Bestil billetter til Colosseum

Colosseum

Oplev Colosseum, Forum Romanum og hele det antikke Rom med en af vores fuld guidede turer. Billetterne Til det antikke Rom kan med fordel købes her!

Colosseum
 
Colosseum med spring-køen-over

Colosseum med spring-køen-over

Bestil dine billetter hjemmfra og spring køen over til Colosseum! Afhent dine billetter og udforsk Colosseum, Forum Romanum og Palatinerhøjen i dit eget tempo!

Fra 195 kr
Det bedste af Rom 2 timer

Det bedste af Rom 2 timer

4.7
(46)

Tag på en guidet rundvisning af Colosseum og Forum Romanum og spring de lange indgangskøer over sammen med din guide! Hør om Rom under antikken og se de gamle ruiner komme til live.

Fra 398 kr
Det bedste af Rom 3,5 time

Det bedste af Rom 3,5 time

4.6
(29)

Tag med os på en 3½-times tur som omfatter Colosseum, Forum Romanum, Pantheon, Trevi-fontænen og Piazza Navona. Oplev det bedste af Rom sammen med en guide og lær mere om byens imponerende historie.

Fra 471 kr
Colosseum & Rom om aftenen

Colosseum & Rom om aftenen

Vores 2-i-1-tur begynder med et besøg i Colosseum, et kig ned i den sjældne sete kælder i Colosseum. Næste punkt er en rundvisning i Forum Romanum med tid til selv at udforske Palætinerhøjen bagefter. Afslut din dag med en guidet aftentur i hjertet af Rom!

Fra 634 kr
Colosseum & vinsmagning

Colosseum & vinsmagning

Denne 2-i-1-tur begynder med et besøg i Colosseum, et kig ned i den sjældne set kælder i Colosseum, herefter en rundvisning i Forum Romanum, udforsk selv Palætinerhøjen, efterfulgt af en lækker vinsmagning med snacks. Denne tur kombinerer det antikke Rom med byens enestående mad- og vinkultur! Sørg for at du kommer med, bestil din tur hjemmefra!

Fra 804 kr
70 14 53 77 70 14 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv