende tur her!

Fra 682 kr
Det bedste af Rom og Vatikanet

Det bedste af Rom og Vatikanet

Denne tur er en udvidet 4,5 times rejse gennem det antikke Roms gader og oplev Vatikanet i alt i sin pragt. Spring de lange køer over til Colosseum og Vatikan-museet sammen med din guide og udforsk to af Roms mest fantastiske attraktioner. Bestil din tur nu og sikre dig din plads på den populære tur!

Fra 723 kr
70 14 53 77 70 14 53 77 E-mail E-mail